|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Mliječac-Soor
5.4.2012 20:03:30   
Marti83
Mali mi je dobio mliječac,danas nam bila patronažna i rekla nam da koristimo Rojazol gel.E sad koliko mi je informacija davala ja zaboravila koliko često to mogu davati njemu.Da li da prije svakog podoja mu namažem to u ustima ili rijeđe?
Isto tako dosta mi je "težak" za podrignuti, nekad je to odmah a nekad ne bude niti nakon 10 min tapšanja,mijenjanja položaja i sl. Po noći ako čekam da podrigne mi se sav razbudi pa i po 3 sata znam probdjeti i uspavljivati ga.Jel se trebam zabrinuti?

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Mliječac-Soor
5.4.2012 22:05:54   
ruwenzor
Ne trebaš se zabrinuti, nekad se beba naguta zraka pa treba podrignuti, nekad ne, ako nakon 15-ak min ne podrigne vjerovatno ni neće.
N sam znala staviti na trbuh da podrigne, u noći sam obično legla na leđa i stavila ju da legne trbuhom na mene, tak se nije razbudila a lijepo je podrigla ako je trebala. user posted image
Za Rojazol gel ne znam, nismo koristili

zvrkica frkica 26.05.2011. <3
smjehuljica 06.09.2013. <3

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 2
6.4.2012 7:46:11   
lidac0605
Rojazol se maže 3x na dan-ja sam ga znala stavit na štapić za uši i namazat usta,lakše je nego djetetu gurat prst.Al moraš i ti mazat bradavicu,jer ak ima on u ustima,imaš i ti na cici,inače ne bu pozitivnog efekta,stalno budu gljive sa cice išle nazad u usta

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
6.4.2012 10:13:57   
elven

IZVORNA PORUKA: Marti83
.Da li da prije svakog podoja mu namažem to u ustima ili rijeđe?

Sve su ti curke napisale osim da mu mažeš usta poslije podoja, a ne prije. Jer ako pojede gel ili ga pobljucka nema efekta i minimalno ga držati 15-20 min....uglavnom što dulje to bolje i Rojazol se uzima na recept pa bi trebala zvati pedijatricu da ti pošalje u ljekarnu jer ga ne možeš kupiti.

Nema brige, sve je u najboljem redu samo uživajte.

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 4
6.4.2012 10:53:59   
ciba
Mi smo L davala Rojazol namazan na dudu i rekli nam u ljekarni slobodno 5-6 puta na taj tj.poslje svakog podoja,a za podriganac i mi imamo slicAN problen,kad se ne podrigne nakon 10-15-ak min. ja Mateja stavim na bok ili na trbuh i onda ga opaliuser posted image

Lorena 12.03.2009. 3850g i 51 cm
Matej 8.03.2012. 4290g i 52 cm

http://www.youtube.com/watch?v=B7r5yaSq1-k

(Odgovor članu elven)
Neposredna veza do poruke: 5
8.4.2012 15:17:35   
Marti83
Rojazol sam kupila u ljekarni,daju ga bez problema i bez recepta,jer mi je patronažna napisala na papirić i pečatirala što treba.Uglavnom mazali smo 2 dana i odmah nam se sve povuklo. Još 2 dana nakon povlačenja simptoma moramo mazati i to je to. E da malo se popravio mali što se tiče podrigivanja, sada ga zna opaliti onako glasno user posted image

Od svih ozbiljnih stvari, brak je najsmješniji......
David 23.03.2012

(Odgovor članu ciba)
Neposredna veza do poruke: 6
11.4.2012 0:32:44   
Tratina

IZVORNA PORUKA: Marti83

Isto tako dosta mi je "težak" za podrignuti, nekad je to odmah a nekad ne bude niti nakon 10 min tapšanja,mijenjanja položaja i sl. Po noći ako čekam da podrigne mi se sav razbudi pa i po 3 sata znam probdjeti i uspavljivati ga.Jel se trebam zabrinuti?

Mislim da je neko pravilo pričekati 20 min za podrigivanje. Ako noću dojiš, možeš i kraće ili čak nikako. Meni bi moj mali često zaspa odmah nakon podoja. Ne bi ga budila. Samo ga legni na bok da spava. Nemoj potrbuške jer može noću bljucnit pa onda nosom u to leći i udahnuti (ako je mala beba do 4. mjesca starosti). I postavi krevetić na 40-45° tako da mu bude lakše probaviti i da mu se ne vraća. Ako mu ostane zraka u probavnom traktu, on će podrignuti kad ga slijedeći put digneš ili će to izbaciti na drugu rupu tj prdecnuti user posted image

(Odgovor članu Marti83)
Neposredna veza do poruke: 7
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Dojenje.
Admin

Smatrate li da je istina; kad žena što duže doji, dijete ima bolji imunitet?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!