|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   posao mi više nije ispred obitelji
2.1.2009 10:45:13   
Florijan Jakov
da ne bi na jednog drugoj temi otišli u OT, otvaram novu... (nastavlja se priča sa teme Odgoj traje 24 data dnevno)

IZVORNA PORUKA: tonkica

IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov

IZVORNA PORUKA: FIONA
a kaj je samnom...radim od 07.30-15.30 službeno ali sam na poslu do 17.00h!!!!

draga moja, kod mene je to prije Jakova izgledalo ovako, radno vrijeme od 8-16,30, a kući nikada nisam odlazila prije 17,15, a često i puno kasnije. Prvi dan kada sam došla na posao poslije porodiljnoga, rekla sam da moje radno vrijeme završava u 16,30 i svaki dan odlazim doma u 16,30. Bez obzira na to koliko vremene provodim na poslu, poslodavci su zadovoljni sa mnom, na vrijeme ispunjavam svoje rokove, dobivam stimulacije i "prigodne" nagrade. Vjeruj mi, kada počneš raditi nakon pordoiljnog promijenit će ti se stav prema poslu, u smislu i dalje će ti biti važan, ali će ti tvoje dijete biti uvijek na prvom mjestu i zbog njega ćeš raditi mnoge ustupke.

Iskreno se nadam da ću i ja bit u poziciji radit tako kao i ti FJ! Sve me strah...

tonkica, radimo u istoj branši, posao je sličan, pa znam što misliš. no, smatram da je najvažnije postavit se u startu, jer kao pustiš jednom, dva puta ode to u nedogled. nitko ti ne smije zamjeriti jer odlaziš s posla "na vrijeme"... ne bi se trebalo čovjeka gledati krivo ukoliko odlazi s posla na krjau radnog vremena, a pogotovo žene koje imaju malo/u dijete/cu. ne pušim više fore "morate raditi više, za dobrobit sebe i ostalih, ulažite u sebe, trudite se, radite"... pa trudim se i radim u tijeku radnog vremena, ne moram još i poslije toga.

FJ JE FRAJER
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: posao mi više nije ispred obitelji
2.1.2009 12:46:16   
Lady3
Zbog djece sam ostavila posao.Srećom financije su nam to dozvoljavale.Ali danas bi odmah natrag samo da imam komu ostaviti klinceuser posted image

Šta je sreća?Znati što se
hoće i to strastveno željeti:)

(Odgovor članu Florijan Jakov)
Neposredna veza do poruke: 2
2.1.2009 13:31:38   
Ruža
Još dok sam bila trudna znala sam da ću se morati vratiti na posao nakn 6 mj. Onda mi je to bilo nešto najnormalnije i ni jednom mi nije palo na pamet da će mi to biti problem.user posted image
Sad kad se taj rok bliži, užasno se osjećam, znam da moram i da bi kad tad morala, a opet....user posted image
Sad kad si gledam koliko sam se davala u taj posao i koliko mi je bio bitan??? Definitivno sad moj život je moje dijete, a ne posao. Još samo da pronađem prave riječi kako to objasniti muškom šefu?user posted image
Znam da neću tražiti ništa više od onoga što mi po zakonu pripada i da sam do sada uvijek davala svoj maksimum, opet se bojim kako će to sve ispasti...user posted image

Samo luda mama...

(Odgovor članu Lady3)
Neposredna veza do poruke: 3
2.1.2009 13:41:20   
božica
Tako je slažem se ako idem na vrijemem s posla nuitko ti ne može ništa
bar nebi smio/mogao

a što se tiće moje firme cijenen to šta imaš dijete i ideš doma na vrijemem
bilo prije nego sam otišla
a bumo vidjeli sada za nekih 12 tjedanauser posted image

idem micat rit...

(Odgovor članu Ruža)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Mazne bebe.
пеперутка16

Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!