|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Šamponi za djecu
26.6.2009 22:08:26   
mirna
Koje šampone koristite za djecu?

Mi smo do sada svi koristili johnson jer je kao blag...user posted image Sada ću potražiti alternativu...
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Šamponi za djecu
26.6.2009 22:10:05   
twitty
nivea,babylove,danas kupila hipp da probamo

gibam...

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 2
26.6.2009 22:12:08   
meryb
niveu već 3,5 godine probavala sam i druge ( johnson ,bekutan...)ali smo se uvjek vraćali nivei

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 3
26.6.2009 22:14:08   
Ninaa
Mi nivea, al kak ima dosta tjemenicu kupit ću od mustele vele da je taj dobar

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu meryb)
Neposredna veza do poruke: 4
26.6.2009 22:15:18   
Ruža
Mi za sad imamo one kupke od glave do pete ili Nivea ili Penathen i zadovoljna sam.

Samo luda mama...

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 5
26.6.2009 22:18:16   
dikac
maleckom od mustele jer je imao tjemenicu pa sada koristim dok ga ne potrošim i stvarno dugo traje.

dori od nivee. prije sam koristila johnson i nije bilo problema ali pedijatrica mi je savjetovala da promijenim pa sam kod sljedeće kupovine uzela od nivein.

(Odgovor članu Ninaa)
Neposredna veza do poruke: 6
26.6.2009 22:21:56   
novamama
više ništa od tih šamponauser posted image

hrastova kora i kamilica, a ulje od babylove - ono bez dodataka....

kremu za sunčanje - sebamed....

nego, jeste li znale da u italiji pedijatri savjetuju da se dijete ne kupa prva tri mjeseca, da se očuva koža?

Ča je život vengo fantažija....

(Odgovor članu dikac)
Neposredna veza do poruke: 7
26.6.2009 22:23:15   
twitty
IZVORNA PORUKA: novamama
nego, jeste li znale da u italiji pedijatri savjetuju da se dijete ne kupa prva tri mjeseca, da se očuva koža?

prvi put cujemuser posted image

gibam...

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 8
26.6.2009 22:25:00   
novamama
da, da, bogme je tako...

tamo mi živi rođak, ima troje djece i njegova žena kaže da je tako i nije ih kupala tri mjeseca, nego samo malo gazom...

(Odgovor članu twitty)
Neposredna veza do poruke: 9
   [Obrisani korisnik]
26.6.2009 22:26:40   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu novamama)
  Neposredna veza do poruke: 10
26.6.2009 22:27:02   
mirna

to nisam znala ali znam da u njemackoj savjetuju kupanje bebaca  jedanput tjedno...jednom sam to vec curama napisala pa su bile jako skepticne. navodno se s cestim kupanjem pogotovo uz raznorazne dodatke unistava zastitni sloj koze i zbog toga dolazi do isusšenja ili dermatitisa...

< Poruku je uredio mirna -- 26.6.2009 22:29:35 >

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 11
26.6.2009 22:32:15   
Ninaa
Neznam ja sam svoju u početku samo jednom tjedno kupala sa šamponom, a sad se kupamo svaki dan. Nekak joj je koža ljepša i kosica kad se okupamo sa šamponom.

Mamine srećice 14.03.2009. i 2012.

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 12
26.6.2009 22:32:19   
Monica
Malenoj kosu perem sa schaumom kids a tijelo iz dm-a neke princeze na bočici a malenoga tuširam sa Bubchen šampon i kupka,,,probali i jonson,bekutan..a najviše smo koristili niveu kada su mi bili manji 

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 13
26.6.2009 22:32:34   
novamama
IZVORNA PORUKA: mirna

navodno se s cestim kupanjem pogotovo uz raznorazne dodatke unistava zastitni sloj koze i zbog toga dolazi do isusšenja ili dermatitisa...

da sam barem to znala...dođe mi da se izgrizem zbog togauser posted image user posted image user posted image

a i ljuta sam na sebe i na te proizvođače koji pišu kako je to ultra sensitive i sve to....ma slabo mi je, i neću si oprostiti nikada što sam bila tako glupa....

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 14
26.6.2009 22:35:01   
dami
Mi stalno koristimo hipp šampone. Šta se kupanja tiče nismo baš pretjerivali. Darija nije voljela baš vodu pa smo to činili 1× tjedno.Onda mo se to činilo premalo ali sad sam sve sigurnija da je to zapravo bilo  jako pametno.user posted image

Mirko 06.12.1992
Darija 20.02.2008

(Odgovor članu mirna)
Neposredna veza do poruke: 15
26.6.2009 22:58:31   
Nika 24052006
Kao i svu drugu kozmetiku,tako i sampon,Nivea...Kupamo se svaki dan.

Moje velike ljubavi
Nika 24.05.2006.
Ines 07.05.2010.

(Odgovor članu dami)
Neposredna veza do poruke: 16
26.6.2009 23:02:42   
mama mery
prvo nive sad johnsons
ja sam cula od sestricne koja zivi u njemackoj da tamo djecu prva tri mjeseca kupaju u mlijeku dodaju da u vodu da je to dobro za kozu

(Odgovor članu Nika 24052006)
Neposredna veza do poruke: 17
27.6.2009 7:40:57   
lueman
ja sam prvom klincu isto tak s kupanjem svakodnevnim oštetila epidermu. pa smo od dermatologa dobili kremu koju su nam napravili u ljekarni. onda sam ga morala svaki dan mazat, a prat samo jednom tjedno(neću ni govorit kak je smrdeluser posted image ).uglavnom nakon toga njegova koža je mekana i nježna, čak i sad u pubertetu.user posted image

28.12.95 L
27.03.97 E
24.04.05 A
**

(Odgovor članu mama mery)
Neposredna veza do poruke: 18
27.6.2009 8:39:46   
novamama
IZVORNA PORUKA: lueman

ja sam prvom klincu isto tak s kupanjem svakodnevnim oštetila epidermu. pa smo od dermatologa dobili kremu koju su nam napravili u ljekarni. onda sam ga morala svaki dan mazat, a prat samo jednom tjedno(neću ni govorit kak je smrdeluser posted image ).uglavnom nakon toga njegova koža je mekana i nježna, čak i sad u pubertetu.user posted image

lueman, koja je to krema?

(Odgovor članu lueman)
Neposredna veza do poruke: 19
27.6.2009 9:32:49   
koka
Imamo jedan iz dm-a, i za sad nam je ok.

Idi Ga Mama - klikni me :D
Mila Puže - klikni me :D

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 20
27.6.2009 10:03:18   
Njofra
Babylove.

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 21
27.6.2009 21:37:34   
inna
ovo za kupanje je i nama rekao dermatolog kad smo bili s Domijem jer se osipao. Kaže da je djeci do godine dana koža jako propusna pa upiju sve kemikalije iz šampona i sapuna. Treba ih kupati jednom tjedno u običnoj vodi, jedino svakodnevno treba prati guzu, nogice i ruke te ih umivati. Prvo oni se ne stignu zamazati, a osim toga nisu im još razvijene ni sve nojne žlijezde (tipa ispod ruku) tako da se ni ne znoje toliko. Poslušali smo ga i dermatitisa više nema. Kupamo ga doduše svaki dan jer je vruće, ali u običnoj vodi, kosu peremo mustelinim šamponom (pjenom) protiv tjemenice, a lice mažem eucerinom i eventualno ako se negdje na pregibu malo zacrveni

Dominik - 18.2.2009.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 22
27.6.2009 21:39:04   
Zvonki
Hipp

.-..-.
`·.·´
?/
/?
/ \ Bože, molim Te za strpljenje...I to želim odmah sada!

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 23
27.6.2009 21:41:45   
novamama
IZVORNA PORUKA: inna

ovo za kupanje je i nama rekao dermatolog kad smo bili s Domijem jer se osipao. Kaže da je djeci do godine dana koža jako propusna pa upiju sve kemikalije iz šampona i sapuna. Treba ih kupati jednom tjedno u običnoj vodi, jedino svakodnevno treba prati guzu, nogice i ruke te ih umivati. Prvo oni se ne stignu zamazati, a osim toga nisu im još razvijene ni sve nojne žlijezde (tipa ispod ruku) tako da se ni ne znoje toliko. Poslušali smo ga i dermatitisa više nema. Kupamo ga doduše svaki dan jer je vruće, ali u običnoj vodi, kosu peremo mustelinim šamponom (pjenom) protiv tjemenice, a lice mažem eucerinom i eventualno ako se negdje na pregibu malo zacrveni

hvala inna, drago mi je čuti da se može postići da se ne vraćauser posted image

mi tako prakticiramo jedno mjesec dana i već je puno boljeuser posted image ...prije toga kupku od babylove onu bez kemikalija, isto je bilo dobro, a niveu već dugo ne, fala bogu, ni neću...

(Odgovor članu inna)
Neposredna veza do poruke: 24
28.6.2009 12:17:47   
gljiva
Babylove i ok nam je. Isto sam ga na početku kupala jedanput tjedno, više zbog tog što se užasavao vode. Čak nam je pedijatrica savjetovala tuširanje a ne kupanje, jer ih kod kupanje u istoj vodi operemo i isperemo.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Samostalnost.
Admin

Da li su vaša deca koliko toliko samostalna ili ih još uvek hranite i uspavljujete ? Mislim na decu od 2,5 god pa naviše.

Oznake