Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:25:47
|
|
|
|
BUMBI
|
Imaš u mulleru
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:26:34
|
|
|
|
Bebys
|
i dali je itko od vas to koristio zanima me ili ste sve na nasim kremama iz hr ukljucujuci i sudo creme koja je odlicna znam ali je malo pakovanje ja bi bas htijela ovu PENATENOVU...
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:27:10
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Imaš u mulleru e jesi me obradovala...dali je bas ta za guzu ili su one za lice i tako to... znas li mozda cijenu... jos superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:27:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Moj kuma je koristila i kaže da je super.Kod nas je tek nedavno se otvorio Muller,pa nama više nije trebala,ali za drugog bebača sigurno kupujem sve njihovo,odlično je
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:28:36
|
|
|
|
BUMBI
|
Cijenu ti točno neznma,mogu pogledati kad budem išla ako se sjetim,a ima i za guzu i za lice...
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:29:22
|
|
|
|
BruMa
|
Ja sam ju prije za Brunu kupovala.Dobra je.Ali sad je više nema u Mulleru.Ima samo manja.Bar kod nas u Zg-u nema više. Bila je oko 35kn
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:31:17
|
|
|
|
Bebys
|
bru ma koliko ml je bila ta od 35kn to mi je jako jeftino
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:31:47
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Cijenu ti točno neznma,mogu pogledati kad budem išla ako se sjetim,a ima i za guzu i za lice... molim te ajd vidi pa mi javi....mama mi nije u os pa nemogu je poslati da vidi...tnx bubi
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:33:25
|
|
|
|
Bebys
|
IZVORNA PORUKA: BUMBI Moj kuma je koristila i kaže da je super.Kod nas je tek nedavno se otvorio Muller,pa nama više nije trebala,ali za drugog bebača sigurno kupujem sve njihovo,odlično je da da ja sam jos prije vjerovala ili ne dok sam radila u njemackoj prije 20 god sada su to momci i cure...NOSILA IM ZA GUZU TE KREME OD 500ml moja teta bila odusevljena..kaze nestaje sve crvenilo ma guza i tijelo super i ja se zeznila kada se moja r rodila i kupila BUBCHEN ma nista nevalja...nista neskida ni crvenilo ni nista... sada vise necu...za drugo hocu samo PENATEN...ovdje ga nema....nazalost svetke guraju samo svoje proizvode i nista nevaljaju...
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:34:18
|
|
|
|
BUMBI
|
Ok,pogledam kad budem išla
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:36:02
|
|
|
|
Bebys
|
sto se tice 500ml tesko ju je naci cak i na penatenovim stranicama ima samo od 250ml vjerovatno i u milleru ima ta od 250ml ali nema veze i ona je ok to je ista samo manja...
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:37:18
|
|
|
|
pepeljuga
|
Ja isto takvu bila kupila u mullera al jos prije,meni nije dobra jer mi je pre gusta tako da je zavrsila u smecu,
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:39:12
|
|
|
|
Bebys
|
ovo je od 250ml moze i ta..vjerovatno je takva u mulleru ma bitno da je ima...tako sam sretna... pepe nema veze sto je gusta KAD JE SAVRSENA...
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:39:41
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: pepeljuga Ja isto takvu bila kupila u mullera al jos prije,meni nije dobra jer mi je pre gusta tako da je zavrsila u smecu, Ima razlike u tim kremama.Ova u plastičnoj plavoj je mekša a u manjoj limenoj kutijici je tvrđa krema.To sam ja primijetila. Ni meni ne valjaju te tvrde kreme jer se ne daju skinut s kože.
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 13:40:58
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: Bebys ovo je od 250ml moze i ta..vjerovatno je takva u mulleru ma bitno da je ima...tako sam sretna... pepe nema veze sto je gusta KAD JE SAVRSENA... Ova je oko 25kn.Kupila sam ju nedavno.
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 14:08:15
|
|
|
|
Bebys
|
bru ma fala ti puno dobila sam odgovor od PENATENA na email ne proizvodi se vise ova velika od 500ml imaju samo 250ml najvecu i 100ml u tubi i limenci...tako je znaci ova velika je meksa i jos i bolje i samo 25kn odlicno
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 14:09:13
|
|
|
|
Bebys
|
moze jos jedno pitanje dali je ta u limenci onda JACEG DJELOVANJA AKO JE TVRDJA ili imaju isto djelovanje...dali si to skuzila... bru ma fala ti
|
|
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 14:16:56
|
|
|
|
BruMa
|
IZVORNA PORUKA: Bebys moze jos jedno pitanje dali je ta u limenci onda JACEG DJELOVANJA AKO JE TVRDJA ili imaju isto djelovanje...dali si to skuzila... bru ma fala ti Ne znam za djelovanje ,jer tu tvrdu sam dobila i dala mami.Mislim da je to sve isto.
|
|
RE: PENATEN NAPPY CREME WUNDSCHUTZ 500ml 24.2.2011 14:20:31
|
|
|
|
Bebys
|
moguce jedino da ta tvrda je bolja nocom..jer se tesko skida a beba puno piski po noci pa je jaca za mokracu jer se neskida...to i nije tako lose...ali preko dana je bolja ova zasigurno jer je meksa... nadam se da imaju isto djelovanje u svakom slucaju ja cu kupiti jednu u limenci i jednu ovu prvo da vidim koja je razlika.. hvala vam svim na pomoci
|
|
|
 | Stranica: [1] |
-
Dr Abdull u 18:33
na temi Buy Adiplex,Nembutal,Diazepam,Xanax, XTC,Methamphetamine,Valium,Oxynorm,Oxycodone,Oxycontin,Ritalin,
Beba
-
-
Anketa
Kada je vaše dijete prestalo koristiti bočicu?
пеперутка16
Moja mala ima 2 godine i koristi bočicu, u dilemi sam kako i kada je početi odvikavati od dojenja, pomozite mi.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!