|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   razmaženo dijete?
28.11.2008 22:05:16   
piggy
Roditelji često razmaženost povezuju s ponašanjem koja ne ispunjavaju očekivanja roditelja. Roditelji od svoje djece očekuju da se u svakom trenu ponašaju onako kako im to prilike nalažu, uglavnom je to lijepo, uglađeno i kulturno ponašanje – ponašanje odrasle osobe a ne djeteta. Osim što je neposlušno, razmaženo dijete je vrlo prkosno, hirovito, bijesno i razdražljivo. Takvim smo ga napravili MI, roditelji.
Dijete se rađa kao pojedinac koji je kao takav unikat na Zemlji. Dijete već po rođenju ima svoje potrebe, ima svoj ritam koji i nama nameće, ima svoje zahtjeve i očekuje od nas da mu služimo sve dok ne postane sposobno samo izvršavati sve ono što mu njegov mali mozak naređuje.
Vrlo mali broj roditelja, čak 44% smatra da će razmaziti bebu ako je podigne svaki put na ruke kad ova zaplače i traži pažnju. Čak 57 % roditelja smatra da je moguće razmaziti šestomjesečnu bebu, što znanstvena istraživanja potvrđuju da je nemoguće.


Prva reakcija slučajnog promatrača na divljanje djeteta u nekom trgovačkom centru će biti „vidi ga što je razmaženo“ bez ikakvog pokušaja traženja razloga zašto se to dijete tako ponaša.



Kako komentirate razmaženost?
Dali mislite da je vaše dijete razmaženo?

_____________________________

šašava,vrckasta,nasmijana i posebna :) :)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: razmaženo dijete?
28.11.2008 23:02:53   
božica
mišljenje moje je da se svaka beba može razmaziti bila ona dva dana ili 1 godinu..
tj razmaziti/naviknuti na neke stvari
a sada ovisi o roditeljima kako gledaju na to ....

ja sam među 57% koja vjerujem da se 6mj beba može razmazitiuser posted image na bilo koji način
i ja bi da mi neko ugađa kada to želim i da me se grli nosa ljulja ljubi .....opravdano su takvi
jer oni biraju bolje mogučnosti--zašto bi bila na jednom mjestu i igrala se ako ju ja mogu ponijeti sa sobom do kupaone....zašto bi u busu bila u kolicima ako sam ju par puta držala u krilu i svidjelo joj se....
a  ako vidim dijete u centru da vrišti..kažem u sebi da ću nastojati da moja ne budu takva..ipak nikad se ne znauser posted image



_____________________________

idem micat rit...

(Odgovor članu piggy)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: razmaženo dijete?
30.11.2008 12:01:55   
spužvasta
Teško je određivat pravila u životu pogotovo kad se radi o tvom djetetu....svi mi hoćemo da su nam djeca uvijek vesela i nasmijana pa tako samim tim i radimo stvari koje ih vesele---moj razmaženko (djevica) se obožava mazit i najsretniji je kad je u rukama i kad mu pričaš tj. kad mu šuštiš nešto sa puno "š" u uho....nije mi teško i prekrasan je kad se tako počne cerit-ali......naučio se to samo samnom!  Ne pali kod MM-a,ne pali sa bakom,s nikim-samo samnom! user posted image   Čim ja odem malo van iz kuće (preko kod mame)  MM zove da dijete plače,da ga nemre smirit,neće dudu,vrišti......i čim ja dođem i uzmem ga-gotov plač i osmjeh na lice! user posted image   U jednu ruku znam da je to nnormalno,a s druge strane mali prefriganac točno zna kako šta dobit!!  user posted image

_____________________________

SVEN - 22.09.2008.
ZUBATI MOJ MALI.....

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!