|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Da li vam vaše druge polovice pomažu oko ...
13.9.2010 19:18:43   
niina
S obzirom da je uglavnom na terenu jer ima takav posao uglavnom je sve na meni.....no kada dođe doma ako ništa drugo kuhinja je njegova jer voli kuhati i to mi puno znači,ali i presvuče dijete,počisti tu i tamo ne uvijek ali počisti,tako da se nemrem baš previše žaliti kaj se toga tiče........user posted image user posted image

_____________________________

Moji anđeli;

M 13.03.2000.
J 28.11.2007.

(Odgovor članu novamama)
Neposredna veza do poruke: 51
   RE: Da li vam vaše druge polovice pomažu oko ...
27.7.2014 14:13:55   
HELang
Draga budi pametna i izbori se za sebe jer njima je najlakše reći - ne znam,ti to bolje,mene ne slušai sl x100. To su gluposti. Ja često svome znam reći - a zamisli da mi se nešto naglo dogodi,tebi bi svijet stao,zato izvoli,ajmo! Znam koliko i ti. Mi za sada imamo 11.mj Helenu i također planiramo više djece.Na trenutke si pomislim - ajme kako ću,ali sve se to može i treba biti zahvalan što uopće i možemo ostati trudne. Sjetite se i toga i budite sretne. Djeca su blagoslov i veće blago od ičega,i vjerujem da vam njihov osmijeh uvijek daje novu snagu. Ali TREBA imati vrijeme za sebe i ako se sama ne izboriš za njega nitko ti ga neće pokloniti. Ako neće on,odnesi dijete na par sati njegovim roditeljima pa neka se malo i posrami ili malo ga probaj - prestani kuhati,pospremati i dr te digni sve 4 u zrak. Budi malo bahata?!Dokaži da si i ti samo čovjek i itekako se umaraš i trebao bi znati cijeniti sve to,pitati te - kako si?!
Moj mm je krasna osoba koja sve hoće ako mu prstom upireš (rekla bih veliko dijete koje mama nije ništa naučila) - daj ovo daj ono oduvijek,i to zna biti često dosadno jer pa zar sam ne vidiš npr da vešmašina radi i da će trebati veš objesiti....ali eto on je takav dok kada je posao u pitanju naravno da mu nitko prstom ne upire. Ali on je van radnog mjesta opušten i eto. Svi oni imaju - i +,kao i mi,ali zato smo mi mudrije i treba samo sve dobro posložiti u glavi i "primiti se posla".
Ne dopusti si ovo - bi li ga pričuvao? Ne! Već,danas čuvaš kada dođeš s posla a ja idem (negdje),i tako bar 3xtjedno! Obećaj sama sebi inače ćeš postati rob same sebe i drugi će ti reći - sama si si kriva,što zapravo i budeš. Živi život kako sama želiš (za sebe,za obitelj...),za sve postoji riješenje i ne odgađaj za sutra jer ko zna što će sutra biti!
Muževe smo same izabrale(?!) i sada nema nazad ;) ali zato je svaki dan novi dan i sve se to da!

Od srca ti*



IZVORNA PORUKA: abyss79

Drage moje, imala bih par pitanja, ne znam jel to ide pod ovu rubriku, ali me samo interesira, koliko ste zadovoljni sa svojim muževima, dečkima-uglavnom drugim polovicama u pomaganju oko podizanja vašeg djeteta...?
Naime, ja znam da nema savršenstva niti sam ja savršena---daleko od toga, i svi mi imamo neke mane, tako da ne bih htjela nikog uvrijediti.
Ja sam po cijele dane sa svojom malenom, evo ona je prešla godinu dana, i znam da odgoj djeteta traži veliko odricanje, meni je tu još jedna okolnost, a ta je, da ne mogu nikako naći posao pa sam silom prilika vezana za kuću...muž dakako radi i privređuje.
Da li je to doista opravdanje da se ne sudjeluje u ostatku kućnih obaveza? Da li je taj umor veći od mog?
Zašto imam dojam da se jednostavno ne doživljava da to šta ja radim je isto na neki način moj posao koji naravno ne obuhvaća samo i jedino dijete, tu je nama poznato čišćenje, kuhanje, pranje robe, peglanje etc...
Šta kad ja počnem raditi, hoću li imati luksuz reći nakon posla da sam umorna, ili ću se odmah morat primit svojih daljnjih obaveza????
Kako se postaviti u svemu tome, ako druga strana jednostavno to ne "upija"? Ponekad imam dojam da on mene zamišlja kako buljim u tv po cijele dane i ispijam kavu...a njegov posao je taj koji iscrpljuje, nije da mi to kaže, ali po nekim reakcijama i komentarima može se to zaključiti.
Naime, on je imao sreću ili nesreću, kako za koga, da nikad nije morao dijete čuvati sam cijeli dan...a da ne kažem da mi je mala jako živahna i da preko dana jedva odspava sat vremena, neće u vrtić, ili ga ide preskočiti...
Ne kažem ja sad da ovaj moj ama baš ništa neće učiniti, ali i kad učini uvijek sam ja nekako tu angažirana, nikad ne mogu dignit sve 4 u zrak...
Pokušavam sve to promijeniti, ali uzalud, on bi htio brzo i drugo dijete- nije da ne bih htjela, ali ako je sad ovako, kako će biti kad se posao udupla???
Uglavnom, kako se vi s tim nosite i rješavate te stvari?




(Odgovor članu abyss79)
Neposredna veza do poruke: 52
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!