Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:47:14
|
|
|
|
ZVRK
|
fiona samo zavarava protivnike sa tom izjavom
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:49:59
|
|
|
|
tonkica
|
Didi71 dobro nam došla! Mamav primjećujemo te, primjećujemo! Ja zaželjele fečer svima!
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:51:15
|
|
|
|
lelo
|
Didi 71 dobro nam došla. Tonkica kako mi je princeza.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:53:35
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Tonice kaako tvoja princezica , moj mali ova dva dana uživa u snijegu i svojim ljubimcima . Obavezno idemo van prije podnevnog spavanja . Štete sa nime više snijega za sanjkanje .
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 20:57:35
|
|
|
|
Didi71
|
Ija bih vas počastila s cugom i kavicom al se ne sna lazim al"evo ko da jesam.Ja nemam male klince kao vi ali to nema veze u principu se svega jos uvijek sjećam tak da će mi tu bit zanimljvo!
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:00:09
|
|
|
|
mamavlatkica
|
Didi dobrodošla u kafić evo jedna kavica za tebe
Ljubav je mala riječ ; ljudi je čine velikom . LJubav znači dijeliti dio sebe s drugima Ljubav je čin beskrajnog oprosta , nježnog pogleda koji prelazi u naviku . Ljubav je uvijek spremna vjerovati u čuda
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:00:44
|
|
|
|
tonkica
|
Miica spava. Mm gleda Narnijske kronike, 2 dio... A ja prije peglanja malo do RR. Kako Leon? Mamavlatkica mi nismo danas išle nikam, bilo mi prehladno za ić ikam.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:03:22
|
|
|
|
lelo
|
Leon isto spava.Sutra mu dođe najmlađa sestrična na babysitting jer ostali veliki idu na skijanje. Ljubi mi uspavanu ljepoticu.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:05:36
|
|
|
|
tonkica
|
PUSA i Leonu, naravno! A šta vježbaš Koka? Prstiće na tipkovnici? Isto kao i ja...
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:05:52
|
|
|
|
lelo
|
U ponedeljak ispit držimo ti palčeve Koka.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:06:38
|
|
|
|
mamavlatkica
|
koka većer a šta se to lijepo vježba , jel pokušavaš biti fit.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:06:50
|
|
|
|
piggy
|
pozdrav od mene didi dobro došla ajme ja zapela na facebooku i sva se izgubila,mislim da je meni RR na prvom mjestu,niš ja tam ne kužim
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:08:00
|
|
|
|
lelo
|
daj si popi jednog bombardera.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:08:29
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
hi, didi...i hi ostalim komadima.. tonkice, jel on to gleda Kronike iz Narnije: Princ Kaspijan.... ako da možeš li spržit, molim te molim te molim te molim te molim te molim te.. (nisam mogla u kino gledati, ajoš sam na ti s ovim programoma za skidanje)
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:09:04
|
|
|
|
piggy
|
IZVORNA PORUKA: lelo daj si popi jednog bombardera. mogla bi i dva,jer me stvarno naživcirao
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:09:07
|
|
|
|
mamavlatkica
|
piggy šaljem ti pusu i danas , kakao si , ja dana sne silazim sa raje , nemrem bez vas super ste društvo.
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:09:45
|
|
|
|
Candy
|
Bok curama koje su nam sad došle ...Didi,dobro nam došla u našu malu - veliku zajednicu ,nemam ni ja (nažalost) još bebača ali radimo na tome... ...Sad ću još nadrapat od Fione ... Floki,vidiš da se isplatio i alkohol i slatko...birc već pun,ne stigne se poslužit sve ... Mamavlatkica,kako je Jan?Koka,kako tvoji mišeki? Lelo,kak je Leonić ?Tonkice,princeza?
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:09
|
|
|
|
lelo
|
ma evo za sve.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:11
|
|
|
|
tonkica
|
Je FJ; baš te gleda. Ja fulala prvi dio, zaružila na RR, pa mu se nisam pridružila u nastavku. Budem mu rekla da ti sprži, pa ti dofuram na sljedeće okupljanje.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:43
|
|
|
|
koka
|
IZVORNA PORUKA: mamavlatkica koka većer a šta se to lijepo vježba , jel pokušavaš biti fit. sad ste me nasmijale...vježbam matematiku , jedam kolače upravo, pa mi se na vježbaju trbušnjaci..
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:12:53
|
|
|
|
Candy
|
IZVORNA PORUKA: Florijan Jakov (nisam mogla u kino gledati, ajoš sam na ti s ovim programoma za skidanje) Floki,misliš "na VI " ? Znači,još nisi polovila sve?Budemo mi to riješile ...
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:13:01
|
|
|
|
BUMBIKA
|
Bok cure...Didi dobrodošla Evo ja sad završila s peglanjem,ali ostalo mi je još malo,nije mi se više dalo.
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:15:19
|
|
|
|
mamavlatkica
|
uh matematika sa njom si nikad nisam bila na TI cijelu školu smo bile na Vi i tako će ostati .
|
|
|
|
RE: C.B. Čekajući Lilivanu 9.1.2009 21:15:43
|
|
|
|
Candy
|
Hej,Bumbi...Kako je u Osijeku?Jel zima? Piggy,pa i ti si nam tu ...Di si ti?Štrajkaš,nema te u noćnoj baš ...
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!