|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Snimanje i prikazivanje snimaka djece bez zna...
11.9.2015 20:56:25   
Miau
Molim vas za savjet i pomoc! Danas je teti u vrticu izletjelo da je tijekom prosle godine moje dijete snimano, te je na nekom skupu, s nekim kolegama analizirano djetetovo ponasanje!?! S obzirom da je teta to sprtljala na brzinu, uz mnostvo mudrijanja nisam odmah registrirala sto mi je rekla! Tek kad sam otisla doslo mi je do glave da su bez mog pristanka moje dijete snimali i prikazivali! Znam da je to protuzakonito i zanima me kakve su posljedice za takvo djelo?
P.S. Nemam namjeru tuziti vrtic, pitam cisto radi sebe, da se ubuduce znam postaviti!
Hvala na pomoci!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Snimanje i prikazivanje snimaka djece bez...
12.9.2015 7:23:49   
danery
Jesi li na pocetku godine dobila obrazac za dozvolj snimanja i slika ja djeteta na potpis? Ako jesi,taj obrazac podrazumijeva i prezentaciju slika i koristenje video zapisa za potrebe seminara,projekata,radionica.Takoder se naglasi da je dozvola i za sudjelovanje u radio i slicnim emisijama koje dolaze snimafi ekipe izvana (izvan vrtica).Znaci ako si obrazac potpisala,dala si dozvolu za sve ovo. Ako nisi,ili ga trazi na potpis ili reci da dijete izuzmu od svega toga,tj.da ne dozvoljavas i gotovo.







_____________________________

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Miau)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Snimanje i prikazivanje snimaka djece bez...
12.9.2015 15:28:43   
Miau
Ne, nista nisam potpisala, nitko me nista nije pitao, niti me obavijestio...sasvim slucajno je novoj teti u razgovoru izletjelo! Dijete je snimano bez znanja i pristanka roditelja i snimke su prikazivane i analizirane na nekom strucnom skupu!
Hvala ti na savjetu, ali meni treba pravni savjet jer me zanima sto stoji u zakonu, koje su posljedice za nedopusteno snimanje i prikazivanje!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 3
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!