Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: u kojem dijelu trbuha se osjeti beba? 16.11.2011 14:05:35
|
|
|
|
ribica1
|
ma nije smiješno!! ja sam ju tako rano osijećala dole niže, ispod pupka, a kasnije i sada osijetim ju ispod cica i rebara di me lupa s nogicama a glavica joj je dole, na izlazu! mislim da ovo dole niže šta osijećaš ti je tvoja bebica!
|
|
RE: u kojem dijelu trbuha se osjeti beba? 16.11.2011 14:09:21
|
|
|
|
mariola
|
Do prije par tjedana mi je bilo kao i tebi a sad je osjetim po svuda. Ne znam šta radi, pleše balet
|
|
RE: u kojem dijelu trbuha se osjeti beba? 16.11.2011 14:27:29
|
|
|
|
sina
|
moja curka ne pleše balet,nego čini mi se,boksa. ma samo neka ona udara. malo me zbunilo jer mi moja gin. tvrdi da ću bebu osjetiti tek sa 22 tt,ali baš mi je drago što nije bila u pravu
|
|
RE: u kojem dijelu trbuha se osjeti beba? 17.11.2011 12:23:41
|
|
|
|
hehehe
|
ja sam ju osjetila s 4 mjeseca i 2 dana, u donjem dijelu, lijevo... prekrasnoooo
|
|
|
|
RE: u kojem dijelu trbuha se osjeti beba? 8.2.2012 11:07:16
|
|
|
|
Amy Chlaudya
|
Hej,pitanje ti nije uopce glupo! Ja sam sad u 17 tj, a pocela sam osjecat bebu vec u 13.tj. Sad me vec lupa ko luda. Bas kako si opisala. Uzivaj sto vise mozes u njezinom lupkanju...meni su to najljepsi trenutci... Sretno!!!!
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pitanje.
пеперутка16
Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!