Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:44:52
|
|
|
|
osobno
|
i sad si sigurno misli..."šta je meni ovo trebalooo?!!!"
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:45:00
|
|
|
|
dominik
|
zakaj nemre na drugu? pa nek skine piercing i da djetetu cicu...koje su to fore...
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:45:47
|
|
|
|
Točkica28
|
to je jedna neodgovorna grozna zena... e ja imam pirs u nosu , se to računa??? a tatoo na trbuhu??? malo mi se raširio ahahhah aj lav ju
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:47:42
|
|
|
|
dominik
|
oce meni netko odgovoriti zakaj ona nebi mogla dojiti???????? skine pierce i da djetetu cicu i ponovo vrati pierce ne vidim problem....uostalom kako zaustavi curenje i upalu cice...opet ponavljam zakaj ne moze dojiti ako ima piercanu bradavicu
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:50:26
|
|
|
|
danery
|
ne znam...izvadila je,ali ne može...a zašto
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:51:57
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: dominik oce meni netko odgovoriti zakaj ona nebi mogla dojiti???????? skine pierce i da djetetu cicu i ponovo vrati pierce ne vidim problem....uostalom kako zaustavi curenje i upalu cice...opet ponavljam zakaj ne moze dojiti ako ima piercanu bradavicu Potpisujem. Ma nego, mene zanima nešto drugo...ma kako je za gospu priživila tu bol dok je pirecala bradavicu?!!! Umirem kad me mališa malo jače stisne dok sisa, a da ne pričam kad dobiju zube, pa gricnu...suze mi dođu na oči... Toj je sto posto napsram toga porod bija PIECE OF CAKE...
Biti manjina nekad nije najpametnije, al'' je to mnogo bolje nego biti većina, ako je većina ovakva kakva je. Ne dajte se primitivcima. Ova bajka će se završiti. Pretvorićemo se u bundeve, u miševe, u konje... A miševi smo već i ovako.
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 13:58:32
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: danery ne znam...izvadila je,ali ne može...a zašto to nema veze sa percingom...pa pobogu ne ide ta stangica kroz cijelu sirinu bradavice...i nije moglo probiti sve kanale...ne ne nema to veze sa time uvjerena sam...osobno vise boli busenje nosa ili hrskavice na uhu nego bradavice ... mozda ti imas osjetljive pa zato, evo mene nis nije bolilo kad je domi znao zube zabiti u nju ...iskreno mozete pljuvati po curi ali nema sanse da to moze biti uzrok njenog nedojenja na tu cicu...jedino ako joj se fakat jako upalilo kod piercanja pa je doslo do totalnog zacepljenja ali to bi bilo lagano bolovi za umrijeti
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 14:02:22
|
|
|
|
osobno
|
Ja piercala nos i pupak... I nakon prve trudnoće čim sam se vratila u formu, vratila piierce u pupak...ali ovaj put ... ne još. Ali budem. Isplati se samo zbog svekinog zgroženog pogleda, ako zbog ničeg drugog. Mene nije bolilo ni pupak ni nos, ali su mi zato bradavice...uhuuuuuu..osjetljive...
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 14:06:17
|
|
|
|
FIONA
|
samo malo...pa ko je tu lud..koliko ja znam ak ne izdojiš može doći do upale...kak je onda ona izdojila to mlijeko kaj je nadošlo...ne kužim...skineš rig il kaj več ima i nek doji..ja sam skidala s pupka di imam i ratila..ne znam dal zacjeli rupa na bradavici brzo....znam da pupak e al jezik odmah..kad skineš nema vračanja... koja gluupost!!!!! Bože sačuvaj!
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 14:25:19
|
|
|
|
dominik
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ja piercala nos i pupak... I nakon prve trudnoće čim sam se vratila u formu, vratila piierce u pupak...ali ovaj put ... ne još. Ali budem. Isplati se samo zbog svekinog zgroženog pogleda, ako zbog ničeg drugog. Mene nije bolilo ni pupak ni nos, ali su mi zato bradavice...uhuuuuuu..osjetljive... iste smo sam kaj sam ja svoj na pupak vratila uz malu pomoc ziherice a sveki se zgraza na tetovaze moje (ali u sebi na njenu srecu)
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 15:07:22
|
|
|
|
ivanaa
|
ma kaj nebi mogla dojit na tu cicu pa ja nisam gluha a imam u uhu sam nek doji žena
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 15:08:19
|
|
|
|
ivanaa
|
ne boli ti to tak jakoIZVORNA PORUKA: osobno IZVORNA PORUKA: dominik oce meni netko odgovoriti zakaj ona nebi mogla dojiti???????? skine pierce i da djetetu cicu i ponovo vrati pierce ne vidim problem....uostalom kako zaustavi curenje i upalu cice...opet ponavljam zakaj ne moze dojiti ako ima piercanu bradavicu Potpisujem. Ma nego, mene zanima nešto drugo...ma kako je za gospu priživila tu bol dok je pirecala bradavicu?!!! Umirem kad me mališa malo jače stisne dok sisa, a da ne pričam kad dobiju zube, pa gricnu...suze mi dođu na oči... Toj je sto posto napsram toga porod bija PIECE OF CAKE...
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 15:12:55
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: ivanaa ma kaj nebi mogla dojit na tu cicu pa ja nisam gluha a imam u uhu sam nek doji žena
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 15:34:00
|
|
|
|
Krky
|
Meni su i tetovaže ,a tek piercing, ali ko voli...no ovo mi je ipak glupost preko mjere...nadam se samo da beba nije gladna
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 15:40:09
|
|
|
|
tita
|
Svašta ljudi moji.....neka ga skine,a tako i onako cice neće imati sexy kao i prije i neće ih pokazivati,ali uvijek može ponovo bušiti!!!!!!
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 16:44:05
|
|
|
|
Anoniman
|
fala lepa, ni to za mene... znate ka Drele peva kak se je sused Draš sej zbušil pak sa štale se je zrušil - siromak! ok, malo drukčiji kontekst, al ja se na ovakvim temam često sjetim te pjesme...
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 15.6.2010 16:53:22
|
|
|
|
leilany
|
IZVORNA PORUKA: tita Svašta ljudi moji.....neka ga skine,a tako i onako cice neće imati sexy kao i prije i neće ih pokazivati,ali uvijek može ponovo bušiti!!!!!! hihihi....ja bum se nadovezala na ovo...pa moram reci...ok ima cura koje se fakat buse,tetoviraju jer je to moda, in i kaj ti ja znam..al meni je to katastrofa... ja sam bila 1 srednje kad sam se htjela tetovirat-pa nisam mogla... ...nedaju do 18-te... sve kaj se tice pirsanja,tetoviranja zelim JA...i netreba to nitko gledat..meni je bio na pupku skroz do 8mj trudnoce..i skoro pa se nije ni vidio...jer nisam stavila ring od pol kg,,kaj se tice tetovaza...isto tak....imam ih na mjestima na kojima se vide jedino ljeti....i kad bum stara pohabana i oronula...bit ce ok...jer cu nosit hlace i majce duzeg kroja pa se nece vidjet... i kad se stesem odo ja opet kod svog duleta po nove slikice
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 16.6.2010 15:53:01
|
|
|
|
danery
|
IZVORNA PORUKA: osobno Ma nego, mene zanima nešto drugo...ma kako je za gospu priživila tu bol dok je pirecala bradavicu?!!! Umirem kad me mališa malo jače stisne dok sisa, a da ne pričam kad dobiju zube, pa gricnu...suze mi dođu na oči... Toj je sto posto napsram toga porod bija PIECE OF CAKE... pa baš i nije...sva je popucala,a bebu su izvlačili vakumom...ak je to piece of cake...
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 16.6.2010 15:56:07
|
|
|
|
osobno
|
IZVORNA PORUKA: danery IZVORNA PORUKA: osobno Ma nego, mene zanima nešto drugo...ma kako je za gospu priživila tu bol dok je pirecala bradavicu?!!! Umirem kad me mališa malo jače stisne dok sisa, a da ne pričam kad dobiju zube, pa gricnu...suze mi dođu na oči... Toj je sto posto napsram toga porod bija PIECE OF CAKE... pa baš i nije...sva je popucala,a bebu su izvlačili vakumom...ak je to piece of cake... draga, ovo je bila šala, sorry ako sam krivo shvaćena, rodila sam dva puta i znam šta je to, samo sam tila reć da mi to zvuči jako bolno...božesačuvaj da bi se rugala nekom...
|
|
|
|
RE: piercing u bradavici i dojenje 16.6.2010 16:07:38
|
|
|
|
danery
|
|