|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šamponi za djecu
23.10.2013 21:28:25   
namaste asc
Dali ste možda razmišljali da svi ti šamponi koji se nude su samo marketinški trikovi sa kojime manipuliraju vas i tako vade novac iz vašeg novčanika. Dali ste pročitali sastojke koji se nalaze u tim dječijim šamponima? Ako niste pročitajte pa ćete vidjeti da vi na vaše bebice i djecu stavljate čistu kemiju, a zašto to ne bih promjenili sa pravim prirodnim proizvodima koji su za vas, vaše beb i djecu. Postoji divna izreka majka je ime za Boga na ustima i srcima djece. Pa zato poklonite djetetu ono što je najbolje za njega, a ne ono što se prodaje u trgovinama napumpano raznim reklamam na tv , internetu i drugim mjestima gdje mogu reklamirati samo oni koji imaju novaca a to su velike farmaceutske i industrijske kuće koje imaju milijarde i njima nije stalo do vas vašeg djeteta i okoline u kojoj živimo. Njih zanima samo profit i novac od kojeg će izvući preko proizvoda. Dali znate pravu istiinu što se nalazi u šamponima i ostalim proizvodima za djecu ?
Lijep pozdrav i svako dobro

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 26
9.11.2013 11:20:00   
leot
Ja ima djecaka od 4,11mjeseci i zadnji pola godine koristim od Avona njihove djecje sampone ivnatural krwu sa zobi i kamilivon i jakp sam zadovoljna. Prije sam koristila Nivea proizvode ali sa ovima sam vise zadovljna. Mislim da cu i za bebu kupiti njihovi liniju sa lavandom za novorodence.
Ne kupa se svaki dan,u prosjeku svaki drugivjedinobako je bio vani cijeli dan ili se zmaze. Mislim d previse kupanka nije dobro za njihovu kozu,a zapravo je svako dijetevdrugacije. Ja se vodim uputama dermatologa.

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 27
13.11.2013 0:01:16   
Tena2011
koristimo becutanuser posted image

(Odgovor članu gljiva)
Neposredna veza do poruke: 28
10.12.2013 22:34:04   
kckama
Ja svoju curku nisam prala sa šamponom do 16tog joj mjeseca. Samo malo bademovog ulja, a kosu bez ičega. Onda joj je kosica porasla pa sam zaključila da bi nešto trebali. Oduševio me šampon Klorane, dobili smo testera i bio mi je super.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 29
11.12.2013 8:43:26   
Sunshine28
moja cura ima 15 mjeseci i od prvog dana kako smo dosli kuci iz bolnice ju kupam - vec sam to ranije negdje rekla - ona je imala jake grceva i od plakanja stalno preznojena, i i smatram da netko tko 3-4 puta dnevno kaki i mlijun puta piski po sebi zaslužuje na kraju dana kupanje....
prvo smo koristili hipp gel za kosu i tjelo iz baby snaft kolekcije, kada smo mogli sjediti kadici hipp kupku family bad, i evo sinoc prvi put probala Johonson i ne sviđa mi se - vracamo se na hipp....

koza savrsena, nikada nista, cak ni osip na guzi...tak da...

naravno da sam svjesna da hipp kupka nije od zraka i vode i da ju proizvodi velika tvrtka koju samo zanima profit....ali bas zato sto je rijec o tako velikoj tvrtki smatram da si ne mogu priustiti da njihovi proizvodi nastete djeci...

mislim da djeca koja imaju predipoziciju za bilo kakvu, manju ili vecu, anomaliju na kozi da ce se ona svejedno pojaviti.....

zivimo u takvom svijetu da je pretjerano štićenje beba, djece od svega uzaludno....sjecam se kada je moja Em pocela dobivati prve igracke, sve se pralo, dezinficiralo sa pliva septom, gledala se naljepnice da "free" od ovog ili onog....i sve mi cure sa ljetnih beba 2012. smo to radile - dva mjeseca kasnije smo skontale da je ne moguce drzati kontrolu nad svima sto malise stavljaju u usta - osim ako ih drzis zatvorene u kuci, ako ne idu kod baka i djeda na spavanje, igraju se sa drugom djecom.....

I + G = E & L

(Odgovor članu kckama)
Neposredna veza do poruke: 30
11.12.2013 9:37:55   
mamo
Meni malac sad ima 2,4 godine, a malena skoro 13 mjeseci. oboje sam ih prvih nekoliko mjeseci kupala samo u vodi s malo bademovog ulja i to ne svaki dan (svakodnevno samo pranje guze i piše), a svakih 7-10 dana i malo kosicu s sindet sapunom.

Nakon prvih nekoliko mjeseci kad je stigla zima malenom je koža postala dosta suha pa sam njemu počela koristit mustela mliječno ulje za kupanje, a za kosu mustela šampon, ali opet samo jednom tjedno (osim guze svakodnevno).

Kad smo potrošili mustelu i više nije bilo potrebe za njom jer se koža oporavila, počela sam koristit weleda losion za kosu i tijelo i s njim sam super zadovoljna.

S malenom sve isto, samo sam nju u početku još rjeđe kupala na savjet pedijatra, jer joj se nikako nije sviđalo kupanje, znala je urlat iz petnih žila sve negdje do 6. mjeseca, sad obožava kupanje.

Nedavno sma prvi put kupila Nivea sensitive losion za pranje, ali on nije i za kosu, pa mi to nije baš praktično. A pošto je stigla zima, htjela sam opet kupit mustela ulje za kupanje, ali sam vidjela da becutan ima nešto slično pa sam kupila jer je skoro 4x jeftinije, ali uopće nisam zadovoljna. To ulje se pjeni, što znači da ima nekih sapuna u sebi, a ne bi trebalo. tako da čim to špotrošim, vraćam se musteli i weledi :)

Malog sad svaki dan samo kratko istuširamo guzu, a jednom tjedno brčkanje u kadi s pranjem kose, a malenoj poslije svakog kakanja operem guzu i pišu, a kupanje s pranjem kose u kadici isto svakih 7-10 dana.

meni tako odgovara, a i pedijatar i neki prijatelji farmaceuti su mi tako savjetovali jer pretjerano kupanje uništava zaštitni sloj kože i isušuje ju.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 31
11.12.2013 15:24:28   
bubi13
Samo mustela je dovoljno dobra za moju zlatokosu.

(Odgovor članu mamo)
Neposredna veza do poruke: 32
11.12.2013 18:25:08   
Ela28
I mi koristimo becutan :)

(Odgovor članu bubi13)
Neposredna veza do poruke: 33
16.12.2013 14:00:26   
zima1995
Mi od početka koristimo Johnsons i ne mijenjamo ga jer nam super paše.

(Odgovor članu Ela28)
Neposredna veza do poruke: 34
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake

Sve najbolje!