Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 7:39:11
|
|
|
|
artur
|
neznam kako si sa prijevozom i dali bi ti bio problem putovati u zelinu? tamo je dr preko socijala ali je žena genijalna. ja sam vodila cijelu trudnoću kod nje i opet bi. i ona i sestra imaju super pristup i nemoraš se posebno naručivati za ultrazvuk jer ga ima u ordinaciji koja je jako lijepo uređena, možeš obaviti sve krvne pretrage kod njih jedino krvnu grupu u petrovoj.rade na principu neručivanja i ne čeka se. zelina je 30 min od zagreba. dr Višnja Belošić Brleković 01 205 1206 dom zdravlja zelina
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 12:31:34
|
|
|
|
marioneta
|
hvala na preporuci al sam bez auta pa bi mi bio malo tramak stalno putovat
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 13:06:33
|
|
|
|
pincirotvajler
|
http://www.vili.hr/
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 13:48:11
|
|
|
|
mala pcelica
|
poliklinika dr. Bates ,ja sam isla kod doktora Končara i super mi je bio,sve objasni sta te zanima ...uzv i pregled kosta ja mislim 400 ili 500 kn...najbolje ti je da nazoves i pitas
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 15:48:51
|
|
|
|
mala pcelica
|
evo i oni ti nisu losi ...do kraja godine imaju popust 50 % na pregled i ultrazvuk ,to bi ti bilo super http://poliklinika-eljuga.hr/ kad udjes na stranicu ides pod novosti ,tamo su ti snizenja
< Poruku je uredio mala pcelica -- 16.11.2011 15:51:50 >
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 15:55:15
|
|
|
|
modesty blaise
|
mislim da trenutno za najboljeg čitača ultrazvuka i dijagnostike slovi dr Milan Kos Radio je do nedavno u poliklinici Vili ali kao da sam načula da je sada otvorio svoje (možda se i varam)...pogledaj na netu ja bi svakako kod njega vodila trudnoću
Sebastian, 01.09.2010 ...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 18:22:49
|
|
|
|
marioneta
|
mala pcečice tvoja preporuka mi se najvise sviđa i nije mi predaleko...hvala puno...al slobodno mozete dat jos prijedloga
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 18:23:38
|
|
|
|
marioneta
|
pardon mala pcelice*
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 19:11:07
|
|
|
|
elven
|
Sa druge je teme, ali prenosi moje iskustvo i preporuku...pa da ne pišem ponovno IZVORNA PORUKA: elven IZVORNA PORUKA: subi83 4d je oko 500-600 kn zavisi u koju polikliniku ideš... ja ću u vili najvjerojatnije puno je, ali svi kažu da vrijeti te novce kad vidiš bebicu kako zijeva, cucla prst itd... ja sam gledala cd od prijatelja i stvarno je nešto posebo.... Evo koga zanima iz prve ruke za 4D uzv...gdje i što dobiješ na kraju, jedino cijenu ne znam jer idem preko Croatia osiguranja tako da ne plaćam (mislim da je max 600 kn pregled i 4d uzv)....uglavnom, u poliklinici Grujić Koračin na Gubčevoj zvijezdi ja vodim trudnoću i imaju 4d uzv i još jedan veliki ekran za obitelj i mamu da bolje vidi, za svaki takav pregled dobijemo fotkice i cd sa live snimkom bebana - NEPROCJENJIVO (naravno kad ne odluči da nam samo guzu pokazuje ), mi smo furali i curku (3g) da vidi bebaća pa je i ona bila oduševljena. Moja doktorica je Danka Mirić-Tešanić i imam sve riječi hvale za nju, nježna, strpljiva, puna razumijevanja i na svako pa i najblentavije moje pitanje je odgovorila ... niže je link na njihovu stranicu gdje imaju i fotkice ordinacije i kako izgleda prikaz na uzv, brojevi telefona... http://www.ginekologija-grujic.hr/Nadzor-trudnoce-S2107 Meni Croatia zdravstveno osiguranje Selecta program pokrila sve preglede i pretrage koje sam radila u trudnoći, a ono što sam blentava odlučila napraviti preko socijalnog debelo sam požalila, od čekanja pa odnosa prema pacijentu itd.... ako planiraš cijelu trudnoću voditi privatno raspitaj se o cijenama privatnih osiguranja jer većina ovih nabrojanih poliklinika ima ugovore sa Osig. kućama, a godišnja polica će te koštati kao 3-4 pregleda.
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 19:30:10
|
|
|
|
marioneta
|
jel ima netko iskustva sa dolje navedenim doktorima...molim misljenje...hvala :) doc. dr. sc. Damir Eljuga, dr. med. prof. dr. Goran Grubišić Marija Hršak, dr. med. mr.sci. Tajana Klepac Pulanić, dr.med. Biserka Knezić Frković, dr. med mr. sc. Vesna Košec, dr. med. Nataša Mihelčić Labura, dr.med mr. sci. Renata Obrad-Sabljak, dr. med.
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 19:53:31
|
|
|
|
mala pcelica
|
mene je eljuga jednom pregledavao u vinogradskoj ,on me je treobao operisati,ali posto mi se sve povuklo i bez operacije tako da nisam imala vise kontakta sa njjim...za ostale ne znam ,meni je on taj put bio ok,stim da sam isla kod njega na preporuku dr. koncara koji radi u pol. bates....svi su oni povezani.... e da i za dr. Košec sam cula da je dobra,mada i ona radi u vinogradskoj i kod dr. eljuge privatno ....
< Poruku je uredio mala pcelica -- 16.11.2011 19:56:55 >
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 20:05:22
|
|
|
|
marioneta
|
odlucila sam da cu u polikliniku eljuga samo jos moram odlucit kod koga
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 20:08:37
|
|
|
|
mala pcelica
|
kontam da je dr Košec ok,jer nebi ju Eljuga uzeo sebi u privatnike da nije....na tebi je sad da odlučiš kod koga ćeš...pogledaj jos malo po ostalim forumima za te doktore mozda dobijes vise informacija ...
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 20:14:20
|
|
|
|
Suzn
|
Evo, kako je i Elven napisala. Ja sam isto išla kod Dr. Grujić preko Croatie. Otvoriš si policu Croatia Zdravstvenog, i preko njih možda možeš obavljat preglede i kod Eljuge, ako si tako odlučila. Samo će ti ispast puuuno manje love! A moći ćeš i neke druge preglede obavit privatno, recimo urin, krvnu sliku.... što ti treba za trudnoću. Ja sam plaćala 200 kn policu mjesečno i sve mi je ušlo u to. Svaki mjesec 4D, sa snimkama maloga čuda na DVD-u i sl... A jedan takav pregled je više od 500 kn inače kod nje. Samo pazi to ti nitko nece rec preko telefona ili ako tamo odeš... Ja sam čak i neku bradavicu skidala kod ginekoligice, jer mi je ušlo u policu Ako te zanima šta u vezi toga, javi! I pogledaj na njihovom webu da li možeš i kod Eljuge iskoristit.
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 20:16:35
|
|
|
|
mala pcelica
|
sad vidim da kod Košec nema popusta.tj . nigdje ne pise
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 16.11.2011 21:46:22
|
|
|
|
marioneta
|
vidim da dosta vas spominje croatia osiguranje...ja imam triglav zivotno sad ne znam jel imam neke koristi sto se tice pregleda jer niko nista nije spominjao kad asm to uzimala...
|
|
|
|
RE: Privatne poliklinike i ginekolozi u Zagrebu 18.11.2011 22:17:31
|
|
|
|
Ninaa
|
Poliklinika Marton u Teslinoj. Privatna poliklnika koju vode majka i kći obadvije vrsni stručnjaci cijenjene u struci. Za Kosa sam isto čula snave najbolje on ima sad svoju privatno ali neznam gdje i dokt. Košec. Ona radi u Vinogradskoj i tamo je mislim šefica odjela i stvarno je super doktorica pogotovo za višeplodne trudnoće,ali više je nema u trudničkoj ambulanti tak da bi trebala ići privatno kod nje neznam gdje radi točno. Eto toliko ti ja znam nadam se da sam barem malo pomogla.
< Poruku je uredio anaxx -- 22.11.2011 11:30:36 >
|
|
RE: Privatne poliklinike i ginekolozi u Zagrebu 18.11.2011 23:56:53
|
|
|
|
yasmine
|
IZVORNA PORUKA: artur neznam kako si sa prijevozom i dali bi ti bio problem putovati u zelinu? tamo je dr preko socijala ali je žena genijalna. ja sam vodila cijelu trudnoću kod nje i opet bi. i ona i sestra imaju super pristup i nemoraš se posebno naručivati za ultrazvuk jer ga ima u ordinaciji koja je jako lijepo uređena, možeš obaviti sve krvne pretrage kod njih jedino krvnu grupu u petrovoj.rade na principu neručivanja i ne čeka se. zelina je 30 min od zagreba. dr Višnja Belošić Brleković 01 205 1206 dom zdravlja zelina JA SAM U ZELINI I PREZADOVOLJNA SAM I DOKTORICOM I SESTROM!!! PRVU TRUDNOĆU MI NIJE ONA VODILA, A OVO MI JE PREPOROD OTKAD SAM KOD NJE!!!
< Poruku je uredio anaxx -- 22.11.2011 11:31:25 >
|
|
RE: Privatne poliklinike i ginekolozi u Zagrebu 19.11.2011 17:26:40
|
|
|
|
elven
|
IZVORNA PORUKA: marioneta vidim da dosta vas spominje croatia osiguranje...ja imam triglav zivotno sad ne znam jel imam neke koristi sto se tice pregleda jer niko nista nije spominjao kad asm to uzimala... ....životno osiguranje nema veze sa zdravstvenim (osim pregleda da utvrde da li si im rizik sa ugovaranjem) ja imam ugovoreno dopunsko privatno zdravstveno osiguranje u CO i oni u svojoj ponudi (program Selecta) nude hrpu pretraga i sistemstski i neke zahvate i fizikalnu....i tako svašta nešto...vidi dali Triglav nudi nešto slično, a svi daju extra popuste ako već imaš kakvu policu ugovorenu kod njih.... Link na CO zdravstveno za istraživanje koga interesira....http://www.croatia-zdravstveno.hr/index.php/content/view/norma
< Poruku je uredio anaxx -- 22.11.2011 11:31:38 >
|
|
|
|
RE: Privatne poliklinike i ginekolozi u Zagrebu 21.11.2011 16:49:22
|
|
|
|
marioneta
|
izabrala sam ginekologa u poliklinici beta plus kod doktorice romane dmitrovic (odlicna je) i uzela sam CZO selektu....hvala svima na informacijama
< Poruku je uredio anaxx -- 22.11.2011 11:31:55 >
|
|
|
|
RE: Privatne poliklinike i ginekolozi u Zagrebu 22.11.2011 11:20:33
|
|
|
|
elven
|
< Poruku je uredio anaxx -- 22.11.2011 11:32:08 >
|
|
|
|
RE: Privatne poliklinike i ginekolozi u Zagrebu 22.11.2011 20:35:22
|
|
|
|
Lily111
|
Poliklinika Harni.... :)
|
|
|
|
RE: privatne poliklinike i ginekolozi u zagrebu 7.12.2011 9:33:23
|
|
|
|
zabac1
|
mislim da trenutno za najboljeg čitača ultrazvuka i dijagnostike slovi dr Milan Kos Radio je do nedavno u poliklinici Vili ali kao da sam načula da je sada otvorio svoje (možda se i varam)...pogledaj na netu ja bi svakako kod njega vodila trudnoću user posted image IZVORNA PORUKA: modesty blaise mislim da trenutno za najboljeg čitača ultrazvuka i dijagnostike slovi dr Milan Kos Radio je do nedavno u poliklinici Vili ali kao da sam načula da je sada otvorio svoje (možda se i varam)...pogledaj na netu ja bi svakako kod njega vodila trudnoću Pozdrav, doc.dr.sc Milan Kos, dr.med. i Martina Ujević, dr.med. su otvorili vlastitu polikliniku. Link: http://www.ginekos.hr/
< Poruku je uredio zabac1 -- 7.12.2011 9:36:44 >
|
|
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
buy counterfeit money online
hockey
buy counterfeit money online
where can i buy counterfeit money
quality counterfeit money for sale
Discord: hockeywain1