|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   svaka cast
17.8.2009 18:05:22   
mamice
Učiteljica arapskog jezika iz Tunisa u devetom je mjesecu trudnoće te u bolnici očekuje rođenje svoje 12-ero djece. Začela je pomoću umjetne oplodnje nakon dva spontana pobačaja. Buduća majka, koju nisu imenovali u medijima, navodno je liječnicima rekla da se dobro osjeća i da jedva čeka da zagrli svojih šest kćeri i šest sinova. Po pisanju tamošnjih medija, u dobrom je zdravstvenom stanju, no pod stalnim nadzorom liječnika.
- U početku smo mislili da ćemo dobiti blizance, no sve se više fetusa pojavljivalo. Što ih je bilo više, mi smo bili sretniji - rekao je otac Marwan i dodao da mu žena želi roditi prirodno no liječnici kažu da je to nemoguće. Tamošnje ministarstvo zdravstva obećalo je svu pomoć obitelji. U siječnju je Nadya Suleman šokirala svijet rodivši osmorke u Los Angelesu koje je također začela umjetnom oplodnjom.

Veliki braco Mihael-14.06.2008
Seka Valentina dosla 20.10.2011
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: svaka cast
17.8.2009 18:21:41   
uspavana
ovo je stvarno da ostaneš bez teksta!!!
neka im je sa srećom!!

...ne postoje nemoguće stvari,
postoji samo nedovoljno jaka želja...

Marta - ljubav naša - 10.06.2011.

(Odgovor članu mamice)
Neposredna veza do poruke: 2
17.8.2009 18:27:21   
Ruža
Ajme meni.... Ne mogu si to ni zamisliti, okupati 12 bebe, promijeniti 12 pelena, nahraniti 12 beba, a tek dok se svi izredaju na sisi???user posted image user posted image user posted image
Stvarno svaka čast!user posted image
Neka su žive i zdrave!

Samo luda mama...

(Odgovor članu uspavana)
Neposredna veza do poruke: 3
17.8.2009 19:22:21   
natalijax
sretno

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
17.8.2009 20:55:21   
maja
IZVORNA PORUKA: Ruža

Ajme meni.... Ne mogu si to ni zamisliti, okupati 12 bebe, promijeniti 12 pelena, nahraniti 12 beba, a tek dok se svi izredaju na sisi???user posted image user posted image user posted image
Stvarno svaka čast!user posted image
Neka su žive i zdrave!

To ti je taman kad se izredaju da ideš ispočetka, a spavat ćeš nikaduser posted image

"Dok je prije postojalo samo jedno bez čega ne mogu živjeti, sada je nastalo dvoje.
Nije bilo diobe - moja se ljubav nije sada podijelila između njih; nije to bilo tako. Prije kao da mi je srce naraslo, nabujalo do dvostruke veličine u tom trenutku."

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 5
17.8.2009 21:09:45   
mali_macic
svasta i njome svaka cast. sto drugo rec nego sretno!

nasa "mrvica" Ella - 04.10.2009
E very day and night
L ooking at you makes me smile
L oving you is what I do
A ll my heart belongs to you...

(Odgovor članu maja)
Neposredna veza do poruke: 6
   [Obrisani korisnik]
17.8.2009 21:18:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu mali_macic)
  Neposredna veza do poruke: 7
17.8.2009 22:46:58   
tikica_69
Mislim da iz toga ne moze izici nista dobro sto se tice zdravlja te djece user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 8
17.8.2009 23:11:54   
MaTana
slazem se sa tikicom, gledala sam opru (prava kucanicauser posted image ) dr. Oz je pricao o osmorkama i rekao je da u takvim slucajevima vjerojatnosti za prirođene defekte, a i cijeli niz drugih problema (respiratornih, alergija, mentalne retardacije...) su jako veliki, jer jednostavno to nije prirodno i tijelo nema nacina da pruzi zadovoljavajuce uvjete svim bebacima, to su redovito djeca rodjena prijevremeno sa jaaaako niskom porođajnom tezinom kojima ne ginu mjeseci u inkubatoru.
Ipak, zalim im svu srecu ovog svijeta

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 9
17.8.2009 23:37:37   
lavica81
svaka joj čast ali ja joj iskreno ne bi htjela bit u koži

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 10
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

kada dobiti prvo dijete
nimla

jer sam naisla na komentare da je ovo diskriminacija jer nema ispod 24,to je tako jer upravo imam te godine pa sam mislila od 24.nisam mislila nista lose stime sto nema ispod 24

manje od 24 (35%)

24 (7%)

25 (29%)

ili nad 30 (29%)

Broj svih glasova: 100

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!