|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Teletina na saft
6.3.2010 18:03:16   
cokolada
Cure molim recept kako pripremiti telecu plecku na saft. Moze nesto bez vrhnja, kako vi pripremate? ja uvijek pecenje a to mi je vec dosadilo.
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Teletina na saft
6.3.2010 19:48:47   
Zvonki
Klasika. Zdinstam crvenog luka, zatim kad lagano požuti dodam meso koje ako je tvrđe (a teleće nije) stavim dan ranije u pac od soli i začina, i dinstam polako na laganoj vatri. Dodajem malo pomalo vode, paradajiza i začine. Na kraju dodam malo češnjaka, mamlo crvenog vina i zgusnem. Možeš i šnicle prvo malo prepeći na tavici pa onda raditi saft od njih. Eto, tako ja radim. Od začina samo sol, papar i vegetu. Malo peršina ako imam.

< Poruku je uredio Zvonki -- 6.3.2010 19:49:09 >

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 2
6.3.2010 19:50:31   
leilany
radim isto ko i zvonki..klasika user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 3
6.3.2010 20:03:47   
curice
IZVORNA PORUKA: Zvonki

Klasika. Zdinstam crvenog luka, zatim kad lagano požuti dodam meso koje ako je tvrđe (a teleće nije) stavim dan ranije u pac od soli i začina, i dinstam polako na laganoj vatri. Dodajem malo pomalo vode, paradajiza i začine. Na kraju dodam malo češnjaka, mamlo crvenog vina i zgusnem. Možeš i šnicle prvo malo prepeći na tavici pa onda raditi saft od njih. Eto, tako ja radim. Od začina samo sol, papar i vegetu. Malo peršina ako imam.

isto i ja-i klasika kod mojih najbolje prolazi

(Odgovor članu Zvonki)
Neposredna veza do poruke: 4
6.3.2010 20:11:43   
dominik
moja mama, a i ja po njojuser posted image dinasta luk dosta dugo, dok se ne raspadne, podlijeva malo, onda doda meso i to dinsta dugo i podlijeva tek toliko da se ne zapali, soli , vegete,crvene paprike, i pred kraj malo brasna razmuti u vodi i paradajza,  i ulije u saft da se zgusne...to ide fino uz knedle od kruha ili siroku tjesteninu

(Odgovor članu curice)
Neposredna veza do poruke: 5
6.3.2010 20:19:29   
lee
IZVORNA PORUKA: dominik

moja mama, a i ja po njojuser posted image dinasta luk dosta dugo, dok se ne raspadne, podlijeva malo, onda doda meso i to dinsta dugo i podlijeva tek toliko da se ne zapali, soli , vegete,crvene paprike, i pred kraj malo brasna razmuti u vodi i paradajza,  i ulije u saft da se zgusne...to ide fino uz knedle od kruha ili siroku tjesteninu

tako ja radim...ko tvoja mamauser posted image user posted image user posted image  i ti...he he...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
7.3.2010 8:41:27   
danery
ja prvo začinjeno meso (šnicle) prepečem kratko,a onda na tom ulju propržim narezane šampinjone i mrkvu. kad povrće omekša,podlijem vodom,vratim meso u zdjelu i poklopim da se zdimsta. pri kraju razmutim malo juhe od gljiva s vodom i zgusnem. bude jako fino.

(Odgovor članu cokolada)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!