|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje ožujak 2014.
21.3.2014 8:22:19   
daxy
jutroooo....

jasmina hvala ti za informacije. user posted image Uzela sam 2 kutije ovog andola 100,pa kad popijem tu turu vidit ću koliko košta taj pro.

Pinky hvala za savjet. Odlučila sam uzimat jedan dan cijeli Andol,a drugi dan pola. Budemo vidili kako to ide.
Jedva čekam da nam javiš novosti s pregleda! user posted image user posted image user posted image

pumba nema mi druge,večeras budim MM u 02:00 ujutro da se keksnemo,bit će tu neka bebica. user posted image user posted image

bebac jesi pitala doktora za ponavljanje nalaza? Ja sam uvijek da se to 2 puta provjeri. user posted image

perlice ne paničari,može biti da je samo manja promjena. I meni se nekad dogodi prije user posted image da imam takav iscjedak iako je uglavnom kremasti. Ono osjetim mokro doli i mislim da sam dobila.

supergirlzg nek si to riješila,sad si mirna.

hipo bome,namučila se ti do sada. Žao mi je što je tako,al nadam se da ćeš nam uskoro postat user posted image
Evo link na temu kako staviti graf u potpis: http://www.ringeraja.hr/forum/m_871680/mpage_1/key_/tm.htm#871680

ikaaa sekta? user posted image user posted image Kako si nam ti? Imaš li još slatkih muka? user posted image user posted image

syringa i ja tebi vraćam pozitivne vibre. user posted image sretno! user posted image

Curke,ja moram mijenjat krevet pod hitno. Rasklimali smo ga i sad škripi za poludit. user posted image user posted image
Ne može se jedno od nas ustat u wc da ne probudi drugog. Već me iritira. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 801
21.3.2014 8:31:42   
Pumba
mile moje syringa, cosak, ikaa - svima vam hvala od srca!!! user posted image

Prosao je taj famozni 20.03. vec sam jutros mrvicu svjesnija i mrvicu prizemljenija, jucer sam lebdila negdje po zraku i skakutala slicno ovom “znakicu” kojeg je syringa stavila, hahahahahahahah user posted image

Obecavam da cu vam i ujutro slikati test i pokazati vam ga, i da cu vam sve detalje javiti kad muzu kazem da postaje tata, ufff... jedva cekam tooo!!!! user posted image

SVIDJA MI SE VAS STAV, bravo snjeguljice, bravo syringa user posted image user posted image user posted image Sad ce user posted image user posted image na sunce! Do kraja ozujka i tamo travanj, ima da nema vise trudilica, jeste cule??? Sve cemo vristati po bolnicama tamo krajem godine, hehehheheheheheh user posted image PUUUUNO SRECE VAM ZELIM!!! user posted image user posted image

Pinky ti si nama uzbudjena pa nista ne mozes tipkat, ha? Gudo jedna user posted image . Podijeli i s nama tu srecu prvog pravog pregleda. Kako je sve proslo? Znas da smo znatizeljneeeeee i da cekamooooooo user posted image

ikaaa do kojeg tjedna si ti dogurala? Kad je termin? Jeste pitali spol? Znate li imena?? hahahahhaha, a jesam zabadalo user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 802
21.3.2014 8:42:34   
PinkyFunkyBirdy
Ajme što ste se raspisale, ne stignem listu stavljati na svaku stranu. user posted image user posted image user posted image
Čak sam u međuvremenu zaboravila dodati našu novu trudilicu hipo na listu. Draga, dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije. user posted image user posted image user posted image Žao mi je što si sve već prošla, no bitno da se stvari rješavaju i drže pod kontrolom pa će i mala bebica stići ubrzo. user posted image
Idem sad napisati kako je prošao pregled da ne dobim po prstima ili ječmenac od naše drage daxy i Pumbe. user posted image

Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image hipo - 21.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image syringa - 31.03. ? user posted image
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 803
21.3.2014 9:02:31   
PinkyFunkyBirdy
Cure moje drage, najiskrenije vam želim da sve do jedne doživite tu ljepotu koju sam ja jučer doživjela. user posted image
Moja mrvica je savršena, vejika je već 41 mm i idealne veličine za 11 tt. Nuhalni nabor je jako mali (0,5 mm) što je super i za sad sve izgleda odlično! user posted image
Ali da ste vidjele kako je mahala rukicama i nogicama, a ima tako dugačke nogice ... aaaaaaaa ..... suza mi je suzu stizala i nisam više znala što hoću sve pitati G. user posted image Da se nisam u isto vrijeme smijala i plakala pa sam kvarila sliku UZV zbog micanja trbuha nebi nikad rekla da je to malo preslatko stvorenje u meni. Čista divotica! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Termin mi je pomako za 1 dan pa je sad službeno 09.10.2014. Na sljedeći pregled idem u tjednu pred Uskrs i onda ću kod njega riješiti double test (ali po uputnici od socijalne pa će on odnjeti u bolnicu - ma kažem vam da je tip odličan). Za one koje ne znaju to je test koji pokazuje postotak da bebica ima Down sindrom i još neki pa ako je postotak velik onda se preporuča ona amniocenteza, no rekao mi je G da po nuhalnom naboru se može već naslutiti ako bi bio takav neki slučaj, a kod moje mrve je on odličan tako da vrlo vjerojatno sve super. user posted image I na taj sljedeći pregled ide i MM s menom. Tome se baš veselim. user posted image
Od jučer sam sva neka osjećajna. Gledala sam sinoć Provjereno i bilo je o djeci s Down sindromom i plakala sam ko kišna godina, a i danas dok sam se vozila na posao svako malo mi oči zasuze od sreće kad se sjetim. user posted image Ajme, drage moje, ne mogu vjerovati da je napokon sve SUPER!!!! user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 804
21.3.2014 9:16:29   
mamino zlateko
Pinky bas mi je drago zbog tebe i tvoje mrvice...vidis da je sve u redu i tako ce biti i dokraja..sad samo uzivaj, i odmaraj se kolko mozes..user posted image

T & H
03.01. & 12.02

Neposredna veza do poruke: 805
21.3.2014 9:22:25   
daxy
Pinky ma nisam ni tren sumnjala da će sve biti u redu.
Presretna sam zbog tebe!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sad prestani brinuti i opusti se i uživaj punim plućima u tom predivnom osjećaju da u tebi raste malo biće! To ti je zapovijed!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 806
21.3.2014 9:26:09   
syringa
Pinky,
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
user posted image user posted image user posted image
daj me molim te skini sa liste da ne štrikam više.
user posted image

17.10.2013. user posted image
18.07.2014. user posted image
18.08.2015. stigao naš Lavozmaj!!!user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 807
21.3.2014 9:29:52   
bebac24
pitala sam da i dao mi je za sljedeci pregled i reko mi da preko socijale nema smisla jer se vec sad moram naruciti za dobit termin do 5 mj.. znate da sam vam pisala kako to funkcionira kod nas.. saljes fax u pulu i cekas odgovor sa terminom kad mogu tu u porecu povadit te hormone..uzas..a ceka se po mjesec i po...
tako da sam jucer krenula u potragu tu sa privatnicima i evo jutros dobila odgovore i najrade bi plakala jer znam da nemam mogucnosti to napraviti..
TSH sam 180 kn, a TSH,fT3,4 300 KN to kod jedmog a kod drugog je TSH 120 I fT3, 120, fT4 120 znaci 360 skupa stim da mi se tu isplati samo TSH vadit, a ultrazvuk stitnjace je kod jednog 180 a kod drugog 240 uzas...tuga i zalost..
Pumbice bombice kako si mi trudnice moja :-)
bome seks u sred noci urodio plodom.:-)
pinky oci mi se zasuzile od srece ,bas mi je drago za tvoju mrvicu i tebe sada samo uzivajte:-)
daxy draga kako si mi zi?
perlice ima li sta novoga?
eternity,nadam se,fiona,andy,i sve druge saljem vam veliki zagrljaj :-)
a kako su nam trudnice sa liste? :-)
proljece je i bas volim ovo vrijeme :-)

(Odgovor članu mamino zlateko)
Neposredna veza do poruke: 808
21.3.2014 9:40:33   
lili22
pinky draga joooj mogu mislit kako si sretna, sjecan se tog osjecaja kad vidis bebicu na ultrazvuku i konacno shvatis da je ona stvarno u tebi, jos malo pa ces je pocet osjecat a to je nesto najlipse u zivotu. jel mi virujes kad se moja curuca trebala rodit da mi je bilo cak malo zal sto ce se odvojit od mene i sto je necu vise osjecat. cudan neki osjecaj.... jooooj uzivaj i naden se da cemo sve od reda uskoro s tobon!!!
nadamse,anamiha,folletto,srynga,fiona,daxy,snjeguljice,
perlice,eternety,hipo,bebac,supergirlzg,tinast i sad mi je bloka mozak ali svima van saljen vibrice i da sto prije budemo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio lili22 -- 21.3.2014 9:45:05 >

Mamina princeza 30.09.2011.
Blighted ovum :( 19.11.2013.
Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 809
21.3.2014 9:53:17   
tintin
Pinky draga tako sam sretna zbog tebe i user posted image za malu mrvicu kako lipo napreduje user posted image user posted image

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 810
21.3.2014 9:58:35   
Jasmina19
Dobar dan svimauser posted image Pinky,super da je sve uredu i da bebica raste,i drago mi je vidjeti te sretnu.user posted image bebac,ja sam vadla krv za stitnjacu kod sebe u domu zdravlja bez uputnice,nalaz je bio gotov isti dan i platila sam TSH 80kuna a ft4 70kuna.To su sad novo uveli prije toga nije bilo(bar kod mene u dz)nego se moralo ic u bolnicu vadit krv,pa cekanje itd.Probaj zvat domove zdravlja negdje u okolici mozda negdje vade krv za stitnjacu da jeftinije.Znam da kod tebe nije takva situacija ko u Zagrebu i da nemate bas puni mogucnosti za biranje al vrijedi pokusat.Druga opcija ti je da probas nac na netu stranice tipa crno jake,kupi me....tamo isto zna bit povoljnih ponuda za svakakve preglede pa mozda naletis na nesto.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu bebac24)
Neposredna veza do poruke: 811
21.3.2014 10:00:18   
PinkyFunkyBirdy
Hvala vam puno drage moje. user posted image

Draga bebac, znam koliko to sve košta. Ja sam išla na svoju ruku privatno vaditi sve spolne hormone i na kraju sam iskeširala oko 2000 kn. user posted image Užas koliko to sve može biti skupo. user posted image

Uh... moram se primiti posla. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 812
21.3.2014 10:06:32   
anamiha
Pinky bas si nas obradovala lijepim vjestima, drago mi je da ste ti i bebica super :)

drage moje, meni je danas dosao nalaz progesterona na 21Dc rezultat je 21,6 nmol/l folikularna faza : <0.3-1.0
lutealna faza: 3.8 - 50.6

dal je to ok nalaz? citam po forumima, da je to malo nisko, da bi se odrzala trudnoca :/ bas sam sva u strahu :/

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 813
21.3.2014 10:08:45   
tinast
oči mi pune suza od najljepših vijesti što ih čovjek moze cuti! daxy, novi krevet kupi tek kad budes user posted image prije tog ne, utvrdi gradivo i budi sigurna da si user posted image a kad dobijes i potvrdu od G kupite novi, trebat ce ti udoban krevet user posted image

pumba,pinky tako sam sretna zbog vas, srce mi je veliko ko kuća user posted image user posted image user posted image

pumba,kazes da cemo krajem godine sve zajedno vrištati user posted image bogme kako je počelo na raji i hoćemo user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 814
21.3.2014 10:21:24   
hipo
daxy puno hvala na linku, nadam se da sam uspjela :)

već polako šizim, već 10ak dana imam nekakav bijeli iscjedak što nemam nikad prije menstruacije (ništa me ne pecka i ne smeta)
vrti mi se i muki mi je povremeno i onda mi je 12DPO test bio debela minusčina
i onda pred tri dana rozi iscjedak, jučer neka crvena točkica i jutros par kapi (inače sam prije vještice imala do 7 dana smeđeg iscjetka kojeg ovaj put nema)
povremeno me zadnjih dana (1-2 na dan) zažulja malo trbuh kao pred menstruaciju....
strah me kupiti test jer mi se čini da ću se opet razočarati.....
navečer sam jako pospana pa rano zaspim što je super jer manje razbijam glavu o svemu

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu tinast)
Neposredna veza do poruke: 815
21.3.2014 10:33:59   
anamiha
HIPO svidjaju mi se tvoji simptomi, mozda tih par kapljica znaci implantaciju, pa je zato test bio negativan :/ pricekaj jos koji dan, ak M ne dodje ponovi test... nadam se da nece ni doci iducih 9 mj :))

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 816
21.3.2014 10:57:19   
ringerajka
Cure lista za ožujak vam je diiiiiiivna!!! Čestitam svim trudnicama, želim diiiivnu trudnoću! Idemo dalje, ožujak je još dug..neka lista bude još ljepša user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 817
21.3.2014 10:58:37   
lili22
Hipo mislin da vec sutra mozes ponovit test jer je vec 14DPO a prosli misec si dobila na 12DPO.

< Poruku je uredio lili22 -- 21.3.2014 11:00:36 >

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 818
21.3.2014 11:01:34   
hipo
lilil22 mislila sam ako do kraja radnog vremena ne dođe user posted image ić do apoteke po test za sutra ujutro
do tada se natankavam vrkutom i matičnjakom user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu lili22)
Neposredna veza do poruke: 819
21.3.2014 11:07:25   
eternity
pinky draga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš sam sretna da je sa tobom i user posted image sve uredu,bravo, želim ti što ugodniji ostatak trudnoćeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pumbice moja draga, kako si mi danas, jesi uspijela šta spavat noćas od uzbuđenja?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ostale trudnice, kako ste mi vi? jel kako na vas djeluje ovaj proljetni umor?
trudilice moje, tinast,fiona,hipo,jasmina,snjeguljice,daxy,folleto,nadamse,perlice,bebac,supergirl.....ima li kod vas nekih novosti,drugačijih pokušaja, novih čajeva, novih položajauser posted image ...?user posted image
mene gnjavi proljetni umor, željezo mi je opet nisko a tlak mi je inače nizak i u kombinaciji sa user posted image sam baš malaksala, pojačala sam si dozu totheme za željezo i uzimam više voća i povrća da u priliku mogu normalno funkcionirat. radi posla sam vanka na suncu po 2-3 sata i maloprije mi se baš zamantalo,tako da sam sad pobjegla u ured, pijem kavu i limunadu i dolazim sebiuser posted image

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 820
21.3.2014 11:15:06   
daxy
bebac žao mi je što je tako. Nadam se da ćeš izmigoljit nekakvo riješenje da povadiš te nalaze.

hipo bravo za graf. user posted image Slažem se s lili sutra bi mogao biti nekakav user posted image ,posbno ako je implantacija bila malo kasnije. Izostanak uobičajenih i neki novi simptomi meni uvijek pobude nadu u user posted image kako kod mene tako i kod drugih. user posted image user posted image

anamiha jesi nosila nalaz dt.G,možda ti da progesteron za svaki slučaj. Iako meni ovo ne izgleda nisko. user posted image

syringa budem te ja maknula s liste. Pinky izgleda ima puno posla,a i u oblacima je malo. Nećemo joj zamjerit. user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 821
21.3.2014 11:18:36   
daxy
Trudilice:

user posted image elle1 - ponosna user posted image
user posted image Dacana - ponosna user posted image
user posted image andydea - ponosna user posted image
user posted image maja42 - ponosna user posted image
user posted image vucica - 11.03.- ponosna user posted image
user posted image Pumba - 20.03.- ponosna user posted image
user posted image hipo - 21.03.
user posted image perlica55 - 22.03. user posted image
user posted image lelaluna - 24.03.
user posted image nadamse - 26.03.
user posted image Leonee - 26.03.
user posted image lili22 - 29.03.
user posted image anamiha - 30.03.
user posted image folletto - 31.03.
user posted image Fiona0802 - 31.03. ?

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 822
21.3.2014 11:18:46   
anamiha
DAKY sad sam zvala G , rekla mi je da dodjem oko pola 6, na ocitanje nalaza...pa vam javim predvecer...

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 823
21.3.2014 11:26:27   
daxy
eternity MM i ja se držimo isprobanih stvari za vrijeme plodnih dana,tako da ne eksperimentiramo previše. Poslije i prije plodnih dana radimo što nas je volja. user posted image user posted image Zato trebamo novi krevet.user posted image user posted image
Sinoć sam u jednom trenu mislila da ćemo propast kroz njega. user posted image
Al kako kaže lili čekat ću user posted image za kupnju udobnog kreveta.

Drž mi se,anemija zna bit zeznuta. Probaj uz željezo uzimat vitamin C i Mg. Pomaže. user posted image

anamiha pametno. user posted image javi šta je bilo.

< Poruku je uredio daxy -- 21.3.2014 11:29:14 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 824
21.3.2014 11:33:27   
lili22
Hipo sretno sutra, samo ti pij vrkutu nemoze skodit!!! Obavezno nan odma ujutro javi, ja san vec na iglama!!!!
Ja iman jedan ma nije to problem, treba mi savjet. Sutra san pozvana na jedan rodendan i bi ce sve mame, dugo nismo izlazile a imamo uglavnom djecu od 2,3,4 godine i sad su sve nabrijane da se napijemo i opustimo. Niko nezna da radimo na bebi i ne zelin da skuze, zanima me moze li alkohol skodit 7DPO, popit cu samo par casica da ne skuze. Mislila san slagat da san na antibiotiku ali pila san ga prosli tjedan i one to znaju. Sto bi vi napravile par pica ili da ostanen doma? user posted image user posted image

Nas princ 25.01.2015.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu anamiha)
Neposredna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ringe raja.......
Zlato mamino

Koliko dnevno provedete na raji????????

Pola sata (52%)

Sat (11%)

Dva sata (22%)

Više(koliko) (15%)

Broj svih glasova: 82

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!