|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   [Brisano sporočilo]
3.7.2013 18:49:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu andydea)
  Neposredna veza do poruke: 126
   RE: Odbrojavanje srpanj 2013.
3.7.2013 19:13:00   
perlica55
Katy, sve ovisi kakva ti je dr. opće
prakse, može ti dati uputnicu, al može i
komplicirati, pa te poslati kod soc. ginićke.
Nazovi pa pitaj!
Ili jednostavno kod ginićke inzistiraj user posted image
Meni se pojavio rozi trak na papiru,
tak da sutra očekujem user posted image .
Nema veze, odbrojavam još jednom ovaj
mjesec user posted image
Pinky, molim te pomakni mi idući datum za
jedan dan. Sretnoo curke!!!

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 127
3.7.2013 19:13:12   
Safobi
Katy draga, znaci moj i mm problem je u jako losem spermiogramu. Nakon 9 mjeseci bezuspjesnog pokusavanja odlucili smo napraviti s-gram zato sto je on usao u 38. God zivota, a nismo uspjeli zaceti. I nazalost s-gram je ispao jaaaaako los, nema spermatozoida u ejakulatu, znaci nema ih uopce. I tako smo se narucili specijalistu i sad cekamo 9i mjesec kad imamo zakazanog androloga na Vuk Vrhovcu. I to je manje vise to... Imamo nade i ne odustajemo, ipak je meni tek 23 i mogu ja podnjeti sve, imam vremena za pokusaje, pobjede i poraze. Ne predajem se, a ni on.

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 128
3.7.2013 19:58:10   
sarah_zg
Cevenkapice, čestitam! Bas mi je drago zbog tebe. Katarina, mislim da ti hr ginicka u pravi. Tako smo mi. Prvo moj gin. pregled, Papa, brisevi, onda soermiogram pa spolni hormoni. S tim da je mene moja odmah poslala radit ove za stitnjacu. To ti može dat dr opće prakse, a spolne ti piše ginic. Barem je tako kod nas! Sretno svim ostalim curama! Postale okruglice čim prije!

Baci brigu na veselje!

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 129
3.7.2013 21:42:53   
crvenkapica123
Evo sto da vam kazem,i dalje krvavi iscjedak,nista strasno,dnevni ulozak,danas pa trbuh skoro i ne boli,jutros opet uradila test i dalje pozitivanuser posted image user posted image user posted image .Perlice i meni je prvi test bija negativan.

(Odgovor članu sarah_zg)
Neposredna veza do poruke: 130
   [Brisano sporočilo]
3.7.2013 22:12:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu crvenkapica123)
  Neposredna veza do poruke: 131
3.7.2013 22:36:55   
tintin
Perlice draga uopće rjecima nemogu opisati kako mi je žao šta je glupaca user posted image opet krenila pa stvarno je vise dosadna, draga moja samo hrabro i nastavi biti tako pozitivna, joj ja se još uvik nadam da ti neće zapravo doci to ti jako želim, saljem ti veliki zagrljaj.
Katarina ja kad sam krenila po doktorima prvo me tražilo spermiogram da izvadili zatim ja prvo hormoni, draga Katy sretno za dalje i da volila bi sa nas razveselis pozitivnim testicem.
Safobi draga javljaj nam se i sretno za dalje.
Angel@ još nisam stigla vidit slikice ali budem pogledala šaljem pusu tebi i djecacicu.
Crvenkapice nadam se draga da će biti sve ok, ma oce mora biti, ja znam neke cure šta su znale tako imati kao i ti i bilo je na kraju sve u redu, big hug.

Neposredna veza do poruke: 132
3.7.2013 23:01:43   
Jasmina19
Crvenkapice ako nisi vec bila na hitnoj,svakako bi trebala otic da ti daju duphaston, utrogestan ili sta vec sto se daje za krvarenje i smeđe iscjetke,moze ti samo pomoc.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 133
4.7.2013 8:05:30   
perlica55
Crvenkapica draga, ti si očito jedna tvrdoglavica user posted image  user posted image
Morala bi poć do ginića zbog krvavog iscjedka.
Test će ti i u najgorem slučaju ostati pozitivan,
jer se hcg ne luči tako brzo. Zna i danima nakon
spontanog/biokemijske ostat pozitivan user posted image . Daj odi kod
doktora, da vidiš u čem je problem!!
Jasmina, da, na žalost, dogodilo se s testićem, ono što
si napisala. Srećom, pa nisam odmah skontala tu "lažnu" crtu user posted image .
Ja još nisam procurila, ali budem u toku dana, jer mi je
BT pala jutros user posted image  user posted image  user posted image
Hvala Vam cure moje, šaljem velikii user posted image user posted image user posted image
Ja idem u novo odbrojavanje, a vama od srca želim user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio perlica55 -- 4.7.2013 8:06:36 >

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 134
4.7.2013 8:24:28   
Jasmina19
Bas mi je zao perlice taman sam mislila da ste ovaj put uspjeli i sad tak....user posted image Taj test bi trebalo zakonom zabranit,sta ga uopce proizvode kad je tak los.Ja sam jednom imala ta dva pozitivna pod navodnicima,treci digitalni negativan a kaj je najbolje od svega crta se pojavi unutar 10.min.a kad se skroz osusi jos se jace vidi.Samo sam se nazivcirala i bacila brdo love,onak bezveze.Nikad vise.:@ :@ :@

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 135
4.7.2013 8:44:10   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, jako mi je žao što tempica pada, ali još nema vještice pa i dalje ostaješ na listi (dvaput). user posted image user posted image user posted image
Stalno se mimoilazim s našom Andy. user posted image Draga uživaj i znaj da nam fališ i da mislimo na te! user posted image user posted image user posted image
Draga Katy, sorry, ali ja ne razmišljam ko tvoja ginićka. S-gram vam je prvi put bio dobar, tvoji jajnici su ok i čak ako na brisevima bude nešto (a neće) to bi mogao samo biti uzrok da se trudnoća ne održi, a jedino hormoni (i začepljeni jajovodi) mogu utjecati na to da ne uspijevate zatrudniti. Ok, naravno da može i stres utjecati, ali od zdravstvenih problema po meni su hormoni jaaaako bitni. To je samo moje mišljenje i naravno da ćeš napraviti kako ti smatraš da je najbolje, ali morala sam reći što ja mislim. user posted image

Trudilice:

user posted image crvenkapica123 - 26.07. - ponosna user posted image
user posted image mali andeo - 01.07.
user posted image perlica55 - 03.07.
user posted image Bucika001 - 05.07.
user posted image rozesk - 10.07.
user posted image andydea - 13.07.
user posted image ikaaa - 15.07.
user posted image *Katarina* - 15.07.
user posted image cosak - 15.07.
user posted image winkica - 16.07.
user posted image malena 35 - 16.07.
user posted image Jasmina19 - 17.07.
user posted image hkajo - 18.07.
user posted image nelly. - 23.07.
user posted image lili22 - 25.07.
user posted image daxy - 26.07.
user posted image tintin - 28.07.
user posted image perlica55 - 29.07.
user posted image cecilija - 31.07. ?

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 136
4.7.2013 10:21:45   
perlica55
Evo ja upravo procurila kak spada,
tako da idem u nove pobjede user posted image
Pinky mila, možeš pomaknuti moj prvi
datum.

Neposredna veza do poruke: 137
4.7.2013 11:23:42   
tintin
Perlice draga baš mi je žao, ali imas još jedan datum u srpnju i želim ti od srca da bude uspješan.
Angel@ David je pre presladak user posted image
Bucika draga kako si, sutra je tvoj datum

Neposredna veza do poruke: 138
4.7.2013 11:31:11   
andydea
perlice bas mi je zao..ali evo vidim imas jos jedan datum ovaj mjesec ...mozda bude sretniji...
Pinky moja -bigg zagrljaj ti saljem i hvala ti kaj mislis na mene...
curke moje..moram prijaviti svoje prve cudne simptome..vec dva dana mi je uzasno mucno i borim se da ne povracam...mm je presretan...ali meni bas nije do smijeha..samo da ne bude ko sa Di...ne zelim opet u bolnicu..ako se radi o trudnoci..i za sada imam jaki apetit
Bucika javi se..cekamo te

LAURA 11.01.2002
LANA 23.05.2006
DIAN 21.08.2012-mamin lavić (4180g,50cm)
Mrvica (anđeo)- 29.10.2013
MARIA ROSA 4.11.2014 -4,460 g, 54cm (mamina bumbarica )

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 139
4.7.2013 12:29:15   
daxy
perlice bas mi je žao. Vražja user posted image . Kako neće da nas pusti na miru više. user posted image user posted image

crvenkapice ja mislim da ti trebaš promjenit ginekologa. Odi izvadi betu i nek ti da nešto za očuvanje trudnoće! Mislim stvarno! A šta i ti čekaš? Pozivnicu? Kakav je to ginekolog,zaboga?user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 140
4.7.2013 12:31:32   
perlica55
Andy, user posted image  user posted image  user posted image  navijam za tvoj user posted image
Tintin user posted image  user posted image   user posted image
Crvenkapica, kakvo je stanje kod tebe??
Držim fige da stane glupo krvarenje i da bude sve dobro!!!
Bucika draga, javi seeee
Pinky, kad ti stižu nalazi??? Joj vidim opet skok tvoje BT,
mogao bi biti i skok ubrzo??? Ima li simptomića O?

< Poruku je uredio perlica55 -- 4.7.2013 12:34:37 >

(Odgovor članu andydea)
Neposredna veza do poruke: 141
4.7.2013 13:58:49   
PinkyFunkyBirdy
Draga Perlice, žao mi je što je stigla vještica opet. user posted image user posted image user posted image Držim fige da sljedeći datum bude dobitni! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čini mi se da je naša draga Andy opet 2u1 (a moglo bi ovaj put biti i 3u1 user posted image ). user posted image Ako već sad imaš simptome mislim da bi već i testić mogao pokazati drugu crticu. user posted image

Draga crvenkapice, slažem se s daxy ... ne znam što čekaš? user posted image Krvarenje u trudnoći je HITAN slučaj i trebaš dobiti lijekove da prestane krvarenje. Milena, nemoj se zezati s time. user posted image

Moja tempica se još spustila ... skroz ću se ohladiti. user posted image user posted image user posted image Lice mi se baš lijepo očistilo od prišteva i to mi samo govori da neće O još neko vrijeme. user posted image Idem za tjedan dana ponavljat briseve. Evo i to mi je nekako brzo prošlo, a nadam se da će rezultati nakon toga još i brže. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 142
4.7.2013 15:11:17   
ikaaa
perlice žao mi je zbog user posted image ...drži mi seuser posted image user posted image user posted image user posted image
crvenkapice mojoj kolegici je s posla isto tako bili na početku malo krvarenje, ali je ginić to pripisao lažnoj mengici....većina žena to ima...ma prestat će to trudnice naša....nosikirikiuser posted image

Ne budi uvjeren da si sam i da živiš samo za sebe, za nekog si rođen i netko je rođen za tebe...I&G31.07.2010.....
Naša mala curica 15.08.2014.

Neposredna veza do poruke: 143
4.7.2013 16:48:27   
rozesk
Meni se nesto cudno dogagja user posted image . Cice me bole sve vise i vise, imam boli ko za user posted image sve vise i vise... a mengu trebam dobit tek za 6 dana user posted image user posted image . Ne znam sto reci. Simptomi su za PMS i user posted image potpuno isti, ali meni so moji poceli preprerano... mozda dobijem user posted image ranije... (a to se meni NIKAD do sad nije desilo!!) Sta mislite? Zasto osecam ove simptome tako rano. I da, nisu mi u glavi samo zato sto boli u jajnicima su sve jaci i jaci, ali nisu toliki ko za user posted image

Buce - 01.06.2012

(Odgovor članu ikaaa)
Neposredna veza do poruke: 144
4.7.2013 16:57:18   
tea285
Perlice draga zao mi je zbog vjestice?
Crvenkapica a kakvo je stanje kod tebe?vidim da si dosta tvrdoglavauser posted image
Cure ujutro moj testic opet negativan a vjestice nema..sad dosla od dr.i dala mi je utrogestan a na ultrazvuku je vidla i malu cisticu..al mi nista nije rekla zasto te tablete..jel tko to od vas pio i zbog cega??user posted image

(Odgovor članu rozesk)
Neposredna veza do poruke: 145
4.7.2013 17:27:21   
Jasmina19
rozesk,navijam da je trudnoca u pitanju,po simptomima bi mogla bituser posted image tea,utrogestan ti je dr.vjerojatno dala da ti izazove mengu i zbog ciste,to je umjetni progesteron jos se koristi i za sprecavanje krvarenja i smeđih iscjedaka u trudnoci.Sta ti je rekla za mogucu trudnocu?Ako si trudna onda neces prokrvarit od utrogestana a ako nisi onda hoces nakon terapije.user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 146
4.7.2013 17:31:40   
Bucika001
Drage moje,nemam vam sto reci..grcevi me hvataju kao i uvijek pred user posted image ..cicke me bole da ne mogu vjerovati koliko..cekam user posted image da dode,ocito mi nije sudeno user posted image user posted image user posted image

Savrsenstvo nije trazenje mana u lijepome,vec lijepo u manama...

http://www.fertilityfriend.com/home/486895

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 147
4.7.2013 17:32:14   
tea285
Jasmina hvala ti ma ona meni nije nista rekla osim da vidi malu cistu i da pijem to tjedan dana..i pitala me kad je zadnji test raden..

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 148
4.7.2013 17:48:50   
perlica55
Tea draga, ak misliš da si trudna, mogla
si poć izvaditi betu?! Tako ćeš biti sigurna
na čemu si!! Držim Goge da bude user posted image
Rozesk, znaš i sama da su varljivi simptomi,
može biti i user posted image i user posted image ,
nadam šefa kod tebe bude ovo drugo!!
Bucika mila moja, znam kak ti je user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 149
4.7.2013 17:52:23   
Jasmina19
Bucika,ma nece mozda.Moramo se nadati do kraja kad su eto simptomi menge i trudnoce isti dok je nema dobro je i nadam se da niti nece doc user posted image Ma nema na cemu tea,jos je rano da se nesto vidi na ultrazvuku,al mogla je bar vidjet zadebljan endometrij,al je takav i pred mengu.Kad popijes tablete ces bit sigurna ako ne dode m.si trudna.U trudnoci ti utrogestan nista ne skodi tak da mozes bit mirna sto se toga tice.Kad ti je bila Ovulacija?user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 150
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  4 5 [6] 7 8   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

dečko
pincirotvajler

dario (20%)

ivan (32%)

¸matej (48%)

Broj svih glasova: 131

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!