|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Obrisani korisnik]
29.7.2010 21:08:16   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]
  Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Roditelji zanemaruju djecu zbog tehnologije?
29.7.2010 22:43:50   
Tsmee
Ja bih rekla da neka djeca ispaštaju zbog toga, ali većina ipak ne. Jer ukoliko roditelji koriste mobitele i net s jasnom svrhom i umjereno onda takvo odgađanje može biti i pozitivno jer uči dijete strpljivosti.
A što se tiče zanemarivanja djece zbog pretjerane upotrebe mobitela ili kompjutora, mislim da oni nisu uzrok već mogu biti samo sredstvo kod roditelja koji bi i inače zanemarivali svoju djecu. Roditelji koji zanemaruju djecu čine to i bez mobitela i kompjutora. Majka može na taj način djetetu reći i: "pričekaj, sad se šminkam" ili "pričekaj sad čistim"... ili kuham... ili pijem kavu s tetom Baricom... ili čitam novine... ili...

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 2
29.7.2010 22:51:38   
mare i gogo
ja ne zanemarujem svoje dijete time što sam na kompuili na mobu dok se ona bavi drugim stvarima ja sam na kompu ili dokspavaju tako da ne mislim da je to u mom slučaju istina istina da ponekad i ja pijem kavu ali ona se onda druži sa svojim vršnjacima što je bitno za njezin razvoj jer većina mojih kolegica ima dijecu skojom se ona igra

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 3
29.7.2010 23:02:10   
njanja
kod roditelja
IZVORNA PORUKA: Tsmee

Roditelji koji zanemaruju djecu čine to i bez mobitela i kompjutora. Majka može na taj način djetetu reći i: "pričekaj, sad se šminkam" ili "pričekaj sad čistim"... ili kuham... ili pijem kavu s tetom Baricom... ili čitam novine... ili...

potpisujem... mi stvarno pokusavamo svo nase slobodno vrijeme posvetiti janu, ali mislim da ni to ne valja jer zanemarujemo sebe i svoje potrebe.....dakle, ja ne idem nnpr na RR dok je jan budan, nego kada jan spava..isto tako, ne zovem nekoga na tel dok me je jan zeljan, nego kada on gleda crtic tako da mogu na miru razgiovarati....s druge strane, jan je naucen 100 % dobivati paznju od mene i kada je nema pocne se glupirati...tako da mislim da ga malo vise "zanemarujem" da ne bi bilo na odmet user posted image user posted image

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 4
29.7.2010 23:46:16   
Anoniman

Ja bih rekla da neka djeca ispaštaju zbog toga, ali većina ipak ne. Jer ukoliko roditelji koriste mobitele i net s jasnom svrhom i umjereno onda takvo odgađanje može biti i pozitivno jer uči dijete strpljivosti.
A što se tiče zanemarivanja djece zbog pretjerane upotrebe mobitela ili kompjutora, mislim da oni nisu uzrok već mogu biti samo sredstvo kod roditelja koji bi i inače zanemarivali svoju djecu. Roditelji koji zanemaruju djecu čine to i bez mobitela i kompjutora. Majka može na taj način djetetu reći i: "pričekaj, sad se šminkam" ili "pričekaj sad čistim"... ili kuham... ili pijem kavu s tetom Baricom... ili čitam novine... ili...

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 5
30.7.2010 7:00:40   
nemammaste

Upravo tako! Tsmee zvijezda, svi smo je potpisali! user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 6
30.7.2010 9:04:32   
Tsmee
user posted image user posted image user posted image

Već nas je puna kuća...

(Odgovor članu nemammaste)
Neposredna veza do poruke: 7
30.7.2010 9:19:29   
Imra
gledala sam emisiju o majci koja je po cijeli dan na netu i nikako se ne obrati djetetu.curici je 7 godina, ide u skolu,po kuci obavlja neke svoje obaveze, a inace se samo dosadjuje.kada se obrati majci ona drsko odgovara da je ostavi na miru ili je gurne od sebe ukoliko joj je mala prisla....to je trajalo dugo vremena,nekih mjesec dana, i kako je curica zadnjih dana cesce plakala i bila sve vise i vise neraspolozena majka je zatrazila pomoc........za mene je ovo zanemarivanje djeteta, a to sto neko sat vremena ili vise uzme za sebe da bi popio kafu, procitao novine, pogledao tv, itd. ni u kom slucaju nije.
mi smo napravilu gresku pa smo od rodjenja D posvetili svu paznju, znalo mi se desiti da ne mogu zavrsiti sa jelom jer ona hoce da joj citam, da prekidam razgovor na tel jer njoj nije po volji sto se njoj ne obracam...

(Odgovor članu Tsmee)
Neposredna veza do poruke: 8
   [Obrisani korisnik]
30.7.2010 9:23:47   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(Odgovor članu Imra)
  Neposredna veza do poruke: 9
30.7.2010 9:23:59   
Domy
IZVORNA PORUKA: nemammaste

i ja potpisujem lijepo sročenouser posted image

Neposredna veza do poruke: 10
30.7.2010 9:28:30   
Anoniman
moje 2 gledaju crtić, K. još spava.
uglavnom sam tu prije podne dok se one zabavljaju u kući, popodne idemo svi van, pa virnem opet navečer kad njih spakiram u krevet.
zna mi se dogoditi da mi RR ostane otvorena a ja odem user posted image  pa se vratim, virnem, pa opet odem...
ali mislim da one dobivaju dovoljno pažnje user posted image

(Odgovor članu Tsmee)
  Neposredna veza do poruke: 11
30.7.2010 9:31:42   
njanja
na netu i nikako se
IZVORNA PORUKA: nemammaste

carica 

JAN, moja najveća ljubav, sreća, ponos, uspjeh i poticaj!

"Kad poljubim lice tvoje da izmamim osmjeh,
Onda pouzdano razumijem čari neba u svjetlu zore".
-Tagore-

Neposredna veza do poruke: 12
30.7.2010 9:46:41   
mariola
Potpisujem i ja zvijezdu temeuser posted image
Meni je T upravo zaspao, ali do sad je gledao crtani. Ujutro je još lijen za igranje pa najviše voli gledat babytv i u tom ponovo zaspe. Ako sam ja u kuhinji i lupkam to ga ometa i buni se tako da i on najviše voli da sam na netuuser posted image
KAsnije svratim kad on spava. On se dosta sam igra ali se igram i ja s njim, nastojimo vani biti što više jer on to voli. Ali isto tako nekad ne mogu udovoljit njemu i vodit ga vani ako u kući imam neodgodivog posla. Ne zanemarujem ga ali mora malo i on mene slušatiuser posted image

Sretna i ponosna :)
Toni i Laura
♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(Odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 13
30.7.2010 14:27:25   
božica
Vjerojatno ih ne zanemarujemo, ali se osjecamo tako jer klinci(bar moji)odmah navale na mene cim sjednem za komp.user posted image
J
a sad trenutno tipkam s posla

user posted image

< Poruku je uredio božica -- 30.7.2010 14:28:19 >

idem micat rit...

(Odgovor članu mariola)
Neposredna veza do poruke: 14
30.7.2010 14:49:52   
mare i gogo
sad ću vam ja nešto reći:danas sam avojojstarijoj kćeri rekla par puta pričekaj ne mogu sad jer sam ranila sina ili zvala alergologa,ili stavljala veš prati i bila sam ljuta na ovu temu jer po tome ja zanemarujem svoje dijete ja mislim isto da se dijete treba strpiti i pričekati malo ponekad jer u životu će cijeli život nešto čekati a kako će se naučiti strpljenju nego tak ja ne mogu njoj biti dostupna svake sekunde to ne znači da ju zanemarujem ja sam njoj ispunila želju ali nakon 5 min.u čemu je to sad loše.ja mislim da na nas najviše utječu ta silna istraživanja i vaki pristup naki i ne dijete ne treba mene cijeli dan ono i samo treba imati malo slobodnog prostora za sebe isto ko i ja kad se ponekad povučem da budem malo sama tako i dijete i ja mislim da ako slušam svoje majčinske instinkte da neću zanemariti svojhe dijete zbog toga

31.10.2008
02.05.2010god.

(Odgovor članu božica)
Neposredna veza do poruke: 15
31.7.2010 20:15:27   
minnie
ja mislim da moja s nekada ispašta upravo radi tih par trnutaka kada bi ja nešto on bi se igrala sa mnom. upravo kako je cvrčak rekao daj mi samo trenutak zna često izači iz mojih usta. zato pokušavam da si probam maknuti od sve teh kada se ona hoče igrati s nama. možda nisam  u pravu ali gledam kako brzo raste i za koju god uopče neće htjeti imati veze s  menom i imat ću sve slobodno vrijeme svijeta za sebe i tehniku. ali ipak ukradem koju min da se tu javim

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 16
31.7.2010 20:19:13   
minnie
IZVORNA PORUKA: mare i gogo

sad ću vam ja nešto reći:danas sam avojojstarijoj kćeri rekla par puta pričekaj ne mogu sad jer sam ranila sina ili zvala alergologa,ili stavljala veš prati i bila sam ljuta na ovu temu jer po tome ja zanemarujem svoje dijete ja mislim isto da se dijete treba strpiti i pričekati malo ponekad jer u životu će cijeli život nešto čekati a kako će se naučiti strpljenju nego tak ja ne mogu njoj biti dostupna svake sekunde to ne znači da ju zanemarujem ja sam njoj ispunila želju ali nakon 5 min.u čemu je to sad loše.ja mislim da na nas najviše utječu ta silna istraživanja i vaki pristup naki i ne dijete ne treba mene cijeli dan ono i samo treba imati malo slobodnog prostora za sebe isto ko i ja kad se ponekad povučem da budem malo sama tako i dijete i ja mislim da ako slušam svoje majčinske instinkte da neću zanemariti svojhe dijete zbog toga

mislim da je ovo bilo u vezi tv, kom i mob. to kda ti imaš nešto za raditi oko drugog djeteta i obaviti nešt što je u tom trenu potrebno ne znaći da si ga zanemarila nego to jednostavno trbaš napraviti. ali sjesti pred tv i šaltati  ili sjest na mob i razglabati s frendicom o svemu nevažnom sat vremena a dijete bi se igralo s tobom mislim da to nije fer prema njemu

(Odgovor članu mare i gogo)
Neposredna veza do poruke: 17
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!