Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
 | Stranica: [1] |
Korisnik | |
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 23.2.2014 18:39:36
|
|
|
|
dindon
|
oprostite na ovolikim greskama ali od suza ni nevidim di su mi slova
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 23.2.2014 20:13:27
|
|
|
|
ruwenzor
|
Ja sam u obje trudnoće prokrvarila u 4 mj i prenijela na kraju, držim fige da zadržiš trudnoću i da prođe bez problema Budi pozitivna i optimistična, bebici treba sretna i smirena mama
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 23.2.2014 20:24:52
|
|
|
|
inesica
|
Bok! Ja sam u drugoj trudnoci imala krvarenje s velikim ugruscima i meni je to s obzirom na prvu trudnocu koja je bila OK, bio jako veliki sok tj. mislila sam da to sigurno znaci prekid trudnoce. Hvala bogu kolegice su me uvjerile u suprotno pa me malo smirile i ginekologica mi je isti dan prepisala Duphaston i mirovanje. Nakon nekog vremena se smirilo, cak sam jos poslije toga isla raditi kad je prosao krizni period. Tako da ti mogu samo savjetovati da se drzis pravila kao i do sada, slusas svog ginekologa i zabavis nekim hobijem da ti malo skrene misli, vazno je zbog toga sto ce ti malo olaksati sto se stresa tice a i to je jako vazno. Opusti se i vjeruj u sebe, to je sve ti mozes uciniti a ostalo nije u nasoj moci.
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 23.2.2014 21:28:01
|
|
|
|
dindon
|
Hvala vam cure na podrsci,sve onda ima smisla. Zene uvijek bolje sve razumiju,pogotovo ako prolaze kroz iste ili sl.stvari. Pao mi je kamen sa srca i dao mi veliku nadu. Mirujen i pridrzavam se svega.
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 23.2.2014 21:31:20
|
|
|
|
dindon
|
Mislila sam gotovo je sve i m sam prpremila na najgore. Imala sam spontane ali jos nikada ovako krvarenje ,mozda je neki hematom u pitanju i sve ce biti ok. Mislit cu pozitivni i nadat se do zadnjeg dana. O svemu vas obavjestavam i jos jednom velika HVALA
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 23.2.2014 22:20:23
|
|
|
|
kisica
|
Samo mirno, naravno da krvarenja baš i nisu bezazlena, ali ima jako puno trudnica koje krvare u početku i na kraju iznesu trudnoću bez problema. Lezite, trošite terapiju, meni se nakon 3 dan autrogestana krvarenje zaustavilo...tako da samo strpljivo.
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 24.2.2014 12:39:21
|
|
|
|
dindon
|
Cula sam i citala o krvarenjima u trudnoci i sama sam svaku trudnocu startala sa laznom menstruacijom i nijedna nije dobro zavrsila ,zato me strah.Ovaj puta he najgorr jer krvarim od ocekivane menstruacije i umijesto da ide na bolje sa terapijom nekako mi se cini gore.
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 24.2.2014 14:15:07
|
|
|
|
Jasmina19
|
Draga dindon,nadam se da ce bit sve uredu.Samo miruj sto vise i pridrzavaj se terapije koju si dobila.Nemas tu sta vise napravit,preostaje ti samo cekanje.Znam da si sad prestrasena al pokusaj se smirit najvise sto mozes i nemoj citat svakakve stvari po netu jel si samo stvaras dodatan stres.Ja sam imala dva spontana zaredom i znam iz iskustva da ti nije lako.Drzim fige da bude sve dobro
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 24.2.2014 16:41:12
|
|
|
|
dindon
|
malo sam smirenija... prihvatila sam cinjenicu da ja tu puno ne mogu,sem pridrzavati se zadanog i cekati sutra. malo me pocelo bolit i danas imam malo jace krvarenje i vece ugruske,cak su u dva navrata izasla dva velika komada 2-3 cm Biti ce kako Bog da,a ako me pocne jako bolit gibam na hitnu . Pocela sam piti Mg jer sam citala da on opusta misice,pa moze pomoc :))
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 25.2.2014 19:14:17
|
|
|
|
dindon
|
drage moje ,dosla sam sa pregleda nazalost moja beba nije uspijela opstat. Jedino dobro u svemu je da ne moram na kiretazu,doktor je reko da cu se sama ocistit do kraja dao mi je samo neke 3 tablete koje moram popit i doci na kontrolu kada krvarenje prestane.Dugo sam bila kod njega i sve mi fino objasnio..sad mi je dao da se testiram na trombozu jer samo jos to nisam...i onda cekam jos mj.dana i ponovno u nove pobjede samo se nadam ovaj put urednoj trudnoci. Hvala vam svima na savjetima i podrsci
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 25.2.2014 20:51:59
|
|
|
|
ruwenzor
|
žao mi je drži se, želim ti svu sreću
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 25.2.2014 21:41:33
|
|
|
|
Jasmina19
|
A,joj bas mi je žao sto je tako ispalo. Obavezno moras na obradu prije iduce trudnoce jel ocito nesto nije uredu.....brisevi,papa,hormoni stitnjace,i testovi na trombofiliju.Nadam se da ces brzo otkriti i rjesiti uzrok spontanih i imati jednu prekrasnu bebicu.
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 27.2.2014 15:06:52
|
|
|
|
dindon
|
Uf,uf sve to imam napravljeno vec osim trombofilije koju idem radit iduci mj.kad se ocistim od hormona. Papu i briseve radim svakih 6 mj.i dosad sve super,stitnjacu isto svakih 6 mj. jer imam Hashimoto...sta se tice nalaza sam predana tome ali dosad jos nije nadjen uzrok moje jadi :((( ne predajem se ja lako...uskoro u nove pobjede.
|
|
|
|
RE: Obilno krvarenje u ranoj trudnoci 27.2.2014 15:40:06
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Daga dindon, jako mi je žao.
|
 | Stranica: [1] |
Anketa
Pranje zubica.
Admin
Kada ste djeci poceli da perete zubice cetkicom?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!