|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   uzv kukova
18.3.2009 13:33:16   
troubled
kad ste išli na uzv kukova?
privatno ili ne?

paulu sam vodila s tri mjeseca, normalno u bolnicu...trebala sam je široko povijati do 5. mjeseca...

magdu još nisam vodila, pa su me neki "vikali" da što toliko čekam...
naručila sam se privatno za ponedjeljak, jer bi u bolnici došla na red, valjda, tek na ljeto...

nadam se da je ok...pedica je na prvom pregledu rekla da je ne trebam široko povijati, pa to ni ne činim...

imam novi ticker :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: uzv kukova
18.3.2009 13:34:52   
ejmama
Ja sam išla s 3mj. privatno! do tad sam široko povijala.

H 07 E 09

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 2
18.3.2009 13:36:53   
Florijan Jakov
sa mjesec dana smo išli u Klaićevu, dobili uputu za široko povijanje, opet kontrola sa 2 mjeseca, bilo sve ok i još jedna kontrola sa 3 mjeseca.

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu ejmama)
Neposredna veza do poruke: 3
18.3.2009 13:45:37   
dikac
s ivanićem sam bila prošli tjedan 11.03. u dječjoj bolnici kod ortopeda i uzv je bio ok. ja sam kao mala nosila remenčiće pa mi je samo zbog toga rekao da ga široko povijam još mjesec dana.

s dorom sam išla kad je imala 3 mjeseca privatno kod dr opće prakse i sve je bilo ok pa mi je doktorica rekla da ih mogu skinuti. na jednom pregledu kod pedijatrice nije dala da joj ona napravi krug sa nogicama pa smo dobili uputnicu za ortopeda koji je iz razloga što sam ja nosila remenčiće rekao da ona mora nositi široko povijanje do 6 mjeseca.

eto, svaki put nagrabuse zbog mojih remenčića.

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 4
18.3.2009 15:04:53   
Wukovarka
Ja idem sa Lucijom u petak takodjer privatniku, jer se u bolnici ceka do 7 mjeseca user posted image

Doktorica kaze, sto prije to bolje, ali da to njoj sve super izgleda i da ju ne povijam siroko

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 5
18.3.2009 15:07:36   
Thea
Nama je doktorica rekla da ne trebamo ići na uzv jer su kukići super.I u bolnici su rekli da ne trebamo vježbati kukove jer su ok,samo da povijamo široko i to je to...

T & R - 28.09.1996.
Klaudia - 14.01.1997.
Antonio - 11.09.2000.
Valentino - 04.02.2009.

(Odgovor članu Wukovarka)
Neposredna veza do poruke: 6
18.3.2009 17:22:21   
inna
nama su u bolnici rekli da ima labave kukove user posted image  ali nisu napomenuli da trebam široko povijati. Patronažna mi je rekla da ga ipak široko povijam, za svaki slučaj, a danas na prvoj kontroli kod pedijatrice rekla da se naručimo za slikanje, a što se tiče širokog povijanja da se to više ne forsira i da nije potrebno, ali ako baš želim. Sad sam zbunjena.

(Odgovor članu Thea)
Neposredna veza do poruke: 7
19.3.2009 12:20:50   
božica
nadam se da je ok...pedica je na prvom pregledu rekla da je ne trebam široko povijati, pa to ni ne činim...
tako je alažme se sa tvojom pedijatricom
ako je ona tako rekla onda nema potrebe
tako je i nama rekla i sve bilo ok
navodno da se cure rjeđe povijaju od dečkićauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 8
19.3.2009 15:49:58   
nikoleta
Mi smo sa mjesec dana napravili ultrazvuk kukuića i poslala nas ortopedu, da su nezreli još. Ortoped nem kaže široko povijati i napravit vježbice te kontrola za mjesec.. sad svako povijanje radim vježbice, a ja sam kao beba nosila remenčiće pa preventive radi...

Nikoleta 19.01.2009.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 9
19.3.2009 17:51:47   
Indy
Ja sam Patrika nosila na prvu kontrolu kod ortopeda sa 2mj. i mora nositi široki povoj i vježbice za kukove, sljedeća kontrola nam je sljedeći mjesec.

(Odgovor članu nikoleta)
Neposredna veza do poruke: 10
20.3.2009 15:58:34   
Wukovarka
Evo nas sa kontrole user posted image

Lijevi kuk se jos nije smjestio i bas se fino vidi na slikici za razliku od desnog.
Siroko duplo povijanje sljedecih 6 tjedana, uglavnom nista opasno user posted image

Odmah da pohvalim doktora, stvarno je uljudan i pristupacan.
Opet idemo k njemu

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 11
20.3.2009 16:01:16   
Florijan Jakov
a di ste bile..klaićeva ili??

FJ JE FRAJER

Neposredna veza do poruke: 12
20.3.2009 16:03:28   
Wukovarka
Ma kod privatnika u Petrinjskoj, spec. ortoped Saša Tiefenbach

U klaicevoj bi cekala do 7 mjeseca user posted image

Neposredna veza do poruke: 13
20.3.2009 16:15:06   
troubled
ja u ponedjeljak vodim magdu baš kod njega user posted image
javim što je nama rekao user posted image

Neposredna veza do poruke: 14
23.3.2009 18:45:36   
inna
Koliko košta uzv kod privatnika? Ja planiram isto ići, neda mi se čekati u Klaićevoj.

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 15
24.3.2009 11:33:14   
Wukovarka
300 kunica

Ja sam jako zadovoljna, pregleda ju cijelu...od rasta prstica, razvoja ledja, pokreti...

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 16
24.3.2009 15:02:49   
inna
Hvala ti. Danas zvala Klaićevu, ali slobodan termin tek krajem lipnjauser posted image  Ipak rekla mi ženska da nazovem početkom travnja jer dolazi još jedan doktor pa će naručivati i za njega. Ako to ne upali idemo kod privatnika

Neposredna veza do poruke: 17
25.3.2009 8:58:18   
troubled
IZVORNA PORUKA: Wukovarka

300 kunica

Ja sam jako zadovoljna, pregleda ju cijelu...od rasta prstica, razvoja ledja, pokreti...

bile smo prekjučer, čovjek me oduševio...magdu doduše nije - vrištala je cijelo vrijeme user posted image
ali nema veze
važno je što je rekao
nalaz je, citiram - IDEALAN user posted image user posted image user posted image
ne treba čak ni na dodatne kontrole dolaziti jer je sve, opet citiram - SAVRŠENO user posted image user posted image user posted image

a kako sam vidjela da radi i sa velikima, a jako mi se svidio - pristupačan, stručan...vodit ću i paulu kod njega da malo i nju pogleda user posted image

Neposredna veza do poruke: 18
25.3.2009 8:59:32   
Florijan Jakov
user posted image user posted image user posted image za veliku i pravu djevojčicu

FJ JE FRAJER

(Odgovor članu troubled)
Neposredna veza do poruke: 19
25.3.2009 9:01:38   
BUMBIKA
user posted image user posted image user posted image user posted image  za curu

DINO 04.09. 2007

Neposredna veza do poruke: 20
25.3.2009 9:04:02   
dikac
super da je sa kukićima sve ok user posted image

dobar je osjećaj kad te doktor oduševi user posted image

(Odgovor članu BUMBIKA)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

da li vam se dopada ime MONIKA?
pisonjica

meni je bas lepo...

da (35%)

ne (65%)

Broj svih glasova: 113

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!