|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Grudi u trudnoći...
20.2.2010 22:08:29   
chichina
Drage curke! Trudna sam 7 tjedana, ovo mi je prva trudnoća, dobro se osjećam, nemam mučnina, ali grudi me bez prestanka svaki dan bole već mjesec dana!user posted image  Ne mogu se nasloniti na njih, dragi me ne može zagrliti, malo stisnutiji grudnjak da ne spominjem...stvarno mi već počinju ići na živce. I to još da ih bar ima, nego neka mršava dvojka! user posted image  Zanimaju me vaša iskustva, kakve su vama bile grudi u trudnoći ili su vam trenutno, HOĆE LI MI OVAKO BITI DO KRAJA TRUDNOĆE!?!user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Grudi u trudnoći...
20.2.2010 22:11:45   
ninolina
sve je to normalno nakon nekog vremena bol će nestati ovo je samo znak- simptomi da si trudna... uskoro će biti bolje dok ne dobiš malog sisavca... čestitam ti

sad sam mama za 5 :)
Tin, Iva, Theo Petar, Iris, Nino Lukas

...Nikad se ne prestani smijati, čak ni kad si tužna. Netko će se možda zaljubiti baš u tvoj osmjeh...

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 2
20.2.2010 22:12:50   
novamama
uf, još mi je oliver dojio, baš su me i bradavice bolile...ali prošlo je brzo, to traje samo par danauser posted image

btw, dobrodošla, super ti je nick!
user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio novamama -- 20.2.2010 22:13:19 >

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu ninolina)
Neposredna veza do poruke: 3
20.2.2010 22:18:52   
tikica_69
IZVORNA PORUKA: chichina

Drage curke! Trudna sam 7 tjedana, ovo mi je prva trudnoća, dobro se osjećam, nemam mučnina, ali grudi me bez prestanka svaki dan bole već mjesec dana!user posted image  Ne mogu se nasloniti na njih, dragi me ne može zagrliti, malo stisnutiji grudnjak da ne spominjem...stvarno mi već počinju ići na živce. I to još da ih bar ima, nego neka mršava dvojka! user posted image  Zanimaju me vaša iskustva, kakve su vama bile grudi u trudnoći ili su vam trenutno, HOĆE LI MI OVAKO BITI DO KRAJA TRUDNOĆE!?!user posted image

Moje iskustvo je isto kao i tvoje...no ne traje dugo pa nek te to tjesi user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 4
20.2.2010 22:25:21   
chichina
Fala vam user posted image  A koliko su vam se grudi povećale i kad se to desilo?

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 5
20.2.2010 22:37:55   
L.P.
U svakoj trudnoći mi je drugačije.U prvoj su me odmah bolile i u drugoj a sada ispočetka nisu nego su kasnije počele boljeti.Nebi to trebalo dugo trajati,bit će ti napete ali neće skroz tako boljeti.
Ni ja nemam baš velike ali u trudnoći mi budu vaaauuuu!!user posted image E da bar ostanu takve,ali nažalost uvijek se vrate na staro.user posted image

Nina rodjena 12.11.2006,
braco Marko 7.4.2009.
braco Ivan 2.5.2010.

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 6
20.2.2010 23:30:03   
njanja

Zanimaju me vaša iskustva, kakve su vama bile grudi u trudnoći ili su vam trenutno, HOĆE LI MI OVAKO BITI DO KRAJA TRUDNOĆE!?!user posted image

meni su bile jakoooo napete prvih mjesec do dva...kansije su isto bile pune i napete, ali o vise nije bilo neugodan i stran osjecaj....
mislim da ce ti to sa 1. tromjesecjem proci

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 7
21.2.2010 9:48:36   
maja
Meni su narasle za dva broja i u prvoj trudnoći i sada, s tim da sada nisam imala takve bolove kao prvi puta, dosta su me dugo onda boljele!

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu njanja)
Neposredna veza do poruke: 8
21.2.2010 10:59:12   
adryosijek
moje su uzasno velike sve se žile izbacile i vide.. cetvorka jaka user posted image user posted image user posted image i dosta viseuser posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 9
21.2.2010 12:26:47   
buduća mamica
i mene su na početku bolile kao i tebe i isto su tako male bile i ostale user posted image ja sretna

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 10
21.2.2010 19:24:29   
chichina
Znači, možda ni meni ne narastu puno. Moj dragi će biti razočaran...heheuser posted image . Ako mi ostanu malene, jel to znači da ću imati problema sa dojenjem? user posted image

(Odgovor članu buduća mamica)
Neposredna veza do poruke: 11
21.2.2010 19:27:17   
buduća mamica

Znači, možda ni meni ne narastu puno. Moj dragi će biti razočaran...heheuser posted image . Ako mi ostanu malene, jel to znači da ću imati problema sa dojenjem? user posted image

ni slučajnouser posted image veličina grudi ne znači ništa za dojenje

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 12
21.2.2010 19:38:38   
adryosijek
joj  ja imam i viska uf bolje da su male groznooooo kako se neke zene izoblice u trudnociuser posted image

Neposredna veza do poruke: 13
21.2.2010 19:56:14   
pufna*
IZVORNA PORUKA: buduća mamica

ni slučajnouser posted image veličina grudi ne znači ništa za dojenje

slažem se :)
moja šogorica ima sitnu dvojčicu, malenog doji već više od godine dana user posted image

što se mojih balončića tiče, bole ... ovih dana više neg ikad u ovih nepunih 7 mj.
nesmijem ni pipnut bradavice.
babaj mom spavanju na trbuhu, u trudnoći nemrem zbog bušice, poslje neću moć zbog cica. ahh... sve za mala bića :)

moja pepita - 31.05.2010.
još jedno malo - 11.05.2012.

Neposredna veza do poruke: 14
21.2.2010 20:16:09   
ines
ja sam trudna pet tjedana i isto me bole za poludit. Bolilo me i u prvoj trudnoći na početku pa je nakon nekog vremena prestalo ali cijelu trudnoču su mi bile veče nego inače. Izdrži još malo znam kako ti je ali proči će!

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu pufna*)
Neposredna veza do poruke: 15
21.2.2010 20:20:53   
Lady3
eh ja sam imala male,al kad sam bila trudna i dojila bila sam na 6!!na svu sreću moga muža..user posted image Sada su opet male na moju žalost!user posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu ines)
Neposredna veza do poruke: 16
22.2.2010 21:54:18   
valentinazd
mene su isto u prvoj trudnoći bolile, ali samo prvo tromjesečje...zna  to baš gadno boliti...nadam se da će i tebi brzo proći... što se tiče veličine, ja već u startu imam peticu-šesticu tako da mi se broj gore-dolje ni ne primjeti, tako da ne znam... user posted image user posted image user posted image veliki pozdrav i puno sreće u trudnoći i s bebom!

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 17
22.2.2010 22:10:00   
happy future mum
ja sam u osmom mjesecu i ne bole me, samo me nekada tako jako peku bradavice da ne znam šta napraviti, užasan osjećaj. A veličina... imala sam idealnu trojku prije trudnoće sada su se povećale, moj muž uživa ali ja baš i ne, a to je tek početak čujem da kada se pođe dojiti još narastuuser posted image user posted image ne želim ispasti bezosjećajna, znam da je u njima hrana za bebača, ali ipak jedva čekam kada ću se vratiti na svoju trojku.user posted image

11.4. 2010, voli mama svoga malenog anđela najviše
24.6.2011., dolazi nam braco

(Odgovor članu valentinazd)
Neposredna veza do poruke: 18
23.2.2010 15:19:41   
mjesec10
joj tak je i meni,trudna sam šest tjedana i grudi me bole za poluditi nemogu ih dotaknuti,a spavanje na trbuhu mogu zaboraviti od bolova, inače nemam nikakvih drugih problema...

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 19
23.2.2010 15:26:42   
adryosijek
ja sam 33 tjedna cice su mi nabujale uzas prevelike... ajd bit ce mlijeka jos malo hehe.. bradavice su me znale boljet kad idem vani na minus uh ko da ce mi otpast za poluditi aj sve je ok sad  sam su velike al ako budu jos vece ufffff nadam se da nece user posted image user posted image ako i ostanu velike morat cu sve grudnjake pobacat i uzet nove user posted image daj boze da se smanje jel strasnooooo

(Odgovor članu mjesec10)
Neposredna veza do poruke: 20
27.2.2010 8:32:55   
chichina
Fala curke!user posted image  Bol se sada mrvicu smanjila, al su mi bradavice, točnije aureole, otečene i nabrekle...user posted image  Stvarno smiješno izgleda kako su nekako deformirane.user posted image  

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 21
27.2.2010 12:14:59   
pincirotvajler
ja startala s 5icom, sad je valjda 6, al od trbuha se ni nekuže user posted image  nisu me baš bolile, osim isto kad je bila zima bradavice, sad me živcira kaj stalno cure user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu chichina)
Neposredna veza do poruke: 22
27.2.2010 13:28:49   
adryosijek
a meni jos nista ne curi ali gadnije nikad mi sise nisu izgledale ko da imam sto kila inace previse su se povecale nadam se da ce se donekle smanjit kad beba pocne sisat jel bolje su mi one stare prije trudnoceuser posted image user posted image user posted image tvrde utegnute trojka prava

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 23
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Bočica.
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!