|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   stalni vjetrovi u trudnoći
16.11.2010 5:10:32   
Anoniman
imam stalno vjetrove u trudnoći sad sam već pri kraju trudnoće.I kad nemam stolicu kao da mi nešto blokira mokrenje.Ne pomokrim se do kraja nego svaki put po malo user posted image user posted image
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: stalni vjetrovi u trudnoći
16.11.2010 6:14:57   
Mašaaa
Takav slican osjecaj sam i ja imala pred kraj. Jedva sam docekala da se mogu normalno popiskit. Pretpostavljam da je to od pritiska bebaca na mjehur pa stalno imas taj osjecaj...

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 2
16.11.2010 12:46:00   
CallamityJane
Mislim da je to sasvim normalno posebno to sto se ne mozes do kraja da pomokris, to ti beba pritisce mjehur, to je sve cak i ocekivano.... a za vjetrove ne znam sta da ti kazem, meni ne treba trudnoca da bi imala taj osjecaj

user posted image Da ne stoji ovo u trudnoci pomislila bi da je Zvonki pokretac teme user posted image
Istina ona nema vjetrove, ona je napuhnuta kako se damski kaze user posted image

(Odgovor članu Mašaaa)
Neposredna veza do poruke: 3
16.11.2010 13:28:44   
skorodolazi beba
oooooooo ja sam pred kraju prducala ko luda,mm je umirao od smijeha i stalno me zezao...user posted image

(Odgovor članu CallamityJane)
Neposredna veza do poruke: 4
2.12.2010 20:07:38   
berny
i ja. kao prava slonica.user posted image

(Odgovor članu skorodolazi beba)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16

Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!