|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   suha koža lica
7.2.2010 15:42:47   
mani
Cure trebala bi savjet u vezi njege kože lica kod bebe.Anči u zadnje vrijeme ima suhe obraze pogotovao na jednoj strani i ispucale kapilare.neznam jel to od suhog zraka iako je imala problema i kad se rodila s tim.stalno ju mažem niveinom intezivnom kremom za suhu kožu ali ne pmaže,nakon pola sata kao da nisam ni mazala.inače koristim mustelu ali sam kupila kremu za normalnu kože vjerovatno ima neka njihova i za suhu? a zagrebački melem? da probam s tim? tnxuser posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: suha koža lica
7.2.2010 15:50:33   
leilany
uf,ja ti fakat nemam pojma....od mene nema pomoci...
mozda neka mama bude vise znala....al ja bi probala sa melemom....
s tim ja svojoj ponekad liceko namazem....al ne pretjerujem....user posted image
a svaki dan nakon kupanja ju cijelu namazem uljem pa i liceko....onak u tankom sloju...a jesi pitala pedijatra kaj da napravis??

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 2
7.2.2010 15:50:39   
božica
Bok maniuser posted image
Nama se Bubcen krema od nevena pokazala jako dobrom
Ima je u Dmu
pozz
Trazila sam tu temu al ju nisam mogla nacuser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 3
7.2.2010 17:12:00   
Duve
Imaš Mustelinu "Cold" kremu baš za ovo vrijeme godine, ja sam ju kupila i super nam je, kao štiti lice i od suhog zraka od grijanja a i od vjetra vani i sl.

Karlo 8.06.2005.
Ema 8.10.2009.-imamo 16 zubića

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 4
7.2.2010 17:44:25   
MaTana
Mi koristimo Avent Magic cream i nije joj suha koža, a kad je bura i idemo u šetnju nos i obraze premažem melemom

princeza br.1 - 18.11.2008,
princeza br.2 - 16.04.2013

(Odgovor članu Duve)
Neposredna veza do poruke: 5
7.2.2010 17:51:03   
xxl
mustella

Patrik 04082000
Paolo 30092008
Paula ili Pacifik
Ivanaa

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 6
7.2.2010 17:54:20   
jelena j.
to po licu ima i moja mala ,mi smo isli kod pedijatrice i domili neku kremu za to i pomogla nam je ali se za par dana opet pokazalo na licu,ona kaze da to djeca do 2 god znaju imati na licu

(Odgovor članu xxl)
Neposredna veza do poruke: 7
7.2.2010 17:55:02   
MILLA
IZVORNA PORUKA: MaTana

Mi koristimo Avent Magic cream

tako i mi...i pomogla mi je za sve nepravilnosti. od osipa,prištiča,grube kože....jako sam zadovoljna

mm & ja..18.12.2002.
Samuel... 30.12.2008.
Mila....???

(Odgovor članu MaTana)
Neposredna veza do poruke: 8
8.2.2010 9:06:20   
malatajna
Eucerin krema za lice je jako dobra, a i A-derma...ona je nešto jeftinija...

Dvije princezice... 28.10.2009. i 16.4.2011.

(Odgovor članu MILLA)
Neposredna veza do poruke: 9
8.2.2010 9:30:52   
Sagem
i moj ima te ispucane kapilare... ne znam ni sama što sa time. user posted image
Kad je imao prištiće po obrazima i bradi mazala sam A-dermom i fino prošlo za 2-3 dana, a sada svako jutro nakon umivanja mu namažem lice kremom za guzu i obavezno kad idemo u šetnju...

(Odgovor članu malatajna)
Neposredna veza do poruke: 10
8.2.2010 9:35:12   
ines
Avent mc prava kremica i za tijelo i za lice.

Mama dva mala anđela!

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 11
8.2.2010 9:35:36   
FIONA
curke a da bebače navikavate na te kremice ste probale sa Lush maslacem za kupanac...ja sma zver kupala do nekih 7-8 i nisam u tom periodi nikada mazala jer nisam imala potrebe..sad kad koristim šampon i kupku od nivea-e moram povremeno namazati jel joj se koža osuši...ima i onaj na bazi kozjek mlijeka kaj ima u Kozu za kupiti..puno jeftiniji a ista stvar...planiram opet uvest to, posebno sad kad vidim da joj treba za kožu...nije dobro ni navikavat od malena tu mladu kožu na preparate....bar ja tak mislim??user posted image

< Poruku je uredio FIONA -- 8.2.2010 9:36:00 >

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu mani)
Neposredna veza do poruke: 12
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

"Radno vrijeme" prvašića
anaxx

Mame/tate prvašića kakav vam je raspored sati vaših malenih koji kreću prvi puta u školu?

samo ujutro, od 8h (56%)

samo popodne (2%)

ujutro i popodne (33%)

ujutro prije 8h (6%)

nešto drugo (3%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!