|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   u kojem dijelu trbuha se osjeti beba?
16.11.2011 14:02:25   
sina
sad čete se sigurno i smijati mojoj gluposti od pitanja user posted image user posted image user posted image user posted image . u kojem dijelu i kako se osjeti beba. mene u gornjem dijelu ponekad nešto škaklja-, a u doljnjem me kao nešto lupka. evo,sada sam osjetila par kao udaraca skroz u doljnjem dijelu trbuha na sredini,ponekad to osjetim i sa strane. jel to uopće beba ili što?  sad sam 19+5. sorry ako je pitanje glupo.

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: u kojem dijelu trbuha se osjeti beba?
16.11.2011 14:05:35   
ribica1
ma nije smiješno!!
ja sam ju tako rano osijećala dole niže, ispod pupka, a kasnije i sada osijetim ju ispod cica i rebara di me lupa s nogicama a glavica joj je dole, na izlazu!user posted image
mislim da ovo dole niže šta osijećaš ti je tvoja bebica!

Moja dva anđela......
Luka i Eni - 02.01.2011.

Čuda se događaju...

I moje malo čudo je tu - 10.12.2011. Dora

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 2
16.11.2011 14:09:21   
mariola
Do prije par tjedana mi je bilo kao i tebi a sad je osjetim po svuda. Ne znam šta radi, pleše baletuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 3
16.11.2011 14:27:29   
sina
moja curka ne pleše balet,nego čini mi se,boksa. user posted image user posted image ma samo neka ona udara. malo me zbunilo jer mi moja gin. tvrdi da ću bebu osjetiti tek sa 22 tt,ali baš mi je drago što nije bila u pravuuser posted image user posted image

16.03.2012- Korana
09.10.2013- Ivan

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 4
17.11.2011 12:23:41   
hehehe
ja sam ju osjetila s 4 mjeseca i 2 dana, u donjem dijelu, lijevo... prekrasnoooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 5
8.2.2012 11:07:16   
Amy Chlaudya
Hej,pitanje ti nije uopce glupo!
Ja sam sad u 17 tj, a pocela sam osjecat bebu vec u 13.tj.
Sad me vec lupa ko luda.
Bas kako si opisala.
Uzivaj sto vise mozes u njezinom lupkanju...meni su to najljepsi trenutci...user posted image
Sretno!!!!

(Odgovor članu ribica1)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!