tišina
|
boog cure, evo mene nakon kratkog izbivanja, ništa se pametno nije dogadalo. leilani, mjesec još nije gotov, sve se stigne promijeniti da ti travanj bude zaokružen veseljem! Mini bav pa da, isti problem s ginicom... Meni je i sestra otegotna okolnost, aždaja živa!!!! Ono se ne rađa i ne zapošljava 2 puta. Zapravo ni ne znam zašto ju ne mijenjam, dugo čekam, nikad ju na telefon ne mogu dobiti, upisivanje je samo jedan dan u mjesecu (ako je u jutarnjoj smjeni, nemoguće mi je to izvesti jer se ne javlja na telefon).. Ne sjećam se kad sam kod nje bila zadnji put, radila sam privatno preglede i papu... Ajmeee, pa je on godina imao kad nije vidio čitati nalaze, kako je onda išta drugo vidio? vjerujem da tebi nije smiješno. Dobro je da si sada zadovoljna i da imaš stručnu ginicu, puno to znači kad te vodi netko tko zna i koga je briga. belina pričekat ćemo još koji mjesec (ako sad nije upalilo ) pa onda na pretrage hormona. Bio je jako stresan ovaj period, što na poslovnom, što na privatnom planu pa da se dovedem u ravnotežu . Još koji dan pa ćeš čuti svoju mrvicu , bit će to sve dobro, nema negatvnih misli, vibram pozitivu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ zaslužila si to! papučice radne akcije u tijeku, sreća pa su to slatke akcije , heheh, nadam se da će im se planovi poremetiti pa će ti trebati tražiti zamjenu tintin još tjedan dana do testića. hvata li te nervoza? ja se trudim ne guglati i ne pipkati se , mjerim bazalnu temperaturu- 22 dan 36,8. Ništa mi to ne govori, ali kao da imam sve više pod kontrolom (makar u glavi) trudnice drage, pozdravček vama i vašim bebicama, hvala vam na potpori
|