|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
21.3.2014 11:41:47   
hipo
lili baš sam ti mislila predložiti ovo s antibiotikom :) to i ja znam napraviti :)
možda ti baš dobro dođe druženje i opuštanje s curama
meni su antibiotici uvijek dobar izgovori, kod mene pali jer sam uvijek na nekim ljekovima :)

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 826
21.3.2014 12:14:38   
eternity
lily, nezgodna situacija, mislim da baš sad nešto puno nemože štetit al ja bi pila jednu turu piće tipa džin-tonik( naravno malo džina apuuuno tonika) a svako drugu turu čisti tonikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . možeš reći da nisi puno jela tokom dana pa da te lakše "hvata" alkohol il da nećeš puno pit jer vozišuser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 827
21.3.2014 12:29:19   
daxy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image hipo - 21.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

< Poruku je uredio daxy -- 21.3.2014 12:30:40 >

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 828
21.3.2014 12:35:38   
daxy
lili reci da si popila tabletu za glavobolju i da nećeš piti. user posted image
Ako i popiješ 2 pića neće se ništa dogodit jer zametak (ukoliko ga ima) još nema krvotok,tako da alkohol neće ni doći do njega.

Naravno to ne znači da se smije pretjerivat.

Gdje nam je perlica danas? user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 21.3.2014 12:37:37 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 829
21.3.2014 12:41:40   
eternity
jedno pitanje - ne znam kako ovo fino napisat pa ću izravno user posted image user posted image da li se ijednoj od vas događa da kad dragi svrši u vas osjetite peckanje i žarenje unutra? ne događa mi se to stalno al u priliku svako drugi putuser posted image i osjetim to nekih 10-20 minuta,jako intezivno odmah nakon svršavanja pa sve slabije dok skroz ne prestaneuser posted image jel u pitanju trenutni sastav sperme, kiselost sperme, moja kiselost, il ne daj Bože nešto gore tipa kakve upale,anomalije,nekompaktibilnosti? sljedeći tjedan idem kod gin-a i mislila sam i to pitat, pa velim da prvo vas upitamuser posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 830
21.3.2014 12:42:33   
lili22
dobra ideja napravit cu jedno pice (konjak kolu) i posli dolivat samo kolu, i pravdat cu se da nesmin puno jer vozin. eto.... :)

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 831
21.3.2014 12:44:56   
Snjeguljica_83
Eternity direktna, nema šta...user posted image

Lilii ja sam pila s E. (nisam znala još znala d aje ima), tri deca piva. Ma jedno piće može, user posted image

Pinky user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 832
21.3.2014 12:45:01   
lili22
eternety to se i meni prije dogadalo, bas kad smo radili na prvoj bebi, vise ne. cak san mislila da san alergicna na njegovu spermu, uzasno neugodan osjecaj pecenja. nisan nikad pitala G zasto.
inace san sklona gljivicnin infekcijama, da nije to' user posted image

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 833
21.3.2014 12:51:31   
eternity
ma nikad nikakve upale nisam imala,to me i brineuser posted image smješno za reći al nikad u životu nisam trebala vaginalete koristit il antibiotik radi toga pituser posted image a kontam da su gljivice il tako šta pa valjda bi stalno il žarilo il ne žarilo?user posted image nemam pojmauser posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 834
21.3.2014 13:03:43   
supergirlzg
o boze pa nista ti nece biti od malo alkohola..nemoj se bas ubiti od pijanstva ali nema ti to veze..

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 835
21.3.2014 13:10:41   
ikaaa
pinky draga moja.....super vijesti...mrvica je vejika...... i raste ko prava...lijepe vijesti.....joj tako sam presretna zbog tebe..... draga moja uživaj mi sada.....
enternity draga moja pa gdje si nam ti? kako si mi? meni je znalo isto tako nekada biti iza odnosa.... ali je na kraju isplao da ja imam jaku kiselost pa me zato nekada peće...ali ispiranje u kamilici sve riješi....user posted image user posted image
hipo držim figice za veeeeeliki +

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

(Odgovor članu supergirlzg)
Neposredna veza do poruke: 836
21.3.2014 13:13:36   
syringa
eternity,
i ja imam isti problem. user posted image  user posted image  user posted image
kod mene to traje 5-10minuta i to je to.
koji je uzrok nemam pojma?! user posted image
valjda nije ništa ozbiljno.

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

Neposredna veza do poruke: 837
21.3.2014 13:13:37   
lili22
Supergirlzg kad izades s curama nakon duuuuugo vremena onda nema malo, u tome i je problem. Vec vidin kako ce se one ubit. Nema veze ako bude tako zabolit ce me u pola veceri nesto. user posted image mozda i nismo uspili ovaj misec ali ako jesmo ne zelin nesto poremetit.

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 838
21.3.2014 13:20:43   
lelaluna
pozzz drage moje,
četistim Pumbi našoj user posted image user posted image user posted image ma bravo draga , neka bude sve najbolje
Pinky naravno za uspješan pregled user posted image nisam ni sumnjala, krajnje je vrijeme da uzivaš u tom blaženom stanju
zao mi je svih cura kojima je došla user posted image i svim čekalicama želim da ne dođe da u novu godinu sve udjemo sa našim zamotuljcima i svega se ovoga sjećamo samo kao ružnog sna user posted image
moja mjesecnica još nije došla, ali jeste nešto drugo ...
OSIP strašan, iritirajuci, po cijelom licu
joj drage moje kako me svrbi, cijelo lice mi je od sitnih, crvenih, potkoznih točkica user posted image
jel moguce da je ovo neki simptom trudnoće (bio bi jedini, jer ništa drugo ne osjećam) ???
ali svakako se moram naruciti kod dermatologa, a za kolposkopiju sam narucena 3.4.
kako svrbi i žari za poluditi

< Poruku je uredio lelaluna -- 21.3.2014 13:22:20 >

jedan veliki mamin dječak

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 839
21.3.2014 13:51:47   
tinast
napisem post i onda error user posted image

lelaluna,meni ovo izgleda kao neka gadna alergija na tko zna sta, smoći gazu pod hladnu vodu i stavi je na lice da ti smiri upalu. kod mene je to upalilo kad sam isla u skolu ali ja sam imala potkozne prišteve uzrokovne alergenom prasine koji su se do ujutro povukli a poslje mi je lice bilo nekako zguzvano i puno oziljaka iako je i to prošlo kroz par dana. dobila claritine iako ih vise ne uzimam u početku su me uspavljivali.

lili, malo alkohola neće skodit, mozes ga mjesat sa tonikom ili nečim drugim a ako nezelis nista riskirat reci da si na antibioticima i pustit cete na miru

eternity, nisam nikad pila ove čajeve, proljetni umor me poštedio ove godine, inaće me svake godine dobro iscrpi, osjećam se pregazeno, umorno i jako pospano, a sad nista ove godine. ovo sa plivaćima nisam imala problema

My Ovulation Chart

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 840
21.3.2014 14:01:09   
lelaluna
tinast draga hvala ti, dermatologu ću naredne sedmice, na hitnoj su mi preporucili obloge od hladne vode sa sodom bikarbonom

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 841
21.3.2014 14:35:48   
perlica55
pinky mila user posted image user posted image user posted image user posted image  za malu user posted image
lili fino popij koje pićence user posted image user posted image user posted image
Daxy draga, nek akcija sitže ti O user posted image user posted image  akcijaaaa
Meni stigla user posted image , štrikam i dalje.. 17.04.

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 842
21.3.2014 14:37:44   
daxy
eternity to te oni škaklju iznutra. user posted image Mislim da nije ništa ozbiljno,ja sam osjećala "bockanje" kad smo počeli radit na bebi,možda 2-3 odnosa sam osjećala tako,pa je prestalo. user posted image
Ipak bi bilo pametno spomenit ginekologu da vidiš šta će reći. user posted image

lelaluna vjerojatno je alergija nekakva. user posted image Nije za zezat se,ako primjetiš puno širi po vratu i osjetiš i najmanje oticanje lijepo se uputi na hitnu. Nadam se da će brzo proći. Kiss

perlice štirkalice,već sam se zabrinula za tebe. user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 21.3.2014 14:44:49 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 843
21.3.2014 14:45:16   
lelaluna
Perlice još jedan ciklus iza tebe, nadam se da si sve blize periodu kada ćeš zeljeti da ne dodje, iz sveg srca zelim da tvoj tata sto prije ozdravi da se posvetiš sebi i planiranju bebolina user posted image
Daxy hvala ti, za sad oblozi pomazu, al jako brzo se zagriju pa mjenjam stalno ... uh samo da prođe, a iskreno ne zelim još kod doktora jer bilo šta da mi propiše ne bih uzimala dok ne vidim hoce li doci vještica ili user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 844
21.3.2014 21:01:33   
nadamse
Pinky mila tako mi je drago da je sve ok! Bravo za malu-veliku mrvu! Sad se lijepo se opusti jer vidiš da sve lijepo ide svojim tokom! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Drage moje Bebac24, Daxy, Lili22, Anamiha, Folletto, Syringa, Fiona0802, Daxy, Snjeguljice, Perlice, Eternity, Hipo, Supergirlzg, Tinast, Jasmina, Lelaluna, Leonee, Saki84, LourdessPadme, Cosak imam neki dobar feeling, do kralja proljeća sve ćemo biti BOMBICE, vidjet ćete!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
A vi mile moje trudnice Pinky, Elle1, Andydea, Dacana, Maja42, Missmaven, Vucica, Pumbica bombica mazite bušice i ostavite nam malo mjesta u vašem društvanu naljepših debeljuca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Tintin draga nemoj misliti da sam te zaboravila, nadam se da si dobro i da se lagano spremaš za porod. Uskoro stiže tvoja Sarica user posted image  kako vrijeme brzo leti... Kad sam se ja na RR priključila bila si tek 3mj trudna a sad je već skoro termin.. Hrabrice naša user posted image user posted image  Ikaaa mila mazi bušicu svoju lijepu... Uskoro ćemo sve šetati sa ponosnim bušicama user posted image user posted image user posted image user posted image
Danas sam baš nekako vesela i optimistična. Šaljem vam milijun zagrljaja! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nadamse -- 21.3.2014 21:02:32 >

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 845
21.3.2014 22:17:56   
tintin
Nadamse user posted image user posted image

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 846
21.3.2014 23:07:52   
lelaluna
Nadamse bice to tako kako zelis samo moramo biti optimisticne i bodriti se medjusobno meni to puno znaci, bez obzira sto se i ne stizem bas cesto javljati user posted image
Ja cistim lice alkoholom, stavljam hladne obloge, pomalo se smiri, pa ponovo user posted image i bas mi se nikako ne spava
Veceras smo mm i ja isli vani pa kad smo dosli ja usla u sobu da se presvucem i bas kad sam skidala maicu usao je mm i odmah sa vrata:"ko kaze da ti nisi trudna" al stvarno mi je stomak ogroman, napuhana sam i mislim da ce vjestica stici ubrzo user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 847
22.3.2014 6:09:22   
hipo
stiglauser posted image nadam se cure da vama nece doci

jos sam najmanje luda dok imam user posted image user posted image jer tada ne cekam nista
sad malo odmora
pa u novi lov na jaje i plivace user posted image

vama vise srece, navijam za vasuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lelaluna)
Neposredna veza do poruke: 848
22.3.2014 6:15:44   
nadamse
Hipo mila baš mi je žao zbog vještice user posted image Sad lijepo strpljivo čekati kraj i onda samo akcija user posted image user posted image user posted image user posted image i btw, sorry što te zaboravi u gornjem postu, nije namjerno. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nadamse -- 22.3.2014 6:16:10 >

Našla sam mjesto gdje sam sigurnija nego u vlastitom domu. Našla sam jedno prazno mjesto u koje se savršeno uklapam. Pronašla sam njega, njegov zagrljaj, a time sam pronašla i samu sebe.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 849
22.3.2014 9:36:44   
daxy
hipo draga žao mi je. user posted image

nadamse draga,bravo za optimizam! user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu nadamse)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pitanje.
пеперутка16

Dali neka od vas drži krave? Ako da, šta radite s mlijekom? Nije zezancija, ozbiljno pitam, ne znam šta ću s mlijekom?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!