|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Vanmaternična trudnoća
21.11.2009 9:30:25   
tikica_69
Evo na poslu. Bole me kriza i dole kosti zdjelice, ali nema vise onih groznih grceva. No i jucer i prekjucer su se javili tek jedno 2-3 sata nakon sto sam ustala iz kreveta. Nadam se da dans nece user posted image

E pa ova kokoš dok god može nesti jaja će pokušavati!!!
http://zalauru.blog.hr/
U iscekivanju.......

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 51
21.11.2009 9:31:16   
mišica 666
držim fige a ti isto u pon. odi doktoru. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu tikica_69)
Neposredna veza do poruke: 52
21.11.2009 9:32:01   
tikica_69
Ako ne stane, hocu. Hvala ti user posted image

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 53
21.11.2009 23:23:05   
ema st
Ja sam bila 20-ak dana trudna kad sam imala spontani i dr mi je reka da sam sigurno imala vanmaterničnu T jer se u maternici nisu vidjeli nikakvi tragovi trudnoće.Test mi je bio pozitivan i nisam ništa posebno osječala....mislim ,nisam imala nikakve simptome trudnoće osim šta mi je kasnilauser posted image

Neposredna veza do poruke: 54
23.11.2009 17:38:13   
malaaa
draga tikice simptome trudnoce vanmatericne je isti kao kod normalne trudnoce jedino sto su mene bolili jajnici kad zabole jase ukocim i tako drzi jedno vrjeme imala sam mucnine i gadenje na hranu test na trudnocu mije bio pozitivan 2 puta sam radila tesko se vanmatericna razlikuje od normalne teudnoce dok neodes ginekologu taj plod nemoze vidjet ultra zvukom i pregledom samo kolor doplerom i beta nalazom cao nadam se dasam ti draga odgovorila cure kad ostanete trudne odma doktoru jer navrjeme treba dase kontrolise jel sve uredu jos bolje da niko nedozivi vanmatericnu trudnocu tesko je to pogotovo kad nemas djecu pa tije prva beba nadasse obradujes na kraju ga moras ukloniti  tuzno zar ne cure moje drage 

Neposredna veza do poruke: 55
24.11.2009 18:40:56   
Leptir5
IZVORNA PORUKA: tikica_69

Evo na poslu. Bole me kriza i dole kosti zdjelice, ali nema vise onih groznih grceva. No i jucer i prekjucer su se javili tek jedno 2-3 sata nakon sto sam ustala iz kreveta. Nadam se da dans nece user posted image

joj baš nam je još to trebalo, nekakvi bolovi, šta ti je gin. rekao?
Mene jučer nekako čudno bolilo pola dana,svaki put kad bi sjela kao da sam sjela na maternicu,kada hodam malo brže kao da osjećam jajnike kako se tresu,užas,cila sam sjeb... Bio je 15.dan ciklusa pa bit će ovulaciju tako osjećala,inače osjećam samo probadanje u jajniku.

Neposredna veza do poruke: 56
24.11.2009 18:43:40   
mišica 666
meni isto zna tako jako bolit ovulacija.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu Leptir5)
Neposredna veza do poruke: 57
25.11.2009 10:22:49   
tikica_69
Zadebljani jajnici od stimulacije Femarom + ovulacija = ovi simptomi koje sam navele user posted image
Dobro je, nije VM...

U iscekivanju.......

Neposredna veza do poruke: 58
25.11.2009 11:44:37   
mišica 666
super tikice  da nije vm. user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Neposredna veza do poruke: 59
25.11.2009 22:14:26   
crvenkapica
user posted image

3xAIH =0
2xIVF=0
3IVF = beta 6.3 znaci biokemijska :(
idemo opet u 11mj

Neposredna veza do poruke: 60
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  1 2 [3]
Idi na:

Anketa

Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16

Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!