Teletina na saft (Puna verzija)

Forum >> [Obiteljski život] >> Kuhajmo zajedno



Poruka


cokolada -> Teletina na saft (6.3.2010 18:03:16)

Cure molim recept kako pripremiti telecu plecku na saft. Moze nesto bez vrhnja, kako vi pripremate? ja uvijek pecenje a to mi je vec dosadilo.




Zvonki -> RE: Teletina na saft (6.3.2010 19:48:47)

Klasika. Zdinstam crvenog luka, zatim kad lagano požuti dodam meso koje ako je tvrđe (a teleće nije) stavim dan ranije u pac od soli i začina, i dinstam polako na laganoj vatri. Dodajem malo pomalo vode, paradajiza i začine. Na kraju dodam malo češnjaka, mamlo crvenog vina i zgusnem. Možeš i šnicle prvo malo prepeći na tavici pa onda raditi saft od njih. Eto, tako ja radim. Od začina samo sol, papar i vegetu. Malo peršina ako imam.




leilany -> RE: Teletina na saft (6.3.2010 19:50:31)

radim isto ko i zvonki..klasika [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




curice -> RE: Teletina na saft (6.3.2010 20:03:47)

IZVORNA PORUKA: Zvonki

Klasika. Zdinstam crvenog luka, zatim kad lagano požuti dodam meso koje ako je tvrđe (a teleće nije) stavim dan ranije u pac od soli i začina, i dinstam polako na laganoj vatri. Dodajem malo pomalo vode, paradajiza i začine. Na kraju dodam malo češnjaka, mamlo crvenog vina i zgusnem. Možeš i šnicle prvo malo prepeći na tavici pa onda raditi saft od njih. Eto, tako ja radim. Od začina samo sol, papar i vegetu. Malo peršina ako imam.


isto i ja-i klasika kod mojih najbolje prolazi




dominik -> RE: Teletina na saft (6.3.2010 20:11:43)

moja mama, a i ja po njoj[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] dinasta luk dosta dugo, dok se ne raspadne, podlijeva malo, onda doda meso i to dinsta dugo i podlijeva tek toliko da se ne zapali, soli , vegete,crvene paprike, i pred kraj malo brasna razmuti u vodi i paradajza,  i ulije u saft da se zgusne...to ide fino uz knedle od kruha ili siroku tjesteninu




lee -> RE: Teletina na saft (6.3.2010 20:19:29)

IZVORNA PORUKA: dominik

moja mama, a i ja po njoj[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] dinasta luk dosta dugo, dok se ne raspadne, podlijeva malo, onda doda meso i to dinsta dugo i podlijeva tek toliko da se ne zapali, soli , vegete,crvene paprike, i pred kraj malo brasna razmuti u vodi i paradajza,  i ulije u saft da se zgusne...to ide fino uz knedle od kruha ili siroku tjesteninu







tako ja radim...ko tvoja mama[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image][image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] i ti...he he...




danery -> RE: Teletina na saft (7.3.2010 8:41:27)

ja prvo začinjeno meso (šnicle) prepečem kratko,a onda na tom ulju propržim narezane šampinjone i mrkvu. kad povrće omekša,podlijem vodom,vratim meso u zdjelu i poklopim da se zdimsta. pri kraju razmutim malo juhe od gljiva s vodom i zgusnem. bude jako fino.




Stranica: [1]