Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 26.8.2012 21:11:23
|
|
|
|
Anoniman
|
NAvodno nije povezano sa cjepivom, ona je anemična od prije s tim se već dugo kefamo, a ovo je sad novo, ti neutrofili su vrsta leukocita, oni se bore protiv infekcije, znaš kad imaš infekciju, narastu ti leukociti, a kod nje su sniženi.
|
|
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 26.8.2012 21:16:12
|
|
|
|
mala pcelica
|
a hebem mu,kako su se uopšte usudili da cijepe dijete ako znaju da je anemična,bar dok joj se krvna slika ne popravi
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 26.8.2012 21:44:06
|
|
|
|
danery
|
pa kod vas se samo nešto novo javlja kad se prijašnje riješi.... da cura brzo ozdravi...
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 27.8.2012 14:50:59
|
|
|
|
BUMBI
|
IZVORNA PORUKA: danery pa kod vas se samo nešto novo javlja kad se prijašnje riješi.... da cura brzo ozdravi...
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 27.8.2012 17:18:51
|
|
|
|
Anoniman
|
ma da se barem prijašnje riješilo... ovo je već ko zmaj sa sedam glava! hvala cure... danas me pedijatrica utješila da to ne mora biti kronično stanje, nego samo u infekciji, pod utjecajem anemije, izvadit ćemo krv za tjedan dana, kad malo dođe k sebi, pa će slika biti realnija.
|
|
|
|
|
RE: Kako raste Brigita de Mariachi 27.8.2012 20:15:27
|
|
|
|
mamacita
|
Sretno vam .
|
|
|
|
Anketa
zašto želite zatrudniti??njanja osim činjenice da želite biti majkada moje dijete ima brata/sestru (
59%)

da poboljšam brak (
2%)

da zadržim muža/dečka (
0%)

da se maknem s posla (
8%)

jer svi moji bližnji imaju djecu (
3%)

ostalo-upiši u komenentar (
28%)
Broj svih glasova: 99Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!