Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 24.12.2013 11:05:39
|
|
|
|
zima1995
|
Čestitam dobitnici, prekrasan dar...
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 24.12.2013 11:43:28
|
|
|
|
BakicaZG
|
Iskrene čestitke dobitnici a ja am ipak malo
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 24.12.2013 16:13:16
|
|
|
|
Manda Mare
|
Ajmeeeeeee, ovo je predivno i za ne povjerovati!!!!! ! Ispričavam se ako kršim pravila foruma s tolikim sretnim sličicama, ali sam presretna i bih sve po redu!!! Drage Ringerajke, hvala na čestitkama i hvala svima odgovornima s foruma koji su svojim sretnim odabirom usrećili buduću mamu i tatu jedne malene curice koja samo što nije stigla na ovaj svijet! Spavat će na predivnom krevetiću i bolji poklon pod bor za nas i našu malenu nije moguće zamisliti! . Veliki i lijepi pozdrav svima, te sretne i blagostanjem ispunjene Božić i predstojeće blagdane, od srca vam želi Manda Mare!!!!
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 25.12.2013 9:46:48
|
|
|
|
Admin
|
čestitamo još jednom i radujemo se s Vama Molimo Vas, pošaljite podatke u p.p. (ime, prezime, adresa)
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 28.1.2014 16:05:32
|
|
|
|
Manda Mare
|
Dragi svi, samo da javim da je božićna kolijevka - Noona krevetić, stigao u naš dom još prošli tjedan!!! Oduševljeni smo krevetićem-prekrasan je, bijeli, a naša malena se odmah ugnjezdila i mirno odspavala svoje prve noći u novom krevetiću! Hvala Ringeraja!!! Veliki pozdrav svima!
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 1.11.2015 15:13:55
|
|
|
|
Iwa05
|
Moja prva beba i najveca ljubav Ivano ce spavati u svom Noona djecjem kreveticu 💕
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 30.11.2015 10:03:10
|
|
|
|
suzita
|
moj sin Antonio :)
|
|
|
|
RE: Bajkoviti prosinac uz bajkovite nagrade :) 15.12.2015 12:42:11
|
|
|
|
monstrum
|
Sestrična mi treba roditi za 3 mjeseca i u ovom krevetiću bi spavala njena beba. :)
|
|
|
Anketa
Mazne bebe.
пеперутка16
Da li vaše bebe (6-12mes) vole da se maze? Moja ni da čuje, samo me odguruje, penje se po meni, čupa,... neće čak ni da se nosi, samo gleda da zbriše. Bas mi je to čudno.. Kakve su vaše?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!