|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   šator sa lopticama
12.7.2010 6:52:51   
sm_h
Dali netko ima iskustva s njim?
Šta mislite,jel to ok je dijete od godinu dana?
Koji,gdje kupiti,koliko košta??
...eh,koliko pitanja odjednom...
user posted image
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: šator sa lopticama
12.7.2010 7:06:18   
cuba
Mm-ov nećak je taj šator dobio za prvi rođendan, igrao se u njemu dosta, to mu je bila glavna zanimacija iako je tih loptica bilo svudauser posted image ... Mislim da je od Chicca - 400kn? Al je super, bar meni.

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 2
12.7.2010 10:31:45   
Bebys
user posted image

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 3
12.7.2010 10:32:21   
Bebys
http://www.nomiland.hr/Shop/Namjestaj-za-djecje-vrtice-i-igraonice/258/Satori-i-kucice/5071/Sator-s-lopticama/

evo tu imas 210kn pa nije lose...user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 4
12.7.2010 10:32:54   
Bebys
Šator s lopticama Šifra proizvoda: 5728600 Novitet user posted image user posted image  
Detaljne fotografije kód: 5728600'); return false;">user posted image user posted image Zona kupovanja
Staviti u košaricu

Broj kom user posted image   VPC 210.00 Kn   Dostupnost: 60 dana   Ocjenjivanje proizvoda
  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Broj ocjenjivanja: 1 Prosječno ocjenjivanje: 5   Vaša ocjena   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      
Opis proizvoda   Šatori, koje vam nudimo, originalnim načinom stimuliraju tjelesni i zdravstveni razvoj najmlađe djece uglavnom tijekom spontanih igara na čistom zraku, ali često i za vrijeme igranja i vježbanja koje provode pedagozi. Njihovi raznoliki stilizirani oblici i lijepe i intenzivne boje motiviraju na spontanu i povećanu fizičku aktivnost i vode djecu ka realizaciji široke skale vlastitih inicijativa. Ova sredstva su projektirana tako da potiču slobodno izražavanje djeteta, potiču na igre spojene sa traženjem i nalaženjem i omogućavaju realizaciju mnogih osnovnih oblika gibanja – trčanje, skakanje, provlačenje i puzanje. Zahvaljujući njima, djeca zadovoljavaju svoju potrebu česte promjene položaja tijela, karakterističnu za ovu dob. Korištenje šatora za omiljene igre uči dijete osnovnim načelima suživota u skupini. Osim formiranja fizičkih odlika djeteta, vodi i razvijanju razumijevanja i prihvaćanja drugih. Djetetu, kojem je potrebno da se igra samostalno, ovi šatori pružaju mogućnost privremenog odjeljivanja od skupine ostale djece. Dimenzije: 90 x 90 x 70 cm. Promjer loptica: 6 cm 100 kom

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 5
12.7.2010 10:34:02   
Bebys
bas mi je to o.k.
user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 6
12.7.2010 10:37:15   
Bebys
sta taj nomiland.hr sve ima..
jeste vidile..
super dobre stvari...
i tri kataloga...user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 7
12.7.2010 10:47:22   
katy mama
mm ce mi zabranit ulaske na rr user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neki dan hopsalica,sad kad dodje i pokazem mu ovo joj user posted image user posted image user posted image user posted image ,ima da user posted image

bas me briga meni se svidjaaaaa

moj mali sin,moja velika ljubav je stigo 19.09.2009.u 10.25

(Odgovor članu Bebys)
Neposredna veza do poruke: 8
12.7.2010 11:22:21   
gljiva
Super mi je to, možda ga dobijemo za prvi rođendan.

D 02.02.2006.
I 07.08.2009.

(Odgovor članu katy mama)
Neposredna veza do poruke: 9
12.7.2010 11:55:44   
Ninaa
Naš ti je ovakav i super je. dobili smo za roćkas tak da neznam kolika mu je cijena
user posted image

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 10
12.7.2010 11:57:23   
BUMBI
Super mi je to,ali sam se ja bojala gdje bi moglo sve biti tih lopticauser posted image user posted image user posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 11
12.7.2010 11:59:19   
lee
to ču ja alexu kupiti..baš mi je super.ima i onaj od tomya ali je taj dosta skup...

Alex 2.5.2009
pravi sam decko veliki :) stize mi brat 11.12. 2013

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 12
12.7.2010 12:02:47   
Ninaa
ovaj naš ti nema puno 20 neke smo već i izgubili tak da sam joj mislila prikupiti ima u konzumu samo loptica

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu lee)
Neposredna veza do poruke: 13
12.7.2010 14:39:04   
tita
Super stvar!!!!

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 14
12.7.2010 22:12:31   
sm_h
hvala hvala,znači,morat će i moj mali imati taj šator!našla sam danas u gradu jedan pa ćemo mu ga srediti:)))user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 15
13.7.2010 10:11:12   
boba125
mi smo ga kupili kumcetu za rockas i bio je odusevljen.nasli ga u Lidlu za 20 ili 30 E(ne sjecam se tocno).U kompletu je bilo 250 loptica

(Odgovor članu sm_h)
Neposredna veza do poruke: 16
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dijete.
пеперутка16

Je li vam se ikada dogodilo da odrasla osoba, bliska ili ne, udari vaše dijete u vašoj prisutnosti i kako ste reagirali?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!