|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Problemi u braku
6.1.2016 14:58:48   
kvikica
Pozdrav svima,

ja sam nedugo u braku. S muzem sam dugo hodala i on je za mene ona tzv ludjacka ljubav koja se jednom dozivi. Imali smo itekako turbulencija u vezi, ali uzeli smo se, ali moram priznati iz svega smo se uglavnom izvlacili i ovdje zavrsili uglavnom zahvaljujuci meni. E sad ja sam pomalo depresivna. A ko me zna ponekad ce o meni reci ce da sam vjecito nezadovoljna. On se trudio oko mene zaista. Na sve nacine. Da bi ja prije jedno mjesec dana na njegovom racunaru nasla da je dva tri dana ulazio na jedan sajt za upoznavanje! Sokirala sam se malo je rec. Vidjela sam promjenu u ponasanju u smislu samozivosti, bezbriznosti koja se naglo desila. Kad sam ga suocila s tim, uopste se nije toliko potresao. A do tada ga i najmanje moje nezadovoljstvo prosto izbaci iz takta. Kao da je strahopostovanje prema meni preko noci nestalo. Posvadjali smo se pri cemu mi je rekao sve u vezi mene sto mu je bilo na dusi i rekao je da je samo normalno pricao. Nakon par dana je rekao da je usao da se izbrise, jer otprije, dakle i od nase veze, ima taj nalog, pa da ja ne bi kao otkrila, usao je samo da se izbrise. Ja sam u pocetku plakala, bila utucena, a on se trudio oko mene u smislu da me izvodio na sto sam se prije zalila i slicno, ali nisam vidjela neko kajanje u ocima ako ga vjesto ne krije i cim krenem o tome kaze da znam koliko je to bezveze nikad ne bi potezala to vise, a kamoli se svadjala. Sada me jos vise muci depresija, u ocaju me uhvate misli da me laze, vara, pa sam opet nikakva prema njemu, a ni on nije nikako onaj s pocetka braka, pa se svadjamo... Nikako na zlenu granu. U svemu tome ni za sta nisam u stanju, dok vidim da on odlicno funkcionise. Nemam zivot, a on ga ima. Porodica je meni prioritet, radimo na bebi, a dozivim ovo. Kako biti vise i u sta siguran. Ja znam da sam bila teska toliko da mi je rodjeni brat rekao ako nastavim tako s njim da ce me ostaviti koliko god me volio. Ali zasto nikad nije rekao kako se osjeca i kako mu je kao sto sam to cinila ja ne bil se sta promijenilo. Odma covjek na svasta pomisli, da trazi ljubavnicu, da mi trazi zamjenu ili sta vec, jer sta ce ozenjen covjek na toj stranici osim ako zaista nijekako je rekao ili nesto bezazleno. Al kako znati?! Kako i u sta biti siguran?! Imam potrebu nekome reci, ali nije mi bas prijatno. Cuti necije misljene, savjet...


< Poruku je uredio kvikica -- 6.1.2016 15:03:11 >
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Problemi u braku
14.1.2016 17:51:41   
CHANTAL
Koliko ja vidim ti si svjesna svojeg ponasanja i dalje se tako ponasas.ja bih ga nazvala razmazeno.ne znam tocno sta radis,ali svjesno unistavas brak.ako ti je brat rekao gore navedeno onda se nemoj cuditi da ti muz upoznaje druge.Hoces sacuvat brak?ispricaj se zbog svog ponasanja i reci mu da ga volis.e,sad,ako si ti vjecito nezadovoljna,s takvom osobom nije nimalo lako bit pa normalno da ce covjek radit po svojem-kad ionako sto napravi ne valja.imam s tim iskustva i treba biti veliki optimista da se predje preko takvog necijeg ponasanja.skuliraj se i shvati da ste u braku dvoje jer koliko vidim ti bi htjela da se sve vrti oko tebe.okrutna sam?jesam,ali to je moje misljenje

(Odgovor članu kvikica)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Problemi u braku
8.2.2016 23:14:39   
Anoniman
Pozdrav,

Mislim da i moj problem spada ovdje pa da ne otvaram novu temu. U braku sam 2 i pol godine. Muz se ponasa autoritativno prema meni. Ponasa se gore od najstrozijeg roditelja pri tome mu nista ne radim. Dosla sam zbog njega tu na otok na kat kuce sa njegovim a on se tako ponasa da svi vide da ne smijem da pisnem od njega i da nista ne mogu bez njegove dozvole. Molim vas pomozite da li mogu da se izborim? On ne shvaca zasto se polako udaljavam od njega a ja ne znam sto mi je vise ciniti.

(Odgovor članu CHANTAL)
  Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Problemi u braku
10.2.2016 21:27:23   
Džeje
pa uistinu niko ti ne može reći šta da činiš,ako nemaš djece svaka situacija je manje problematična.
Kad su djeca tu stvari se gledaju iz druge perspaktive,prvo razgovarajte i iznesi svoj problem,ako su bude opirao i pokušaj nekoliko puta razgovarati.

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Problemi u braku
14.2.2016 11:27:17   
buba m
Anonimna,
Pokušaj se izboriti za sebe, korak po korak. Mužu moraš dati do znanja da se ne može tako ponašati prema tebi. Znam da je lako reći, malo je teže sve to odraditi. Zamisli da to gledaš sa strane, pokušaj vizualizirati, proučiti problem hladne glave i kako ga riješiti.
Moj se muž ponekad ponaša tako bedasto kad je pod pritiskom ili u strahu od budućnosti, tada nastaje kaos. Ja sam navikla na njegove fore, u početku me jako vrijeđalo takvo ponašanje, sad sam se naučila nositi s njim i njegovim teškim karakterom. Ne dozvoljavam mu da manipulira samnom.
Da prijeđe moju granicu, pokupila bi se i otišla nekud, dok se ne skulira, dok ne shvati da ne može tako živjeti i da treba svakoga poštivati... I ne znam gdje bi točno otisla, ali snašla bi se nekako, jer bolje sam nego slabo kumpanjan...

_____________________________

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2


(Odgovor članu Džeje)
Neposredna veza do poruke: 5
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!