|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Operacija nosnih polipa
3.4.2011 9:30:59   
jaruska
Dakle morat cu na opeaciju nosnih polipa.... je li tko bio da mi kaze koliko je to strasno, jer sam se ja usr...od straha! Koliko se mora bit u bolnici? To mi je najgore! Negdje sam nasla da se mora bit 5 dana u bolniciuser posted image , a opet mi to zvuci previse! Kako cu ja bez svoje male 5 dana!!!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Operacija nosnih polipa
3.4.2011 12:14:04   
Njofra
http://www.poliklinika-klapan.com/

Ovdje sam čitala nešto o tome, nisam ni znala kaj je to. Kako si otkrila da to imaš?

mama

Princezica 13.11.1998.
i
Njofra 14.8.2006.

(Odgovor članu jaruska)
Neposredna veza do poruke: 2
3.4.2011 14:47:44   
leilany
i ja imam polip u desnoj nosnici....
meni je dr dao neki sprej i rekao da si sprejam...
do sada nisam mogla uopce disat na nos,koristila sam dugo -necu ni rec kolko dugo spray za nos...
sad mi je malo bolje..sad kad potrosim terapiju moram ic k njemu da vidimo dal su se povukli...il kaj....

BEK 27.o5.o9.

(Odgovor članu Njofra)
Neposredna veza do poruke: 3
4.4.2011 8:58:52   
jaruska
isto tako nisam mogla disati, konstantno zastopan nos, godinu dana. onda sam otisla otorincu i na ct i eto...

Leilany jel znas kakav polip ti imas? vidjela sam da postoji kao samo jedan polip i da ih ima kao na jednom mjestu vise. meni u nalazima pise da mi je cijela desna nosnica prekrivena polipima, a lijeva djelomicno.

Ma mene najvise zanima dali se mogu izvuci od operacije!!

(Odgovor članu leilany)
Neposredna veza do poruke: 4
4.4.2011 23:43:51   
ciba
možes se izvući,jer ti pristajes na operaciju,ja imam polipe u nosu i isto tako sam odustala,moja krsna kuma ide svake 2 godine na operaciju jer se polipi vracaju,pa sad...

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu jaruska)
Neposredna veza do poruke: 5
9.2.2016 11:52:30   
LindaLinda
Hmm... to sa polipina neznam, meni je sestrična od frendica isla operirati nos, ali radi sinusa... tako da.... a mislim da ovo ne bi trebalo biti puno strasnjije... odi obavi i kasnije si na miru :) !

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 6
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Pranje zubica.
Admin

Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!