|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: bakterije u trudnoći????
20.8.2008 17:49:31   
FIONA
ja sam od početka trudnoće bila tri puta na vaginaletama antibioticima zbog bakterija i jednom na tabletama... sada sam napokon mirnija ali stalno zbog toga imam problema sa gljivicama... kupila sam i losione i kreme i gelove i nikako da se riješim.... doktorica je rekla da sam sa antibioticima zaribala ph a da sam inače sklona tome... čujem često da trudnice imaju bakterije pa moram priznati nisam bila panična ali vidim da ima puno ozbiljnih bakterija koje se ne šale... sretno sa bebačemuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mlada mama)
Neposredna veza do poruke: 26
21.8.2008 18:32:45   
ivana0015
evo dugo me nije bilo....pusa svima...
cerviks kao ljepilom zaljepljen user posted image ,urinokultura ne pokazuje nikakve bakterije,krv odlična...ufff hvala bogu da groznih bakterija više nema...beba super (osim što doktor veli da dosta nisko pajki)-mora uvijek nešto biti,kao i danas što mi je moja stara "kolegica" kvrga iskočila kod međunožja (bartolinijeva žljezda nabubrila,neznam da li znate šta je to...ali dobro niti nije za ovu temu) i sad ako bude rasla biti će veselo user posted image

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 27
21.8.2008 20:43:03   
FIONA
super... kaj se žlijezde tiče ne znam ništa ali vjerujem da ne mora uvijek biti najgori ishod...

(Odgovor članu ivana0015)
Neposredna veza do poruke: 28
22.8.2008 14:51:30   
Indy

i ja sam u početku trudnoće imala bakt u urinu, pisalo je "nešto bakterija", nikakvu terapiju nisam dobila, kad sam drugi put išla na analizu opet "nešto bakterija", tad me dokt. poslala na mikrobiološki, njihov nalaz, sterilan. i zadnji puta opet "nešto",a mikro sterilan. kako im se nalazi tako razlikuju, a da ne spominjem da sam radila u isti dan, i u domu zdravlja i na zavodu za mikro. svih tih par mj. ponekad osjetim peckanje dok mokrim, popijem uvinog čaja i samo prestane, no brine me što mi se često to pojavljuje, a kao sterilno.user posted image

(Odgovor članu hope)
Neposredna veza do poruke: 29
23.8.2008 22:49:46   
ivana0015
stvarno ne kužim-urinokultura bi ti trebala pokazati tih "nešto" bakterija,koje su i koliko ih je...

(Odgovor članu Indy)
Neposredna veza do poruke: 30
23.8.2008 22:54:23   
sanjarica
ja sam u toku trudnoce imala uzasne upale,a valjda od nahlade,i onda kad sam radila urinokult.bas neke bakterijice su bile.medjutim,ginic kaze da je to sasvim normalno u trudnoci,pogotuvu su dvostruko kao osjetljivije prvorotke.neke antibiotike sam pila..i vaginalete koristila..joj al se sjecam da me peklo.uzas.user posted image

Ljubav! Citava knjiga u jednoj rijeci,cijeli okean u jednoj suzi,
sedam nebesa u jednom pogledu,
vihor u jednom uzdahu,grom u jednom dodiru,hiljadu godina u jednom trenu."

Neposredna veza do poruke: 31
23.8.2008 23:01:48   
FIONA
meni je moja zabranila uvin čaj!!! Urinokultura zna biti sterilna jer kod nas šlampavo uzimaju uzorke i upropaste ih... mama mi je laborant pa mi je pojasnila... ja sam već na petoj kuri antibiotika od jučer jer sam opet osjetila bol i peckanje... rekla mi je doktorica da bakterije treba ukloniti jer neke izazivaju prerani porod!!! user posted image

(Odgovor članu sanjarica)
Neposredna veza do poruke: 32
24.8.2008 13:07:49   
Mrvna
Meni moj preporučio user posted image Valjda to ovisi o tome što te napalo i u kojoj mjeri. Rekao mi je da se tankam s puno tekućine, sokom od brusnice koji više ne mogu ni vidjeti i uvinim čajem.

(Odgovor članu FIONA)
Neposredna veza do poruke: 33
24.8.2008 17:37:20   
ivanaa
ja vukla esherihiu i pila antibiotike i gurala vaginaleta cjela prva tri mjeseca nestale sa nervozom da se ne ureknem PIJ BOROVNICU I BRUSNICU I SMANJI NERVOZU!!!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 34
24.8.2008 18:26:35   
Mrvna
Ma joj, kojom nervozom, pa meni je ko na godišnjem. Smanjim li nervozu još malo, mislit će da sam na teškim drogama :) 

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 35
23.12.2008 22:01:49   
sina
BOK svima! Sudeći po datumima dobrano kasnim na ovoj temi,ali ja sad imam taj problem.prvo nisam dugo mogla ostati trudna,a sad (trudna 8 tj.)nema sa čime ne mučim muku.imam jako riskantnu trudnoću jer imam još tu jednu bakteriju(gin.nešto spominje ureaplazmu,inače imala sam sve moguće bakterije i bilo ih je ko u prići),uz to krvarim tako da imam hrpu tableta za piti(normabel,dabroston,eritromicin) i strah me je da mi tolike tablete više ne naškode negoli pomognu.inaće sam prvo pila domiksicilin ili tak nekak i još neke,ne mogu se sjetit,nešto malo je otišlo,ali ne sve,pa smo muž i ja pili sumamed i nakon toga sam ostala trudna(navodno zbog bakterija nisam mogla zatrudnjeti),sad moram piti eritromicin.nažalost u svemu tome nema mjesta sreći samo strah.HELP!

Neposredna veza do poruke: 36
23.12.2008 22:07:55   
lelo
Sina bok.
nisam imala toliko problema u trudnoći ali mislim da se nemaš čega bojati. Ako ti je ginekolog preporučio te tablete i rekao da nisu štetne za bebu mislim da se nemaš čega bojati. Ima tu dosta cura koje će ti pomoći na ovoj temi, a ja ti držim fige da sve prođe uredu.

Leon 19.04.2007

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 37
23.12.2008 22:25:14   
sina
bok lelo! hvala ti na podršci,drago mi je da si prošla bolje od mene,valjda će i ova moja noćna mora proći 

(Odgovor članu lelo)
Neposredna veza do poruke: 38
23.12.2008 22:32:19   
nikoleta
Sina samo hrabro... znam kako ti je, ja sam imala streptokok u početku trudnoće i to me je bilo dosta uplašilo, pila sam klavocin, koristila dvije vrste vaginaleta, kreme... i fala bogu riješila se.
Moja je nevista imala aureplazmu,pila je sumamed isto i prošlo je, rodila je, sve u redu!
Samo ti lezi i odmaraj s obzirom da krvariš,miruj i budi pozitivna!!!
Uz tebe smo user posted image

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 39
23.12.2008 22:32:59   
Marta j
Sina nemoj se nervirati puno i ja sam prije trudnoce imala brdo bakterija i nisam zbog tog i puno drugi stvari mogla zatrudniti,al sada kada sam trudna nemam neki problema sa bakterijama imala sam samo prva dva mj trudnoce i ja sam pila eritromicin i doksiciklin kapsule i od tada nemam hvala bogu vise bakterija.
Pij sto ti je dr rekao i vidjet ces da ce biti sve ok.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 40
23.12.2008 22:36:12   
CATE
hej sina i ja sam s ureaplazmom muku mučila godinama dok nisam ostala trudna a onda trudnoća nemore neg tako. sve šta ti je dr dao je provjereno i ne vjerujem da bi išao ugrozit bebu. samo hrabro naprid!
ajme ubiće me ova žgaravicaaaaaaaa, sorry 

(Odgovor članu nikoleta)
Neposredna veza do poruke: 41
23.12.2008 22:36:28   
sina
hvala curke,ljubim vas,stvarno ste me digle,bila sam u totalnom bedu.

(Odgovor članu Marta j)
Neposredna veza do poruke: 42
29.12.2008 21:59:48   
bubac 1
ja sam upravo danas dobila nalaz urina i piše mi da ima bakterija sutra idem napravit još urinokulturu pa se nadam da nije ništa strašno. inaće trudna sam 18 tjedana. odmah mi je lakše kada vidim da vas ima puno s takvim problemom.

(Odgovor članu sina)
Neposredna veza do poruke: 43
20.1.2009 10:18:25   
Nitja7
Drage moje,
moje iskustvo s mikro-gadovima je trajalo cijelu 3. trudnocu - i to s beta hemolitickim streptokokom! Pretrazila sam cijeli internet ne bi li saznala kako ga se rijesiti jer 5 puta po dvije kutije antibiotika u 1. i 2. tromjesecju nisu napravile pomaka. Tako pronadjoh prirodnu metodu koje se drzim i danas, svakih nekoliko mjeseci, cisto zbog odrzavanja higijene. Na toplom vodom namocenu vaticu kapnite tri kapi etericnog ulja lavande (birajte provjerena, ljekarnicka ulja, a ne brlje iz kineskog shopa) i kapljicu ulja cajevca. Time se obrisite izvana. Mozete osjecati malo hladjenje zbog cajevca (zato ga i ne stavljajte puno). Ne znam je li to unistilo streptokoka jer mi vise nisu radili cervikalni bris do poroda, racunajuci i tako da moram dobiti injekciju antibiotika neposredno prije samog poroda jer sam uopceimala streptokoka u trudnoci. Porod i sve ostalo je proslo super, sada trudna 4. put (klinci: 7, 6, godina, 16 mjeseci) i bris UREDAN!

(Odgovor članu koka)
Neposredna veza do poruke: 44
9.3.2009 8:24:42   
pakić
hej, evo da vam se pridružim. i ja sam dugo muku mučila s E. coli, i imala upale mjehura, ali uspjela sam to riješiti prije trudnoće, i za sad je stanje o.k. ali ja cijelo vrijeme trudnoće i ove sad i prve pijem po 2 kapsule brusnicina, čisto za preventivu. naravno pitala sam ginek. da li to ima kakvih utjecaja na bebu, ali pošto je to prirodan proizvod, rekla je da nema. sretnouser posted image user posted image

Patrik i Kiki, moja dva sunca

Neposredna veza do poruke: 45
9.3.2009 15:18:49   
mrvicak
jel moguce da su i kod mene kanali u pitanju...boli me lijeva strana u podrucju jajnika i malo u ledjima i imam tamno zut iscjedak...najvise me boli na nagle pokrete i kad idem u wc...evo jedem plodove brusnice a ginekolog mi prosli put po mom nalazu rekao da su mi dovoljni samo caj od brusnice i uvin...bolilo me slicno ovako i bilo mi bolje a evo sad opet...

(Odgovor članu pakić)
Neposredna veza do poruke: 46
25.3.2009 16:10:28   
Sagem
Meni svi nalazi dobri,a u urinu ima bakterija,pa me gin poslala da radim urinokulturu... (jutros to obavila) i nalazi gotovi za 7 dana. Nije ni meni baš svejedno ako se pokaže da moram piti antibiotike... a vidim da to mnoge trudnice moraju. Tiješi me što kažu da bebaču to neće naškoditi... ali ipak... user posted image

(Odgovor članu mrvicak)
Neposredna veza do poruke: 47
2.6.2009 7:30:47   
mamika
evo i ja sam jedna od onih okje imaju bakterije u trudnoći. radila sam urinolulturu i nađena echerichia coli....user posted image
sad sam već na drugoj kuri antibiotika
samo da mi bebica bude dobro

ROBERT 13.07.2003
STELA 06.05.2006
KATJA 22.10.2009
http://www.youtube.com/watch?v=jJNVoqYxNmY
http://www.youtube.com/watch?v=PxXjMV64OFI&feature=related
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1358914890312&ref=mf

(Odgovor članu Sagem)
Neposredna veza do poruke: 48
14.6.2009 14:01:52   
lana05
ufff bakterije, ja sam u 28 tj, i vucem echerichiu coli od samog početka, čak sam i odležala u bolnici 2tj zbog tih bakterija, i evo jučer bila na pregledu i dobila ponovo antibiotik to je peta ili šesta kura, pijem čaj bas za te bakterije neki iz ljekarne, pazim se i nista...  user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu mamika)
Neposredna veza do poruke: 49
14.6.2009 14:19:51   
FIONA
draga ja sam cijelu trudnoću skoro provela na nekim lijekovima!!!!...sve bu ok...samo slušaj kaj ti kažu, pazi se i čuvaj mrvicu ...-beba je zaštičena...user posted image

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu lana05)
Neposredna veza do poruke: 50
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 [2]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!