|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   piercing u bradavici i dojenje
15.6.2010 13:43:17   
danery
što mislite o ovome?

znam jednu curu koja ga ima,nedavno je rodila i sada može beba na jednu dojku sisati a na drugu ne...

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: piercing u bradavici i dojenje
15.6.2010 13:44:52   
osobno
user posted image user posted image user posted image user posted image

i sad si sigurno misli..."šta je meni ovo trebalooo?!!!"user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...
A miševi smo već i ovako.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2
15.6.2010 13:45:00   
dominik
zakaj nemre na drugu? pa nek skine piercing i da djetetu cicu...koje su to fore...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
15.6.2010 13:45:47   
Točkica28
to je jedna neodgovorna grozna zena...
e ja imam pirs u nosu , se to računa???
a tatoo na trbuhu??? malo mi se raširio
ahahhah
aj lav juuser posted image user posted image user posted image

Točka do točke točkica...
11.10.2010.Šimac <3, 17.1.2013. Mini Šimac <3
Naše sve <3 <3

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 4
15.6.2010 13:47:42   
dominik
oce meni netko odgovoriti zakaj ona nebi mogla dojiti???????? skine pierce i da djetetu cicu i ponovo vrati pierce ne vidim problem....uostalom kako zaustavi curenje i upalu cice...opet ponavljam zakaj ne moze dojiti ako ima piercanu bradavicu

(Odgovor članu Točkica28)
Neposredna veza do poruke: 5
15.6.2010 13:50:26   
danery
ne znam...izvadila je,ali ne može...a zašto user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 6
15.6.2010 13:51:57   
osobno

IZVORNA PORUKA: dominik

oce meni netko odgovoriti zakaj ona nebi mogla dojiti???????? skine pierce i da djetetu cicu i ponovo vrati pierce ne vidim problem....uostalom kako zaustavi curenje i upalu cice...opet ponavljam zakaj ne moze dojiti ako ima piercanu bradavicu

Potpisujem.user posted image
Ma nego, mene zanima nešto drugo...ma kako je za gospu priživila tu bol dok je pirecala bradavicu?!!! Umirem kad me mališa malo jače stisne dok sisa, a da ne pričam kad dobiju zube, pa gricnu...suze mi dođu na oči... Toj je sto posto napsram toga porod bija PIECE OF CAKE...user posted image user posted image user posted image

Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 7
15.6.2010 13:58:32   
dominik
IZVORNA PORUKA: danery

ne znam...izvadila je,ali ne može...a zašto user posted image

to nema veze sa percingom...pa pobogu ne ide ta stangica kroz cijelu sirinu bradavice...i nije moglo probiti sve kanale...ne ne nema to veze sa time uvjerena sam...osobno vise boli busenje nosa ili hrskavice na uhu nego bradavice ... mozda ti imas osjetljive pa zato, evo mene nis nije bolilo kad je domi znao zube zabiti u njuuser posted image ...iskreno mozete pljuvati po curi ali nema sanse da to moze biti uzrok njenog nedojenja na tu cicu...jedino ako joj se fakat jako upalilo kod piercanja pa je doslo do totalnog zacepljenja ali to bi bilo lagano bolovi za umrijeti

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 8
15.6.2010 14:02:22   
osobno
Ja piercala nos i pupak...user posted image
I nakon prve trudnoće čim sam se vratila u formu, vratila piierce u pupak...ali ovaj put ...user posted image

ne još. Ali budem. Isplati se samo zbog svekinog zgroženog pogleda, ako zbog ničeg drugog.user posted image
Mene nije bolilo ni pupak ni nos, ali su mi zato bradavice...uhuuuuuu..osjetljive...

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 9
15.6.2010 14:06:17   
FIONA
samo malo...pa ko je tu lud..koliko ja znam ak ne izdojiš može doći do upale...kak je onda ona izdojila to mlijeko kaj je nadošlo...ne kužim...skineš rig il kaj več ima i nek doji..ja sam skidala s pupka di imam i ratila..ne znam dal zacjeli rupa na bradavici brzo....znam da pupak e al jezik odmah..kad skineš nema vračanja...
koja gluupost!!!!! Bože sačuvaj!

"Dječji život je poput komada papira na koji svako ostavlja bilješku."

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 10
15.6.2010 14:25:19   
dominik
IZVORNA PORUKA: osobno

Ja piercala nos i pupak...user posted image
I nakon prve trudnoće čim sam se vratila u formu, vratila piierce u pupak...ali ovaj put ...user posted image

ne još. Ali budem. Isplati se samo zbog svekinog zgroženog pogleda, ako zbog ničeg drugog.user posted image
Mene nije bolilo ni pupak ni nos, ali su mi zato bradavice...uhuuuuuu..osjetljive...

iste smo user posted image  sam kaj sam ja svoj na pupak vratila uz malu pomoc zihericeuser posted image  a sveki se zgraza na tetovaze moje (ali u sebi na njenu srecu)user posted image

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 11
15.6.2010 15:07:22   
ivanaa
ma kaj nebi mogla dojit na tu cicuuser posted image pa ja nisam gluha a imam u uhuuser posted image
sam nek doji žena

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu dominik)
Neposredna veza do poruke: 12
15.6.2010 15:08:19   
ivanaa
ne boli ti to tak jako

IZVORNA PORUKA: dominik

Potpisujem.user posted image
Ma nego, mene zanima nešto drugo...ma kako je za gospu priživila tu bol dok je pirecala bradavicu?!!! Umirem kad me mališa malo jače stisne dok sisa, a da ne pričam kad dobiju zube, pa gricnu...suze mi dođu na oči... Toj je sto posto napsram toga porod bija PIECE OF CAKE...user posted image user posted image user posted image

Prvu polovicu života unište nam roditelji,drugu dijeca.

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 13
15.6.2010 15:12:55   
osobno

IZVORNA PORUKA: ivanaa

ma kaj nebi mogla dojit na tu cicuuser posted image pa ja nisam gluha a imam u uhuuser posted image
sam nek doji žena

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu ivanaa)
Neposredna veza do poruke: 14
15.6.2010 15:34:00   
Krky
Meni su i tetovažeuser posted image ,a tek piercing, ali ko voli...no ovo mi je ipak glupost preko mjere...nadam se samo da beba nije gladna

MAMA SA 6 ******

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 15
15.6.2010 15:40:09   
tita
Svašta ljudi moji.....neka ga skine,a tako i onako cice neće imati sexy kao i prije i neće ih pokazivati,ali uvijek može ponovo bušiti!!!!!!

(Odgovor članu Krky)
Neposredna veza do poruke: 16
15.6.2010 16:44:05   
Anoniman
fala lepa, ni to za mene... user posted image

znate ka Drele peva kak se je sused Draš sej zbušil pak sa štale se je zrušil - siromak!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ok, malo drukčiji kontekst, al ja se na ovakvim temam često sjetim te pjesme...
user posted image

(Odgovor članu tita)
  Neposredna veza do poruke: 17
15.6.2010 16:53:22   
leilany
IZVORNA PORUKA: tita

Svašta ljudi moji.....neka ga skine,a tako i onako cice neće imati sexy kao i prije i neće ih pokazivati,ali uvijek može ponovo bušiti!!!!!!

hihihi....ja bum se nadovezala na ovo...pa moram reci...ok ima cura koje se fakat buse,tetoviraju jer je to moda, in i kaj ti ja znam..al meni je to katastrofa...
ja sam bila 1 srednje kad sam se htjela tetovirat-pa nisam mogla...user posted image ...nedaju do 18-te...
sve kaj se tice pirsanja,tetoviranja zelim JA...i netreba to nitko gledat..meni je bio na pupku skroz do 8mj trudnoce..i skoro pa se nije ni vidio...jer nisam stavila ring od pol kg,,kaj se tice tetovaza...isto tak....imam ih na mjestima na kojima se vide jedino ljeti....i kad bum stara pohabana i oronula...bit ce ok...jer cu nosit hlace i majce duzeg kroja pa se nece vidjet...user posted image user posted image
i kad se stesem odo ja opet kod svog duleta po nove slikiceuser posted image user posted image

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu tita)
Neposredna veza do poruke: 18
16.6.2010 15:53:01   
danery

pa baš i nije...sva je popucala,a bebu su izvlačili vakumom...ak je to piece of cake...

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 19
16.6.2010 15:56:07   
osobno

IZVORNA PORUKA: danery

pa baš i nije...sva je popucala,a bebu su izvlačili vakumom...ak je to piece of cake...

draga, ovo je bila šala, sorry ako sam krivo shvaćena, rodila sam dva puta i znam šta je to, samo sam tila reć da mi to zvuči jako bolno...božesačuvaj da bi se rugala nekom...user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 20
16.6.2010 16:07:38   
danery
user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu osobno)
Neposredna veza do poruke: 21
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

buy counterfeit money online
hockey

buy counterfeit money online where can i buy counterfeit money quality counterfeit money for sale Discord: hockeywain1 Telegram: @mixhacking Mail: mixhacks@proton.me

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!