|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
4.7.2013 17:55:11   
Jasmina19
E pa da,dobro kaze perlica beta ce sve pokazat tak da ne cekas jos tjedan dana.user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 151
4.7.2013 18:03:06   
PinkyFunkyBirdy
Draga Bucika pa zašto si mi toliko negativna? user posted image Znaš da te puno volimo i da ćemo s tobom odbrojavati user posted image user posted image user posted image , a ako ovaj ciklus popiškiš dvije crtice dat ću ti po prstima što si tako negativno razmišljala. user posted image
Curke moje drage, navijam za same plusiće do kraja mjeseca! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Trudilice:

user posted image crvenkapica123 - 26.07. - ponosna user posted image
user posted image mali andeo - 01.07.
user posted image Bucika001 - 05.07.
user posted image rozesk - 10.07.
user posted image andydea - 13.07.
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image *Katarina* - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 17.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 152
4.7.2013 18:38:27   
Bucika001
Hvala vam drage moje od srca!pinky i ja vas sve volim,ali kroz ovih godinu dana sto sam trudilica,uspjela sam prokuziti sigurne znakove da user posted image dolazi,zato sam tako sigurna..nemam vise snage,vrijeme je da odahnem..kada user posted image dode,javit cu vam,a zatim se povlacim sa odbrojavanja,barem na neko vrijeme..iscrpilo me svaki mjesec nadati se user posted image ,moram malo odahnuti..

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

Neposredna veza do poruke: 153
4.7.2013 19:33:55   
hkajo
o bucika ne toliko negativna biti user posted image , pa sad tek vidim ti živiš blizo moga grada user posted image pa mi smo susjede hehe

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 154
4.7.2013 20:23:09   
Bucika001
Ah draga,ovo cekanje me ubija..da mi netko moze reci,ostat ces trudna tad i tad,bila bi najsretnija,ovako mi se svasta mota po glavi.. user posted image
Odakle si ti susjediace?user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 155
4.7.2013 20:55:40   
Jasmina19
Bucika draga,znam kako se osjecas.Zadnjih godinu i pol zivim kao u nekoj nocnoj mori i stalno se pitam zasto bas ja.Dosta mi je menge,negativnih testova,spontanih,biokemijskih,doktora,pretraga i svega sto ide uz to.Zapravo nitko od mojih blizih nezna kako se uistinu osjecam i da iznutra vristim da mi je dosta.Ima jedan malac od 6 godina kojem sam dala obecanje da ce dobiti bracu ili seku,i kako da ga iznevjerim kad mi je to malo bice sve na svijetu,moj zivot,moj mali covjek,moje sveuser posted image Znam da ima ovdje puno cura koje se isto tako osjecaju kao i mi i da svaki neuspjeh sve vise boli,ali isplati se...na kraju se isplati svaka bol i prolivena suza.Molim vas cure nikada nemojte odustati.<3 <3 <3 <3

(Odgovor članu Bucika001)
Neposredna veza do poruke: 156
4.7.2013 21:05:54   
hkajo
to i ja kažem nema odustajanja, ja cu sada poceti ne misliti o tome svemu, jer mi već svi idu na zivce kad ce beba,pa me tata stalno pita kad ce on postati deda,a to mene sve lagano živcira imam osjećaj da ne ostajem trudna njima svima u inatuser posted image , svekrva stalno nosa djecu po ulici i svako malo a kad cete vi bla bla

bucika ja sam ti baš iz siska,naselje

03.08.2008.
02.02.2013.
16.08.2015 stigao mali princ

Neposredna veza do poruke: 157
4.7.2013 21:26:41   
Jasmina19
hkajo,ja mislim da je dosta tesko ne razmisljat o tom,pogotovo ako ciljano radis na djetetu,ako uspijes svaka ti cast!user posted image Sto se tice okoline i pritisaka sa strane,samo reci da je to tvoj zivot i da ce svi bit obavijesteni na vrijeme.user posted image

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 158
4.7.2013 21:33:54   
crvenkapica123
Evo kod mene opet biokemijska,dolazim do zakljucka da nisam opet ponovila test nakon - nebi ni znala da san "trudna".Stavljam navodnike jer san zvala gin i on je reka da oni to ne broju za trudnocu sve dok.ne vide plod.Da kad bi mi zene samo znale koliko nam se puta to dovodilo.Reka je da ne znaci da smenon nesto zdravstveno nije kako triba.Pogotovo jer sam pravila papu i vadila krv prije godinu dana tocno a prije 3mj bila na uzv.Uglavnom da skratim,Pinky skini me s liste,malo cu se odmoriti ovo lito i opet krecemo najesen.Ostalim curama zelim veeeeeelike +++++++!!!

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 159
4.7.2013 21:36:57   
daxy
Evo i ja znam kako vam je. Svi gnjave kad ćete vi? Kad će beba? Šta čekate? ..........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A još nikome nismo rekli da pokušavamo,mogu samo zamislit kako bi to bilo jadno da znaju da ne uspjevamo već godinu dana! Svi bi bili pametni i davali dobronamjerne savjete i predlagali ove ili one načine i metode i narodne lijekove i svakakva neka čuda!
"A jeste probali možda...."
A da lažno sažaljenje niti ne spominjem!
"A jaaadni oni,ne mogu napravit dijete."
Mislim da bi ubila nekoga! user posted image user posted image user posted image Grozno!

Zato šutim,bolje je tako za sve. Tu sam s vama,vi me jedino možete razumjet i tugovat sa mnom i veselit se kad uspijemo,a tako i ja zbog vas. Ne znam šta bih da nije ovog foruma. Ljubim vas,cure. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hkajo)
Neposredna veza do poruke: 160
4.7.2013 21:46:04   
Jasmina19
Kod mene je pak druga prica,nakon dva spontana.....pa sta,imas vec jedno dijete pa ti je lakse,zasto forsiras.....e pa nije mi lakse jer su to bile moje bebe i boli za poludit pa makar su bile jedva vidljive od par mm.al su ta dva srca u meni kucala zajedno sa mojim.user posted image crvenkapice,draga jako mi je zao....user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 161
4.7.2013 21:56:02   
crvenkapica123
Daxy imas potpuno pravo!!!Briga te za druge!Kad te ko sto pita slazi da jos nisi spremna,da ces jos zeru pricekati.Ili jos bolje,reci sto bi ja rekla "sto te boli k...c"!!!Sto se tice godinu dana pokusavanja,nemoj da te to obeshrabri,mojamaceha je godinu i po pokusavala i vec mi je baba pocela tati govoriti da sto cekaju kad ono ostane ona trudna i u 8god rodila je cetvero dice.

Neposredna veza do poruke: 162
4.7.2013 22:01:17   
daxy
rozesk draga,nadam se da je user posted image u pitanju. Jeli znaš kad ti je bila ovulacija? Možda je ovulacija kasnije ili se beba ugnježđuje. user posted image s druge strane može biti i nekakva cistica.

bucika ako odeš s odbrojavanja falit ćeš nam,ali ako misliš da je to bolje za tebe i da će ti biti lakše ne mislit o tome nećemo te odgovarat. Nadam se da će zaista pomoći i da user posted image user posted image ćeš nam javiti radosnu vijest. user posted image

tea ako možeš čekat,čekaj,ako ne,jedna riječ: BETA

crvenkapice draga jako mi je žao. user posted image user posted image user posted image tako sam se veselila zbog tebe. Skupi snage za dalje. Šaljem ti user posted image user posted image
Još uvijek mislin da bi trebala promijenit ginekologa.
Hvala ti draga,ne odustajem ja,a nemoj ni ti. Ljubim.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 163
4.7.2013 22:25:44   
tintin
Tea ja sam koristila utrogestane, kad sam bila u raznim ciljanim pokušajima da zatrudnit Dr. Bi mi dala to za održavanje trudnoce pa tako i sad dok sam na potpomognutoj isto koristim utrogestane, možda tvoja ginicka tebi to daje u slučaju da si trudna za održavanje trudnoce, ja nisam cula da se te tablete za nešto drugo koriste.
Bucika draga grlim te jako, znam da si tuzna i znam u svakom trenutku kako ti je zato ti saljem zagrljaj.

Neposredna veza do poruke: 164
4.7.2013 22:32:22   
tintin
Crvenkapice draga jako mi je žao user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 165
5.7.2013 8:02:07   
perlica55
Bucika mila, ak te RR opterećuje, odi napuni baterije
pa kad osjetiš potrebu za razgovorom, ti nam se vrati user posted image
Mi te budemo čekali user posted image user posted image user posted image
Ja moram priznat, da mi paše RR, odbrojavanje i dopisivanje
s trudilicama... Mislim da bi bila više opterećena, da nemam vas user posted image
jer zadnjih godinu dana nitko od moje ekipe (u stvarnom životu)
ne pokušava imati dijete, pa im niti ne spominjem moje muke,
nego ih dijelim s mojim virtualnim frendicama user posted image  user posted image  user posted image
Crvenkapica, jako mi je žao user posted image  user posted image , mogla bi bar potražiti
drugo mišljenje... Neke izjave tvog ginića, jednostavno nisu
na mjestu i uopće se ne slažem s njim (bez obzira što nisam doktorica!)
Tea draga, javi kakvo je stanje? Što si odlučila, ideš vaditi betu???
Tintin draga, kakvo je stanje kod tebe? Kad ideš za Zg?? user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 166
5.7.2013 8:49:23   
crvenkapica123
Perlice kad sam prvi put imala biokemijsku i moj dr i jos jedan sumi rekli istu stvar,da se to cesto dogada,da to nihe trudnoca(nego kemijska tj samo test pokaze) i da mogu cim mi menzis prode bez problema odma zatrudniti.Uostalim da nisam pinovila test nakon negativnog nebi uopce niti znala neg bi mislila da mi kasni i to je to.Kako kod tebe situacija?

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 167
5.7.2013 9:19:39   
PinkyFunkyBirdy
Draga Crvenkapice jaaaako mi je žao. user posted image user posted image user posted image I dalje mi nije jasno zašto nisi otišla na hitnu ... ne kod svog ginića već baš na hitnu. Možda imaš hematom neki i zato se bebica ne uspijeva zadržati, a da si otišla oni bi ti sigurno napravili UZV i dali nešto da prestaneš krvariti i ako je moguće napravili sve da ti bebica ostane. user posted image Evo, neću više o tome ... što je bilo, bilo je. I samo da ti kažem da meni biokemijsku neki doktori već gledaju kao jako rani spontani (vidjela sam da mi na nalazima piše 2 missed ab.) i sigurna sam da ako mi se opet desi spontani da će me sigurno slati na sve one pretrage koje se rade nakon 3 spontana (iako sam imala jedan spontani i jednu biokemijsku). Drži mi se draga, odmori se i sigurno će na jesen biti lijepih novosti. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 168
5.7.2013 9:42:35   
la femme
Bok cure, evo da se priključim. Isti problemi me muče. Kad ćete, što čekate, i td itd. A zapravo nitko ne zna da se trudimo, da smo imali biokemijski prošle godine i sada smo nekako prije tri mjeseca odlučili ponovno, ali ništa. Moji ciklusi su se od spontanog skrooooz poremetili. Molila bi nekakav koristan savjet. Budući da zadnja tri mjeseca nije uspjelo, ovaj put sam od jučer (1DC) odlučila svaki dan koristiti jednu lh trakicu, pa da vidimo gdje je nestala O.

...ako možeš sanjati, možeš to i ostvariti...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 169
5.7.2013 10:02:32   
PinkyFunkyBirdy
La famme, dobrodošla i postala ponosna trudnica čim prije! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mislim da ti je prerano početi piškiti LH trakice od 1dc. Ako misliš da ovuliraš ranije onda kreni odmah nakon što završi menga. No, ako imaš viška trakica i volje pišaj cijeli ciklus. user posted image I slobodno nam se pridruži na sljedećoj listi za odbrojavanje (pretpostavljam da ovaj mjesec nemaš datum jer ti je tek 2dc, a napisala si na drugoj temi da su ti ciklusi malo duži). user posted image Slobodno napiši nešto detaljnije o sebi: dal ste išli na kakve pretrage, koliko ste se trudili prije spontanog, ....

My Ovulation Chart

(Odgovor članu la femme)
Neposredna veza do poruke: 170
5.7.2013 10:19:38   
la femme
Zahvaljujem na ovako srdačnom dočeku sa lijepom željom user posted image
Prije spontanog se zapravo nismo ni trudili, već se jednostavno dogodilo, niti sam pratila cikluse ni ništa. user posted image Od toga je prošlo dosta vremena (6 mjeseci koliko nam je dr rekao da se pripazimo i 3 mjesečnice) i onda smo krenuli baš s namjerom. Ali eto.. nikako. Nemam datum za odbrojavanje, jer nikad neznam do kad trebam odbrojavati. Otkad sam imala spontani, prvi mjesec nakon toga je menga stigla nakon skoro mjesec ipo, a otada jedan mjesec ciklusi 32 dana, drugi 35, pa 29, pa 41. user posted image . Tek zadnja dva ciklusa su ajmo reći mala odstupanja (33 i 35 dana). Prošli ciklus sam piškila trakice od 15Dc, ali do dana menge mi nisu pokazali O. A eto, imam viška trakica pa rekoh da pokušam tako user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 171
5.7.2013 11:17:11   
tintin
La femme dobrodošla i želim ti da nam što prije postanes trudnica,
Perlice u utorak ujutro imam ultrazvuk pa ćemo viditi stanje, nadam se da će biti sve ok user posted image

(Odgovor članu la femme)
Neposredna veza do poruke: 172
5.7.2013 12:09:15   
perlica55
La femme, dobro došla user posted image user posted image user posted image  
Nadam se da budeš vidjela user posted image  već idući mjesec!!
Tintin draga, držim fige da UVZ bude dobar user posted image
Crvenkapice, drži se hrabro, nema druge...
Ja čekam da prođe user posted image , pa idem ponovno u akciju,
kod nas nema odustajanja user posted image  user posted image  user posted image
Super mi je ovaj FF, jučer sam MM objašnjavala detalje,
umirao je od smijeha čim se mi žene zamaramo.
Još sam mu i prijetila kak je sigurno da uopće nema plivača među
spermijima, jer smo bili u akciji kad treba user posted image ...
Sad mi FF bude koristio za spermiogram kao dokaz,
ucjena il šta već, jer je MM stalno ponavljao ma jednostavno smo
preskočili O. Ne, ne dragi, sad ti budem pod nos stavila dokaz,
da nismo ništa preskočili user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Pinky mila, kad budeš imala vremena, hoćeš mi provjeriti
zadnja moja dva grafa i reći svoje stručno mišljenje user posted image , jesmo li
preskočili O?

< Poruku je uredio perlica55 -- 5.7.2013 12:13:59 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 173
5.7.2013 12:15:13   
tintin
Perlica ti si legenda, da da neka neka pod nos, ti muški su mazge, popustit će on vidit ćeš user posted image

Neposredna veza do poruke: 174
5.7.2013 12:16:58   
la femme
uhh, i ja se nadam. Baš sam u depri, čini mi se da mjesecima samo vidim bebače i trudnice.
perlice skupa ćemo u akciju kad prođe user posted image .

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  5 6 [7] 8 9   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Koje ime odabrati?
nedijeljka

Manda (35%)

Mara (52%)

Marica (13%)

Broj svih glasova: 159

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!