|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Lino poklanja povodom Međunarodnog dana djeteta!
13.11.2014 23:33:08   
Admin
Povodom Međunarodnog dana djeteta koji se obilježava 20.11., Podravka Lino u suradnji s ringeraja.hr nagrađuje najmaštovitije Ringerajce svojim vrijednim poklon paketima dječje hrane!

Natjecanje traje od 14.-23.11. (zaključno s 23.11. u 15h), a sudjelovati mogu svi registrirani korisnici portala ringeraja.hr.

Što morate učiniti kako bi osvojili jedan od sjajnih Lino poklon paketa?

Prije svega, morate biti registrirani korisnik portala ringeraja.hr, morate biti ulogirani i u odgovoru na ovu temu napisati nam svoj originalni recept za pripremu Lino dječje hrane! Recept mora biti maštovit, a zanima nas koje sve trikove u pripremi Lino dječje hrane (čokolino, rižolino, frutolino, keksolino,...) koristite? Dodajete li kakvo voće, povrće ili druge dodatke? Imate li neke tajne? user posted image

Sve nam to pišite najaksnije do 23.11. u 15h i to poštujući Opća pravila foruma i portala.

Objava pobjednika i nagrade

Po završetku natjecanja, Lino stručni žiri će od svih pristiglih recepata odabrati 5 najmaštovitijih koje će nagraditi poklon paketom koji sadrži: Lino zdjelicu, Lino plišanca, Rižolino 150g, Frutolino 200g i Čokolino 200g. Pobjednici će biti objavljeni i obaviješteni najkasnije do petka 28.11.

user posted image

Napomena: U natjecanju mogu sudjelovati i korisnici van RH pod uvjetom da za dostavu poklon paketa prilože adresu u RH.

Veselimo se vašim receptima! Sretno!
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 8:03:50   
mutilica
Evo jedan receptic za lino loptice!Super za djecije rodendane.

Sastojci:
250 g. cokolina
1 salica secera
1 salica krusnih mrvica ili kokosa(meni je kokos favorit)
1 salica mlijeka
125 g. namaza Lino
(Salica je od kave)

_____________________________

Nakon 4 godine cekamo rodu ˘

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 2
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 9:49:53   
djdusper
Najcesce djeci napravim fini desert s cokolinom:

U staklenu zdjelu prvo izlijem na dno klasicno napravljeni cokolino, pa onda napravim brijeg od slaga u koji stavim bananu izrezanu na ploskice i za kraj pospem sarenim ili cokoladnim mrvicama.
Jako lijepo i efektno izgleda, brzo se i jednostavno pripremi a i fino je i za djecu i za roditelje pa se moze iskoristiti i kad vam netko dodje u posjetu s djecom a i svakodnevno

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 3
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 10:03:48   
FIGICA FIFINANKICA
TROSTRUKI UŽITAK BY LINO :)
Mljevene Lino kekse smiksati sa maslacem i utisnuti na dno kalupa
Grizolino pomiješati sa vrućim mlijekom i preliti preko sloja sa keksima.
Kada se malo ohladi gore bogato namazati Linoladu ili posuti sa Lino kakaom

(Odgovor članu djdusper)
Neposredna veza do poruke: 4
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 10:05:07   
FIGICA FIFINANKICA
TROSTRUKI UŽITAK BY LINO :)
Mljevene Lino kekse smiksati sa maslacem i utisnuti na dno kalupa
Grizolino pomiješati sa vrućim mlijekom i preliti preko sloja sa keksima.
Kada se malo ohladi gore bogato namazati Linoladu ili posuti sa Lino kakaom

(Odgovor članu djdusper)
Neposredna veza do poruke: 5
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 10:15:46   
Mateja 14
Grijati mlijeko,količine koju želite, sipati čokolina i miješati dok se ne zgusne jako puno. Tako najviše volim. moj recept nije nešto posebno ali je meni po guštu. Djevoka od 26 godina koja obožava čokolino i kao odrasla :D

(Odgovor članu FIGICA FIFINANKICA)
Neposredna veza do poruke: 6
   Keksolino s Lino namazom i voćem
14.11.2014 10:27:31   
pebo
U zdjelicu se napavi Keksolino preko kojeg stavim sloj Lino namaza nugat i na to posložim voće koje djeca žele!!!!user posted image

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 7
   RE: Keksolino s Lino namazom i voćem
14.11.2014 10:38:37   
zrikzrikzrikavac
čokolino kocke, meni najdraže user posted image

250 ml čokoladnog mlijeka
5 kašika čokolina
5 kašikamljevenog keksa
50 g čokolade u prahu

pomiješati sve sastojke i uliti u pleh te na njih staviti gornji sloj:
250 m lčokoladnog mlijeka
100 g Bronhi bombona
100 g mliječne čokolade
50 g čokolade u prahu
1 želatin fixa Dr.Oetker

otopiti čokoladu i bombone u mlijeku, pomiješati sve sastojke i staviti na prvi sloj. ohladiti i uživati user posted image

(Odgovor članu pebo)
Neposredna veza do poruke: 8
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 10:43:30   
Plauša
user posted image Moj mališan voli keksolino ugrijem mu mljeko dam malu žlićicu šečera u to mu smiksam bananu i dodam keksolino .Jako je zdravo i fino .Nekad mu ubacim koju jagodu u ljeto ,tako da se hranimo zdravo ;)što je jako važno a tu nam pomaže LINO.user posted image

(Odgovor članu mutilica)
Neposredna veza do poruke: 9
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 11:15:33   
minieme
2dcl toplog mlijeka pomiješati s 5 žlica keksolina, dodati 2 žlice zobenih phaljica, malo grožđica, pokoji lješnjak i narezanu bananu, sve pomiješati i cjeloviti doručak (ili večera) je gotov kako za moje školarce, tako i za najmlađu od 2 godine user posted image

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 10
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 11:15:55   
andjela25
Moj malisan obozava cokolino i keksolino :-)

Recept: dukatino i zlica keksolina
Dukatino stavim u zdjelu i umjesam keksolino...

Recept: banana i zlica cokolina
Bananu zgnjecim sa vilicom i umjesam cokolino...

(Odgovor članu Plauša)
Neposredna veza do poruke: 11
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 11:37:23   
Zvečkica
Kekselino

U zdjelicu stavim izgnječenu jabuku i to pomiješam s keksolinom koji pravim s toplom vodom (po receptu s kutije )

Čokolino

Malo toplije mlijeko pomješam s čokolinom i dobro ga izmješam kako bi dobio glatku strukturu jer mu to daje još ukusniji i bolji okus. Mali to obožavauser posted image

(Odgovor članu andjela25)
Neposredna veza do poruke: 12
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 12:15:35   
IrisMarija
LINO TORTA

za okrugli kalup cca 26cm

Ispeći 4 kore, svaku od:
4 bjelanjka
8 dag mljevenog šećera
7 dag mljevenih prženih lješnjaka
1/2 žlice oštrog brašna i malo praška za pecivo (oko 1/4)
1 žlica Lino kakaa

Fil:
16 žumanjaka
1,5 l mlijeka
3 pudinga od vanilije
6 vrhom punih žlica gustina
6-7 žlica šećera
1 margarin
bijela i smeđa Linolada
komadići čokolade

Svaku koru peći oko 20 min na 180-200 C (zavisi od pećnice)
obavezno ih kad se ispeku istresti na papir za pečenje jer se dosta ljepe

Fil:
Ja ovu kremu ne kuham na pari nego u posudi sa debljim dnom i cijelo vrijeme dok kuham miješam mikserom.
Mikserom umutim žumanjke, gustin, puding i ukuham u kipuće mlijeko. Kuham oko 5 min dobro miješajući mikserom.
Krema će u početku biti dosta gusta, ali će od miksanja postati rjeđa, neće biti grudica.
Čim istresete kremu u posudu za hlađenje, staviti prozirnu foliju direktno na kremu da se ne napravi kora.
U hladno umiješati margarin i oko 400 g linolade, a može i više i komadiće čokolade.
Možete kombinirati bijelu i smeđu kremu tako odvojite u dvije posude i u jednu dodate bijelu linoladu a u drugu čoko linoladu.
Slaže se kora,krema dok ne potrosite sve i tortu ukrasite Lino Crunch duo kuglicama i Lino Pilows.

Dobar tek!


(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 13
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 12:31:53   
Niki11
Evo jedan fini recept koji mi nazivamo "Crno-bijeli mix"

Za njega vam je potrebno:

Lino Vanilino
Mlijeko
Kakao tj. Kras Express
I malo cokolade za kuhanje

Recept: Zagrijte mlijeko te dodajte Vanilina (koliko je vama potrebno). U Vanilino dodajte malo Kras Express-a i promjesajte. Nakon toga na "Crno-bijeli mix" naribajte malo cokolade za kuhanje i uzivajte!
Dobar tek! user posted image user posted image

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 14
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 12:45:30   
Raketica
Kod nas u kući svakog dana se jedu proizvodi Lino
jer je zdravo ukusno i fino.
I kad su klicni bili bebe i sad kad 7. i 11. g. imaju
Lina razna rado klopaju.
Kad mali su bili Rižolinom smo juhicu zagustili
a u Keksolino seznosko voće spustili.
Recepata raznih sa Linom mi imamo,
al otkrit ću Vam omiljeni recept moje princeze
i iako ona ima samo 7. g., vjerujte mi nije nimalo bez veze.
I ako vam kažem da je izbirljivica mala
onda je smisliti pravi recept nauka prava:

Katjina Lino torta:
1 kutija Lino keksa - a može i 2 da torta bude veća
Čokolino i Medolino (ili neka dva druga Lina, po izboru vašeg mališana)
1 litra mlijeka
Linolada
1 zdjelica Lino kuglica (može i crno bijelih) za ukras
2 zdjelice za napraviti Čokolino i Medolino
1 okruglu zdjelu ili manji kalup za tortu
1 par velikih i 1 par malih ručica, puno radosti i osmijeha.
Keksiće Lino namočiti u mlijeko i obložiti dno zdjele ili kalupa
U jednoj zdjeli napraviti čokolino od 4 dcl. mlijeka, a u drugoj Medolino isto od 4 dcl mlijeka
Preko keksića premazati Čokolino, prekriti namočenim Lino keksićima,
preko njih staviti Medolino, pa na vrh opet staviti namočene Lino Keksiće,
premazati Linoladom i ukrasiti crno bijelim kuglicama. Ostaviti da se ohladi.
Kod nas se ovaj deser pojede dok kažeš Lino ;)
Dobar tek.

(Odgovor članu Niki11)
Neposredna veza do poruke: 15
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 12:48:55   
doris.zivic
Hm..zanimljivo pitanje..user posted image

Ja iz godine u godinu uvijek jedem čokolino na tradicionalan način..user posted image

No vrijeme je prolazilo i tako ja napunila 23. godinu..user posted image Stoga sam odlučila i svoj čokolino malo obogatiti novim dodacima...user posted image

Prvo i osnovno je mlijeko(ukoliko je ljeto,onda je hladno mlijeko na meniju,a kad zahladi onda koristim toplo mlijeko)..user posted image

Nakon toga slijedi miješanje čokolina s mlijekom i na samom kraju dodam komadiće čokolade i sjemenke kao npr.bademe,kikiriki,lješnjake,orahe...user posted image Ponekad ubacim i smrvljene kekse ili žličicu lino čokoladnog namaza!! njami,njami..onda mi to postane prava bomba koja mi odmah podigne šećer i oraspoloži me istog trena!!!

Lino,lino,čokolino...uvijek nam pripremaš jelo fino!!!user posted image user posted image

(Odgovor članu Niki11)
Neposredna veza do poruke: 16
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 13:19:09   
cherryh
Mi u kući imamo dva najveća Lino fana. Čak je torta za rođendan, naravno, morala biti Lino. Dan počinje (i završava) sa Čokolinom (mlađa) i Lino kuglama (chrunch) - starija. user posted image
Ovom prilikom donosimo recept za ČOKOKOKOSLAVOVE KUGLICE: 1 l mlijeka, 2 pudinga od vanilije 1/2 margarina, pol gussnela, 200 g kokosa, 100 g čokolina. U mlijeko ukuhati podinge s gussnelom. U mlako umješati margarin, kokos, čokolino. Kad se smjesa stisne, ohladiti i valjati u kokos.
Malena ih ooobboooožava user posted image !!!

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 17
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 15:08:26   
Dragica I
Bok Lino!Imam dva sina,jedan je 8god,a drugi 6god.,kada su imali 6mj počeli su jesti čokolino i sada jedu svako jutro,bez čokolina nemogu niti jedan dan,mjesečno trošimo najmanje 3kg....Bilo bi im jako drago da dobiju Linov poklončić pošto čokolino vole,obožavaju i glavna im je hrana za doručak.... <3 :-* ČOKOLINO PLOŠKE
Za biskvit:8jaja
120g šećera
120g pšeničnog oštrog brašna
1/2 vrečice praška za pecivo
Priprema:Odvojite žumanjke od bjelanjka,žumanjke i šećer umiješajte mikserom u pjenastu smjesu,a zatim umiješajte bjelanjke i brašno pomješano s praškom za pecivo.Smjesu izlijte u tepsiju obloženu papirom za pečenje i pecite u pećnici zagrijanoj na 180C oko25 minuta.Pečeni biskvit ohladite i narežite na kockice.
Za kremu:500ml mlijeka
100g Lino Čokolino
150g maslaca
Priprema:Mlijeko prokuhajte i zatim ohladite na 60C te umiješajte čokolino i maslac,miješajte dok ne dobije glatku kremu,kremu prelijte preko narezanog bisvita i lagano izmiješajte,smjesu premjestite u kalup i ostavite hladiti nekoliko sati
Za premaz.300ml slatkog vrhnja
1 vrećica vanilin šećera
1 vrećica šlagfixsa
Priprema:Ohlađeni kolač premažite sa slatkim tučenim vrhnjem




Dobar tek!Njam njam (recept je super )

< Poruku je uredio Dragica I -- 14.11.2014 15:15:26 >

(Odgovor članu cherryh)
Neposredna veza do poruke: 18
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 15:12:23   
hello kitty
i kod nas jutro počinje s čokolinom.ponekad i bez mlijeka,kako to mojoj djeci uspijeva..nisam probala.uz čokolino najbolje nam ide i grisolino jer u njega stavim voće koje djeca inače neće jesti..kivi,kruške i sl.naravno miksano.raduje me što ima još jedna linina igra osim za kalendar!!user posted image

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 19
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 15:17:22   
kisica
Sin ima 5 i pol god.i on jede Cokolino i Keksolino kao obrok s toplim mlijekom. Kcer ima 10mj.i ona Cokolino pije u bocici sa mlijekom. Cokolino jedemo i uz bananu,dok Keksolino stavimo u kruske i jabuke. Rizolino papamo uz povrce,a Frutolino uz sve drugo voce.

_____________________________

Adrijan - 16.06.2009.
Naš mali anđeo - 08.08.2011.
Gabrijela - 13.01.2014.

(Odgovor članu Admin)
Neposredna veza do poruke: 20
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 15:53:55   
Ljubs
U pripremljeni tanjur ulijem 2 dl prokuhanog i na 50°C ohlađenog mlijeka/vode (vode ako pravim Frutolino) i umiješam 5-6 žlica pahuljica, a nekada i više jer volim kada je malo gušće. Ne stavljam nikakve dodatke jer je Lino sasvim dovoljan. Svi ostali dodaci samo bi pokvarili okus i Lino ne bi bio tako dominantan kao što je bez dodataka. Mislim, bio bi, ali nije to to. ;-) Tajne nema jer veliko iščekivanje da kušam Lino djejčju hranu je uvijek očito na mom licu. user posted image

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 21
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 16:00:25   
Mxxx1
Vjerovali ili ne,od nas svih Čokoljubaca u obitelji moj muž ima najkreativnije ideje kako na novi način pojesti Čokolino. Ne možete ni zamisliti do kakvih ideja dođemo,nekad pomiješamo palentu i Čokolino,nekad ga stavimo u kolače i torte,nekad ga miješamo sa pudingom,nekad u njega izmrvimo komadiće čokolade,keksića. Ma nema toga što ne paše uz Lino. A on i ja uživamo u tim okusima,prvo pojedemo jednu porciju a sljedeću kombiniramo s nečim :) :) :)

(Odgovor članu kisica)
Neposredna veza do poruke: 22
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 16:02:56   
eleja
Lino zdravi prutići

200g Frutolina
200g Rižolina
2-3 žlice meda
200 g mljevenih badema
1 žličica cimeta
pola šalica datulja, grožđica i brusnica
2 šalice mlijeka
2/3 šalice suncokretovog ili kukuruznog ulja
pola šalice pekmeza od višanja ili marelice

Pomiješati suhe sastojke. Dodati mlijeko, med i ulje.
U nauljenoj plitici za pečenje (ili na masnom papiru) vlažnim rukama pritisni pola smjese u tanki sloj, premaži pekmezom pa prekriti ostatkom smjese. Može se peći i u jednom tanjem sloju bez pekmeza, ali onda smanjiti vrijeme pečenja.
Zagrij pećnicu na 180 stupnjeva pa peci oko 20 minuta, dok smjesa ne porumeni. Ohladi pa vlažnim nožem izreži na prutiće.

(Odgovor članu Ljubs)
Neposredna veza do poruke: 23
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 16:44:58   
Petry
recept
CROISSANTI SA LINO LADOM
tijesto: 60dkg brašna, 2jaja, 1jogurt, 1kvas, 2dcl mlijeka, malo soli
priprema: umijesi tijesto nakon što se dignuo kvas
tijesto podijeli na 8jednakih dijelova
1.tijesto razvaljaj u krug (promjer oko 26cm), premaži margarinom-stavi 2.tijesto i tako redom dok ne potrošiš
(250g margarina-7dijelova)
pokriti s krpom i neka miruje 1sat
razvaljaj puni sa Lino ladom (može i Lino lada nougat, a može i Lino lada duo), pravi kiflice, stavi u protlin za pečenje
mirovanje 1sat
premaži jajetom i sezamom
peci
dobar tek

trikovi za rođendan
*krašotice od čokolina i/ili lino lade
*muffini od čokolina
*muffini od pahuljica (Lino chrunch)
*frape od Lino lade
*palačinke od Lino lade
*fritule umočene u Lino ladu i/ili čokolino
*ferrero kuglice od Lino lade nougat
user posted image

(Odgovor članu eleja)
Neposredna veza do poruke: 24
   RE: Lino poklanja povodom Međunarodnog dana d...
14.11.2014 17:40:05   
suzanaivan

Moj sin ima 13 mjeseci i obožava sve od Lina...
U kući uvijek imamo čokolino, vanilino, medolino, frutolino...

A voli i ovaj kolačić :
Poredati Lino keks po manjem plehu, grizolino izmiješati sa mlijekom,
Dodati malo maslaca i čokolade u prahu, to istresti na kekse i na vrh još jedan red keksa.
user posted image

(Odgovor članu Petry)
Neposredna veza do poruke: 25
Stranica:   [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: [1] 2 3   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:







Anketa

Šta da saznate...
пеперутка16

..da nosite trojke, što biste učinili?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!