|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Štucanje
23.1.2010 23:40:29   
MKata
Kužite li vi kad vaše bebe štucaju? Štucaju li često? Koliko je normalno...može li biti previše?

Ja mislim da znam, iako ne mogu biti sigurna...ali u stomaku osjećam ritmičke pokrete pa vjerujem da je to to...razlikuje se od običnih pokreta bebe. user posted image
Ne mogu reći je li često...otprilike skužim svaki drugi dan, no možda bude i češće pa ne osjetim...

Da čujem vaša iskustva!

Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Štucanje
23.1.2010 23:42:42   
Ninaa
Moja je često štucala, a znala sam da štuca jel mi je pod kraj trbuh poskakivao. To se i vani nastavilo, baš je često štucala dok je bila beba, a i sad se zna dogoditi. Samo je tvrdoglava pa kad nije žedna ne želi piti pa mi je bude žao da štuca.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 2
23.1.2010 23:43:36   
anuska08
Čula sam štucanje!! Kažu da to nije štetno i bebe koje često štucaju u trbuhu kažu da će vjerojatno dosta štucati i kad se rode. Moja je jako štucala prvih 2mjeseca gotovo nakon svakog obroka!

Nika 26.08.2009.

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 3
23.1.2010 23:44:12   
natalijax
i moja je beba stucala skroz

(Odgovor članu anuska08)
Neposredna veza do poruke: 4
24.1.2010 11:36:58   
zozo1
Ja  točno osijećam kad štuca. To je pravilno pulsiranje i traje nekoliko minuta i naravno sada pred kraj je dosta često. 

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 5
24.1.2010 12:20:15   
Bebys
moja jako stuca nekada ali ja dam piti i sve o.k.   a joj izvini to u stomaku....a to nisam znala..niti cula...

< Poruku je uredio Bebys -- 24.1.2010 12:21:00 >

(Odgovor članu MKata)
Neposredna veza do poruke: 6
24.1.2010 16:34:09   
pincirotvajler
ja nerazlikujem udarce i štucanje user posted image

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
24.1.2010 20:53:33   
opic30
evo u 37. tjednu sam i osjetim da štuca gotovo svaki dan. i baš mi i nije ugodan osjećaj, više volim kad se samo gura. kada počne štucati ustanem i prošećem da prestane.

26.06.2001. Jo
15.02.2010. Ja

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 8
24.1.2010 20:56:19   
Domy
Tako su i moji često štucali..baš mi je to bilo zanimljivo...

(Odgovor članu opic30)
Neposredna veza do poruke: 9
25.1.2010 9:45:31   
ivana801
I Lucija je često štucala u trbuhu! Čitala sam da ako djete često štuca u trbuhu da će i kasnije kada se rodi. Kod nas je to istina. Iako će sad imati 2 godine, kad god se jače počne smijati obavezno krene štucanje... Baš mi ju je već žao zbog toga. Jer baš jaako štuca. Hoće li to s vremenom prestati?

25.02.2008. LUCIJA - zovem je "klopotec" jer ne prestaje pričati
30.09.2010. LAURA - veeelika pospanka

(Odgovor članu Domy)
Neposredna veza do poruke: 10
25.1.2010 11:53:30   
mikihg
ja isto osjećam štucanje, pogotovo zadnjih tjedna, tj. kad se okrenuo. Traje po nekoliko minuta i baš mi je muka šta se tako muči, ali čitala sam da nije štetno, pa valjda nema straha user posted image . Na zadnja tri pregleda je isto štucao pa se i dr. smije. Može ti se vidit kada uključi otkucaje srca - kad štucne onda poskočeuser posted image
Primjetila sam da je jače kad ležim, a kad se ustanem da ubrzo prestane. Ne znam ima li to kakve veze ali mi se tako čini...

(Odgovor članu ivana801)
Neposredna veza do poruke: 11
25.1.2010 11:59:42   
lueman
moji nisu štucali u trbuhu ili ja tonisam primjetilauser posted image ali je zato A kad se rodila počela štucat i poplavila u roku 10 minuta, i odmah su ju pregledali jer su rekli da je štucanje alarm za srce da slučajno nešto nije u redu, i onda su zaključili da je sve u redu samo joj je bilo hladno pa su ju zamotali u dodatnu dekuuser posted image user posted image , i tak je i danas, odmah počne štucat i samop se zamata u deku

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu mikihg)
Neposredna veza do poruke: 12
25.1.2010 17:01:38   
adryosijek
ma slatko je to hehe eo moja i stuca i lupka i srce mi se cini prek stomaka osjetim zavisi kako se namjesti. ma mi najsmijesnije kad se prebacuje u to malo prostora pa mi sve kvrge radi po stomaku kad ju diram odma poskoci taj dio hehe bas slatko .uzivajmo u tome jos malo,pa kad idem spavat ujutro mi se cijela prevali na 1 stranu uz krevet kad padne heheuser posted image user posted image user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 13
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Igraone.
пеперутка16

Koliko cesto vodite djecu u djecije igraonice?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!