Cure trebala bi savjet u vezi njege kože lica kod bebe.Anči u zadnje vrijeme ima suhe obraze pogotovao na jednoj strani i ispucale kapilare.neznam jel to od suhog zraka iako je imala problema i kad se rodila s tim.stalno ju mažem niveinom intezivnom kremom za suhu kožu ali ne pmaže,nakon pola sata kao da nisam ni mazala.inače koristim mustelu ali sam kupila kremu za normalnu kože vjerovatno ima neka njihova i za suhu? a zagrebački melem? da probam s tim? tnx[sm=smiley13.gif]
leilany -> RE: suha koža lica (7.2.2010 15:50:33)
uf,ja ti fakat nemam pojma....od mene nema pomoci... mozda neka mama bude vise znala....al ja bi probala sa melemom.... s tim ja svojoj ponekad liceko namazem....al ne pretjerujem....[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley36.gif[/image] a svaki dan nakon kupanja ju cijelu namazem uljem pa i liceko....onak u tankom sloju...a jesi pitala pedijatra kaj da napravis??
božica -> RE: suha koža lica (7.2.2010 15:50:39)
Bok mani[sm=smiley1.gif] Nama se Bubcen krema od nevena pokazala jako dobrom Ima je u Dmu pozz Trazila sam tu temu al ju nisam mogla nac[sm=smiley24.gif]
Duve -> RE: suha koža lica (7.2.2010 17:12:00)
Imaš Mustelinu "Cold" kremu baš za ovo vrijeme godine, ja sam ju kupila i super nam je, kao štiti lice i od suhog zraka od grijanja a i od vjetra vani i sl.
MaTana -> RE: suha koža lica (7.2.2010 17:44:25)
Mi koristimo Avent Magic cream i nije joj suha koža, a kad je bura i idemo u šetnju nos i obraze premažem melemom
xxl -> RE: suha koža lica (7.2.2010 17:51:03)
mustella
jelena j. -> RE: suha koža lica (7.2.2010 17:54:20)
to po licu ima i moja mala ,mi smo isli kod pedijatrice i domili neku kremu za to i pomogla nam je ali se za par dana opet pokazalo na licu,ona kaze da to djeca do 2 god znaju imati na licu
MILLA -> RE: suha koža lica (7.2.2010 17:55:02)
IZVORNA PORUKA: MaTana
Mi koristimo Avent Magic cream
tako i mi...i pomogla mi je za sve nepravilnosti. od osipa,prištiča,grube kože....jako sam zadovoljna
malatajna -> RE: suha koža lica (8.2.2010 9:06:20)
Eucerin krema za lice je jako dobra, a i A-derma...ona je nešto jeftinija...
Sagem -> RE: suha koža lica (8.2.2010 9:30:52)
i moj ima te ispucane kapilare... ne znam ni sama što sa time. [image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Kad je imao prištiće po obrazima i bradi mazala sam A-dermom i fino prošlo za 2-3 dana, a sada svako jutro nakon umivanja mu namažem lice kremom za guzu i obavezno kad idemo u šetnju...
ines -> RE: suha koža lica (8.2.2010 9:35:12)
Avent mc prava kremica i za tijelo i za lice.
FIONA -> RE: suha koža lica (8.2.2010 9:35:36)
curke a da bebače navikavate na te kremice ste probale sa Lush maslacem za kupanac...ja sma zver kupala do nekih 7-8 i nisam u tom periodi nikada mazala jer nisam imala potrebe..sad kad koristim šampon i kupku od nivea-e moram povremeno namazati jel joj se koža osuši...ima i onaj na bazi kozjek mlijeka kaj ima u Kozu za kupiti..puno jeftiniji a ista stvar...planiram opet uvest to, posebno sad kad vidim da joj treba za kožu...nije dobro ni navikavat od malena tu mladu kožu na preparate....bar ja tak mislim??[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/smiley13.gif[/image]