Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 18:54:06
|
|
|
|
pticica
|
ja sam koristila voltaren cepice obarao je temp u roku od 20min da sto prije ozdravite
|
|
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 18:57:31
|
|
|
|
katy mama
|
IZVORNA PORUKA: pticica ja sam koristila voltaren cepice obarao je temp u roku od 20min da sto prije ozdravite cijeli ili pola? malac ima godinu i pol,dala sam mu pola sad se mislim da nije malo
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 19:07:48
|
|
|
|
lidac0605
|
bilo bi bolje da si mu dala Brufen koji ima isto dobro djelovanja na temp.ko i Voltaren a nije tako toksičan...također,Voltaren vrlo lako odvede iz visoke temp u pothlađenost(i kod odraslih a kamoli kod klinaca)...nije preporučljiv baš... Brufen ide kod temp niže od 39 5mg/kg,a iznad 39 10 mg/kg...
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 19:09:16
|
|
|
|
pepeljuga
|
Potpisujem lidac,voltaren izbjegavam
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 19:14:00
|
|
|
|
pticica
|
nisam ti sigurna, ja sam otkidala malo od cepica, mojoj je tada bilo 11 mjeseci vidi kako ce reagovati pa mu za 8 sati stavi cijeli ili eventualno mu za 4 sata daj paracetamol sirup ili dalsy, zavisno od temp
|
|
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 19:20:28
|
|
|
|
pincirotvajler
|
nama je bio dovoljan lupocet,tak da neznam skinuo je sa 40.4 na 38 dosta brzo
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 21:24:13
|
|
|
|
cuba
|
Ja sam R baš u subotu kada je imao temperaturu 40 dala Lupocet čepić, cijeli. Uz to sam mu davala i Panadol baby sirup i otuširala ga. Za nekih pola sata je temperatura počela padati. Voltaren mu nikad nisam davala, uvijek Lupocet, stavim cijeli čepić uvijek.
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 22:14:51
|
|
|
|
Ally
|
I mi smo koristili lupocet. Izbjegavam voltaren i kod nas odraslih.
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 12.4.2011 22:15:50
|
|
|
|
Nika 24052006
|
Ja sam Niki kao tako maloj stavljala voltaren čepiće,jer ona reagira na lupocet nekim osipom.To je bilo uz dogovor sa pedijatricom,morala sam joj brzo skidati temp jer je imala febrilne konvulzije,stavljali smo cijeli čepić i djelovao je nakon 20-tak min.Ne znam,ja bi na tvom mijestu razgovarala sa pedijatrom o tome.Sada koristimo ibuprofen(dalsy) i mogu reći da sam jako zadovoljna njegovim djelovanjem.
< Poruku je uredio Nika 24052006 -- 12.4.2011 22:16:18 >
|
|
[Obrisani korisnik] 13.4.2011 8:59:46
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 13.4.2011 9:06:49
|
|
|
|
mariola
|
Nadam se da ste se riješili temperature
|
|
[Obrisani korisnik] 13.4.2011 9:08:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Sadržaj poruke je obrisan]
|
|
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 13.4.2011 9:21:27
|
|
|
|
katy mama
|
hvala na odgovorima danas cu otic kupit brufen cepice sinoc oko 18.45 sam mu dala pola voltarena,jer sam se prepala tem je dosla skoro do 40 (uzasno je vidjet onu zivu tako blizu),i tusirali smo ga naravno prije spala mu je oko 12 nije bilo nista,oko 1 je ponovo gorio i stavila sam mu drugu polovicu i skinula mu je,znaci u 12 sati je dobio 12.5 mg jutros u 7 je imo opet 39.5-i dala sam mu panadol baby nakon tusiranja(to mi juce preoprucise u ljekarnoj) inace paracetamol cepic nam ne djeluje,ne znam zasto kad smo bili u januaru bolesni,a i sad prosli put dr nam rece da dajemo neki sirup toku dana ili paracetamo cepice,a navece da cuvamo voltaren,i da ga dajemo na 8 sati(cijeli),sva sreca pa ih nisam poslusala sa tim CIJELI jer bi ga sigurno pothladio hvala jos jednom
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 13.4.2011 12:37:34
|
|
|
|
pincirotvajler
|
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 13.4.2011 21:35:49
|
|
|
|
pepeljuga
|
kako je veceras
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 13.4.2011 22:12:32
|
|
|
|
katy mama
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga kako je veceras hvaala sto se brinete ,znaci to bas ste stvarno danas u 3 sam mu dala 5 ml panadol baby i eto drzo ga je do prije pola sata sad vidim da opet raste polako,pa cu mu opet dati panadol nego dajte mi recite-jel vi uzimate ibuprofen sirup ili cepice ja sam danas pitala u svojoj ljekarnoj kaze da ima ibuprofen samo sirup,ne i cepice
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 14.4.2011 11:17:22
|
|
|
|
katy mama
|
nemamo od sinoc nadam se da se vise nece ni vracati
|
|
RE: temperatura i voltaren cepici POMOC 18.4.2011 12:27:57
|
|
|
|
TINAZG
|
Voltaren mi nije ni na kraj pameti za djecu... ja koristim Eferlgan čepiće i super su nam, brzo skidaju temp. dobar je i sirup Panadol baby.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!