|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 13:42:58   
belina
Daxy a mozda ti je pao tlak sta je vjerojatnije. Onda uzmes vode i malo soli i popijes viruj pomoci ce! Pijes li Mg? I daj krkni odmah unaprijed 1 lekadol.
Tintin zao mi je zbog user posted image zaista. Ja ti mogu rec da sam zadovoljna Splitom i nebi nikad isla niti privatno. Najveci minus je to cekanje kad udes vec u protokol. Ali ako uzmes bolivanje onda nije ni to problem. ALI moram naglasit da su mi ljudi izisli u susret i bez problema sam sve f-metrije odradila iza nastave i nisam izostajala s posla. Svaka cast! I mogla bi napisat sve detaljno, evo daxy je rekla da ce ti poslat pp. Ako ti ja mogu pomoc pitaaaj! Moja doktorica je dr.M. Skuzit ces koja kad ti daxy sve kaze.

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 176
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 13:45:32   
belina
Mini Bav sve izgleda kao da O nije bila. Mada bi mene mucila bol iza O, tj.pritisak, a to moze biti od vode koja se stvori u maternici iza O, pa ti par dana moze smetuckati. Ako sam dobro shvatila doktora.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 177
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 14:18:43   
tintin
Belina, da i meni je zbog posla, radim samo ujutro, racunam sidnem u auto odem na utz i vratim se radit, ma uglavnom, kad sagledam sve lakse mi je ST, na sta tocno mislis, koje cekanje kad udjes u protokol?

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 178
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 14:49:21   
Mini Bav
belina ništa, onda mi preostaje imati i dalje svaki drugi dan odnose za svaki slucaj..
Inace, da nije bilo te rastezljive sluzi vjerovala bi da mi O nije jos nastupila jer me prosli ciklus skoro cijeli nesto grcilo user posted image ,od kojeg 13.dana ciklusa, a O je nastupila tek 21. dan ciklusa. Znam jer sam 13 dana kasnije dobila m. Tako da mislim da mi je sluz podosta siguran pokazatelj ovulacije..

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 179
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 16:01:18   
Hajdi
Daxy i meni je danas loše, ne znam kako ta bura utječe, ali vratila sam se kući iznemogla pa sam brzo uzela vode i malo meda na žlicu, a uskoro i ručala pa mi je bilo bolje. Vjerojatno mi je pao i tlak i šećer user posted image . Već mi se dogodilo isto jedan vikend kad sam malo duže šetala i to svaki put nakon kave koju volim i žao mi je prestati ju piti.

Tintin baš mi je žao zbog user posted image . Srećom cure sve znaju za Split što je super user posted image . Ako ti je to najbliže nema razloga da ne odeš pogotovo još ako tamo izlaze u susret za dogovor oko f-metrije jer to je jedino što se čeka ako sam dobro shvatila. Ja sam bila privatno baš zbog tog čekanja jer ne znam kako bih objasnila na poslu izostajanja, a nisam htjela reći da idem na postupak.

Mini Bav nije lako biti siguran za O, ja nikad nisam bila sigurna dok mi lh trakice i f-metrije nisu potvrdile O na 15 dc.
Nadam se da ćeš naći neki pouzdan kontakt za trakice, ja nažalost nemam. Kad sam naručivala odabrala sam slučajno kontakt s njuškala i sve je bilo ok.

Belina jel uzbuđenje raste? Ja sam sigurna da si user posted image , nadam se i ti isto user posted image

< Poruku je uredio Hajdi -- 11.3.2017 16:04:45 >

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 180
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 16:35:12   
Mini Bav
Hajdi onda sam i dalje u akciji, ako treba do "daljnjeg" user posted image dok ne vidim ili ne vidim crveno..jbg, kad nemam trakice..

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu Hajdi)
Neposredna veza do poruke: 181
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 16:49:17   
Mini Bav
Ovo "sve dok ne vidim ili ne vidim" zvuci cudno user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 182
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 18:36:33   
tintin
Belina koliko si ti cekala za postupak, meni se čini da si ti nekako odma upala ili se varamuser posted image ja kad sam bila u Zg tek su me za 6 mj narucili.


(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 183
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
11.3.2017 19:30:16   
belina
Tintin mislila sam kad dodes do toga da ti otvore protokol pa pocnes dolazit na f-metrije mozes doc u 8, a da ti bude u podne. A nema pravila ni kad dodes kasnije;ja sam jednom dosla u 12,20 nije bilo nikog a uspili su me pogledat u 15,30 jer su imali carski. Tako da nista ne znas. Ali u pravilu bi do 10 trebala bit gotova sa uzv. Znas sta, kad ti imas tintin sve nalaze spremne i gotove ti mozes upast sljedeci mjesec u postupak. Ne ceka se dugo. Nisam tek tako upala jer su mom postupku prethodili hsg, laparoskopija, pregled usca u bolnici i svi nalazi. Tako da kad smo s tim zavrsili bila sam spremna za pistupak u doktorica mi je rekla: kad vi odlucite odma krecemo. Tako je i bilo. Inace sam mogla i prije uc. Oni ce ti trazit spermiogram iz kbc-a split. Ti se mos narucit na pregled pa da te ona uputi koji sve nalazi ti trebaju, a mozes je preduhitrit pa donit sve gotove nalaze sa sobom.
Hajdi pa ne osjecam se trudno hahaha osjecam se kao da mi je prvi dan stvari i boli me drob i leda i nistauser posted image mi se neda. Nadam se da ti je bolje! Ova bura je svima udrila u glavu!
Mini Bav eto vidis O ti seta. Aj bar imas simptome ovulacije, neke cure ne znaju nikad kad su je imale. user posted image Neke ne znaju ni kako su ostale trudneuser posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 184
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
12.3.2017 6:58:49   
tintin
Belina draga hvala ti, imamo spermiogram iz nase bolnice, nadam se sad ce to biti ok,.

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 185
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 9:35:17   
tišina
jutro cure user posted image user posted image

daxy, smeta ti bura, to sad u trudnoći ili inače ? ja ju voooolim, baš, baš. sve je lijepo čisto od nje, roba brzo suha :D samo mi pozitivu daje.
nadam se da je danas bolje user posted image

mini bav, imam ja kontakt jedne cure s njuškala koja mi je poslala trakice, 30kom 100kn... stiglo mi je 2 dana nakon što sam platila, ako budeš htjela pošaljem ti kontakt.
nakon nje sam uzela s ebaya, izašlo me još jeftinije..

belina, čekamo vikend za tvoj testić!! user posted image

tintin, sretno s postupkom! nadam se da će biti brzo i uspješno...

hvala vam na podršci, baš je lakse sad kad sam vam natipkala naše probleme i njihove pokušaje rješavanja..
meni M stigla jučer.. novi ciklus, nova nada, ali bez opterecivanja i forsiranja...
skupa pijemo mg+ca+zn, i jedenmo bućine i suncokretove sjemenk.
ja uzimam i b komplex a prije O ću napraviti kuru s kapsulama češnjaka, nadam se da će biti korisno..

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 186
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 10:15:34   
PinkyFunkyBirdy
Belina još malo do vikenda! Navijam od sveg srca! user posted image user posted image user posted image
Sorry, možda nisam tu ni napisala - ja sam se već prebacila na trudničku temu pa tamo pišem detalje. Uglavnom išla sam na sistematski, a idući tjedan ću na pregled kod svog ginića. Još nismo nikome rekli za bebicu, a trbuh je ogroman i vidi se iz aviona. user posted image Nakon pregleda kod gina idemo do muževe rodbine, pa do moje, pa će početkom 4.mj. saznati svi ostali. user posted image

Tintin, milena, baš mi je žao zbog user posted image . user posted image No, drago mi je da si krenula u razmišljanje oko postupka. Vidi da su cure zadovoljne Splitom - vjerujem da ćeš i ti biti. user posted image

Tišina, super da stvari idu polako na bolje! user posted image

Mini Bav dal ti je problem ujutro čim otvoriš oči u odprilike isto vrijeme svaki dan mjeriti tempicu? Razmisli još i o mjerenju bazalne temperature. To ti je besplatna metoda koja će pokazati dal je O bila (na žalost neće pokazati unaprijed kad će biti, ali ćeš znati da je bila). Evo link gdje je detaljnije objašnjeno: http://www.ringeraja.hr/forum/Pra%C4%87enje_bazalne_temperature/m_871680/tm.htm
Evo, najčešće je neka granica 36,4 (nemora to značiti da će biti i kod tebe) i najčešće prije O cure imaju tempicu do 36,4 , a nakon O bude viša (vidi da je kod tintin ovaj ciklus bila oko 37). Probaj barem sutra ujutro čim se probudiš, dok si još u krevetu izmjeriti tempicu ispod jezika i javi nam koliko je pokazala pa ćemo možda biti pametniji. user posted image

Papučice, kako si nam ti? user posted image

Vidim da vam je ova subota teško pala. Joj i meni je bilo baš strašno muka cijeli dan i baš sam se očajno osjećala. user posted image Povratila sam jednom i u subotu i jednom sinoć. Inače nije toliki pritisak da moram baš povraćati, ali mi bude dosta te mučnine pa si malo olakšam kad vidim da ne mogu durati dalje. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu tišina)
Neposredna veza do poruke: 187
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 10:16:09   
PinkyFunkyBirdy
Trudilice:

user posted image papučica - 17.03.
user posted image belina - 20.03.
user posted image Mini Bav - 27.03.

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 188
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 10:45:48   
Mini Bav
tišina možeš mi odmah dat kontakt pa ću vidjeti user posted image

Pinky misliš da sad počnem? Ja sam sigurna da je O prošla, cice su me počele boliti jučer, danas me vec podosta bole, iscjedak je suh, odnosno ima ga malo, a u trbuhu jbg i dalje osjecam grcice,makar ja primjecujem intenzitet i razliku.. mozda mi se spoji O i simptomi PMS-a pa stalno nesto osjecam.. mengu 90% moram dobiti prije 27.3. prema svemu sudeci..

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 189
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 10:56:06   
PinkyFunkyBirdy
Mini Bav, kako hoćeš. Ako si sigurna da je bila O možeš isprobati kako bi to bilo mjeriti. Inače bazalna temperatura (BT) zna pasti koji dan prije nego dođe M pa ti i to može biti pokazatelj dal će biti M ili user posted image . Ako dođe do trudnoće onda BT ostaje visoko i dalje. Eto, ja to toplo preporučam, a ti si vidi dal imaš volje i želje za mjerenjem BT pa ako želiš isprobaj. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 190
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 11:34:10   
Mini Bav
Pinky probat cu.
Stigle trakice maloprije! Popiskila jednu, negativna.

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 191
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 14:09:19   
mali andeo
pozdrav curke user posted image

Tintin žao mi je radi tvoje user posted image user posted image
ali glavu gore ,evo curke su prezadovoljne sa ST,pa probaj krenuti ,ipak ti je bliže user posted image
želim ti svu sreću i da čim prije ugledaš svoj user posted image

Belina jedva čekam vikend i navijam za debeli user posted image

Tišina evo stvari idu na bolje user posted image user posted image

Mini Bav navijam da ste sve lijepo pokrili i neka ti nama popiškiš isto user posted image

Pinky bravo za tvoju mrvicu user posted image user posted image

Papučice ,Leilani
cure kako ste ?

Evo ja sam ok ,nema više glupog smeđek iscjedka user posted image iako sam i dalje user posted image user posted image
nadam se da kada prekinem sa utrogestanima da ću malo živnutiuser posted image
cure uživajte !!

_____________________________

moja mišica 05.04.2012.

1. ICSI -beta 1.32 :(
2. ICSI biokemijska :(

Čuda ipak postoje ,imamo +

http://www.fertilityfriend.com/home/4f1d4c
https://www.fertilityfriend.com/pregticker/4f1d4c

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 192
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 14:52:34   
belina
Pozdrav
Da cure i ja jedva cekam vikend. Od simptoma-nula. Tj.sve se moze prepisati i pms-u i trudnoci, ali i utricima. Ajme mali andeo so kad ce trebat to koristit u slucaju trudnoce????
Nocas i danas imam uuuzzaaassnnuu glavobolju, popila sam nocas jedan lekadol i popodne jedan lekadol. Nece valjda nista bit s obzirom da je paracetamol prihvatljiv u slucaju trudnoce, je li cure?
Pinky pa dobro polako reci cete. Mene vec zvala jedna mama iz razreda da provjeri je li uciteljica trudnauser posted image mozete li vjerovat????
Tisina novi ciklus nova nada! Sretno!
Mini Bav napokon stigle trakice. Ajd onda ces sljedeci ciklus pratit, a pokrijte i danas ako imate volje. Ili ste sinoc?

(Odgovor članu mali andeo)
Neposredna veza do poruke: 193
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 14:57:34   
PinkyFunkyBirdy
Belina, neće biti ništa od Lekadola. Nego zanima me što si odgovorila ovoj mami što je zvala? user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 194
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 15:00:17   
belina
Hahahahaha da me se nece tako lako rijesit!!! Ma strasno! Sta ljudi sebi dozvoljavaju. Moram napomenut da je bio vikend rano ujutro.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 195
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 15:16:02   
PinkyFunkyBirdy
Dobro da ju nisi stjerala u rodno mjesto! user posted image user posted image user posted image Pa nije mi jasno kud gura nos, a to nema nikakve veze s njom. Jooooj kud ovaj svijet ide. user posted image

_____________________________

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu belina)
Neposredna veza do poruke: 196
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 15:32:14   
Mini Bav
belina pokrili smo prekjucer i danas cemo. Meni se da, dapace! A moram pohvaliti muža, stvarno je uporan haha nisam mislila da će mu se dat uvijek, bila sam skepticna, al jucer sam dobila odgovor da cemo ako treba svaki drugi dan cijeli cikus dok ne uspijemo. user posted image Neću ga previše hvalit da ga ne pokvarim. Kumovi i ujedno susjedi su dobili prije 10ak dana bebicu jos jednu pa mislim da ga je to dodatno motiviralo, a i mene je. user posted image

_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 197
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 16:25:37   
Mini Bav
E i stvarno, ne možeš vjerovati da si ljudi dopuštaju tako nešto. Kako im padne na pamet uopće zvat učiteljicu u vezi tih stvari? Svašta, ko da ste frendice user posted image baš nekad ljudi iznenade svojim postupcima..

mali andeo vidjet ćemo za 10ak dana user posted image


_____________________________

First one <3 12.12.2014.

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 198
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 20:42:28   
hipo
Belina, pa svasta.... pa ne mogu vjerovat da te zvala i to pitalauser posted image
Ako mogu ugrist cu je umjesto tebeuser posted image

_____________________________

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Mini Bav)
Neposredna veza do poruke: 199
   RE: Odbrojavanje - ožujak 2017.
13.3.2017 22:27:29   
tintin
Belina ja se bas nadam tvom plusicu, jedva cekam vikend, sretno do neba, a za tu mamu nemam rici, svasta.
Papučica i Leilani kako ste cure, slabo se javljate?

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  6 7 [8] 9 10   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Nos.
пеперутка16

Kako čistite nos maloj djeci?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!