|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
19.6.2013 17:43:51   
Jasmina19
Hvala ti crvenkapice <3 <3 <3 user posted image

(Odgovor članu crvenkapica123)
Neposredna veza do poruke: 601
19.6.2013 17:52:32   
tea285
crvenkapica ja kad citam ovo tvoje kao da ja pisem...hahah kod mene sve isto kao i kod tebe cice ne bole samo malo bradavice,cesto osjetim probadanje u lijevom jajniku,a sta se tice iscjetka jucer m i ja legnemo i tako bacamo se opet u akcijuuser posted image a kaze on meni malo si mi kremasta user posted image ...hahahha a sad neznam bojim se da bi mogla biti mozda neka infekcija il nesto,al tko ce znati,jos malo odbrojavamo pa cemo vidit.. user posted image

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 602
19.6.2013 18:23:21   
tintin
Perlica draga žao mi je zbog svekra nadam se da će biti sve u redu.
Pinky mila držim fige da brisevi budu uredni ma bit će moraju biti.
Ja osjecam da cu dobiti mengu što prije dodje prije idem u Zg user posted image
Pusa

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 603
19.6.2013 19:28:01   
Janet
pinky draga,nadam se da sve bude ok, i da onda možeš u akciju za koju držim fige da bude sa pozitivnim ishodomuser posted image user posted image

Jasmina19 oprosti,možda mi je promaklo,al koji god datum da je,neka bude + ovaj mjesec velik ko kuca,od srca ti želim!user posted image

Perlice,stvarno mi je žao zbog svekra,nadam se da ce biti dobro,da ce sve proci u redu..probaj se opustit koliko možeš!

Svrcica,pa čestitaaaaaaaaam!!!user posted image user posted image drago mi je jako!!uživaj,i pazi se :))))

Crvenkapico123 ne znam šta bi ti rekla..do popodne ne curi uopce,predvecer curi,iako mi ne nalikuje na mengu,pomirila sam se da
se prebacujem u odbrojavanje za lipanj..iako mi se nikad nije desilo da je uranila,i da mi u različita doba dana curi tj da mi pola dana uopce neide..

saljem svakoj user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 604
19.6.2013 20:25:51   
tea285
tintin ma doci ce...i onda ajde cim prije po user posted image user posted image user posted image
janet a da ti probas napravit test?pa koliko ti to vec curi cini mi se da vec dosta dana user posted image
cure jel bilo kome slicno mene onako malo probadalo u lijevom jajniku a sad me toliko boli da hodati ne mogu,kad legnem se smiri al osjecam probadanje,neznam sta bi to moglo biti mozda cistauser posted image  neznam nisam nikad imala ciste tako da neznam dal se osjeca to kaj i kak,samo znam da me uzasno boliuser posted image

(Odgovor članu Janet)
Neposredna veza do poruke: 605
19.6.2013 20:49:52   
crvenkapica123
Tea kod mene ti je nesto tako slicno samo cini mi se blaze.Ja kad sjedim ili kad lezim neboli nista nego samo kad hodam tj kad stanem na desnu nogu dobro je a kad stanem na livu ko da me malo strecne.E sad neznam sto je,mozda kakva upala???user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 606
19.6.2013 20:54:16   
tea285
tako ti je meni bilo do sada i sad sam auto prala i primilo me uzasno i ne popusta osim kad legnem il sjednemuser posted image  da nesto je a neznam sta prvo sam pomislila da mi nije neka upala il cista mozdauser posted image

Neposredna veza do poruke: 607
19.6.2013 21:04:34   
Janet
sutra ću...user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 608
19.6.2013 21:12:08   
tea285
user posted image ajde pišni pa nam javi...mi smo nestrpljiveuser posted image  i navijamo za user posted image

(Odgovor članu Janet)
Neposredna veza do poruke: 609
19.6.2013 21:19:51   
crvenkapica123
A ja cu pricekati user posted image pa kad mi prode otici kod gin a ako je ne dobijem onda cu svakako kod gin.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 610
19.6.2013 21:31:15   
tea285
user posted image user posted image user posted image  i ja cu svakako dode il ne moram...spremam se vec 2tjedna tako da ju posjetim malo a nikako al sad cu stvarno morati,a di je nasa carica pinky ona ce nam mozda znati odgovoriti,jer po netu trazim al svasta pise tako da to opce vise ni ne citam..

Neposredna veza do poruke: 611
19.6.2013 21:37:29   
crvenkapica123
Ne citam ni ja vise po netu.A racunam da mi nije cista jar sam zadnji put bila kod gin 02.04 kad sam imala biokemijsku i radio mi je uzv pa je reka da je sve super,a 30.03 su mi u bolnici radili uzv(kad sam pocela krvariti)pa nista nisu rekli.

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 612
19.6.2013 22:12:45   
tea285
ja vjerujem da je tebiuser posted image i drzim fige da ugledasuser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 613
19.6.2013 22:14:55   
crvenkapica123
I ja virujen da je tebi!!!Pa isti su nam simptomi.Daj Boze da obe ugledamo user posted image user posted image user posted image user posted image .Naravno,ovaj misecuser posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu tea285)
Neposredna veza do poruke: 614
19.6.2013 22:37:35   
Janet
i ja vam objema držim fige da je user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 615
20.6.2013 8:00:46   
perlica55
Drage moje hvala na podršci user posted image user posted image
Svekar, na žalost nije dobro user posted image  user posted image , sad me zvao dr.
Čeka još nalaz biopsije da potvrdi koju vrstu nesretne bolesti ima user posted image .
Jako nam je teško, vjerojatno ćemo morati odgoditi odbrojavanja.
Nisam još ništa s MM dogovorila, javim vam šta smo odlučili.
Svejedno ću bit s vama svaki dan user posted image

Ajmo sada na finije stvariuser posted image  Ima li koja piškilica jutros??
Sretno curke user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Janet)
Neposredna veza do poruke: 616
20.6.2013 8:29:27   
Janet
Perlice,žao mi je jako,baš stvarno žao..!!želim svekru što brže ozdravljenje!!!

ja sam jutros piškila,ali kao šta rekoh,ja se prebacujem za sljedeći mjesec..

očito je to bila nikad uranjena,čudnovata i glupa user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 617
20.6.2013 9:09:29   
PinkyFunkyBirdy
Draga moja Perlice, jako mi je žao zbog svekra. user posted image user posted image user posted image Iskreno se nadam da je nešto što se može liječiti i da će uspjeti pobijediti bolest. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vam drage moje na lijepim željama. user posted image Vidjet ćemo za mjesec dana. user posted image user posted image user posted image

Janet, žao mi je zbog minusa. user posted image Sljedeći mjesec je sigurno dobitni tako da se nemoj ništa žalostiti. user posted image

Drage tea i crvenkapica, uh ... ja vam nisam baš stručnjak za bolove jer kod mene stalno neki bolovi i većinom su vezani uz crijeva. user posted image user posted image user posted image Jedino znam prepoznati ovulacijsku bol ako mi je ginić prije toga rekao da slijedi O. user posted image Ali, evo, što sam znala čitati o tome: bol bi mogla biti ili ovulacijska bol (što je kod vas prekasno), ili je cista (ako nije bilo O pa je ostao veliki folikul) ili je to trudnički simptom (jer neke žene kad zatrudne zna boliti taj jajnik iz kojeg su ovulirale taj mjesec). Ja vjerujem da je ovo zadnje. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Janet)
Neposredna veza do poruke: 618
20.6.2013 9:33:10   
crvenkapica123
Ajme Pinky i na se nadam da je ovo zadnje i da kraj mog i Teinog datuma budeuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 619
20.6.2013 9:48:16   
tintin
Perlice draga baš mi je žao, ja se nadam da će na kraju biti sve u redu i da će se izliječiti.
Janet žao mi je zbog minusa, ali samo hrabro naprid sljedeći mjesec je tvoj.

Neposredna veza do poruke: 620
20.6.2013 10:12:34   
daxy
perlice draga jako mi je žao. user posted image user posted image user posted image user posted image Budi jaka.

pinky ja sam skinila FF aplikaciju,evo lagano učim koristit ju. Sutra ću izmjerit BT prvi put,pa ćemo vidit na šta će ličit. Da te pitam ako ti nije teško i meni pomoći oko ovog. user posted image Kad izađem iz noćne da mjerim BT ili nakon što odspavam malo? Nemojte nikom reći,al digod i na poslu otkunjam po ure,uru... user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 621
20.6.2013 10:19:24   
PinkyFunkyBirdy
user posted image user posted image user posted image Daxy carice! user posted image user posted image user posted image
Probaj izmjeriti i nakon što odkunjaš na poslu i nakon što odspavaš pa upiši onu nižu tempicu. Možda bi i mogla više puta dnevno mjeriti pa upisivati najnižu za taj dan. user posted image
Moja tempica je krepala definitivno ... ravna crta. user posted image Već sam mislila da mi možda toplomjer ne valja pa sam probala naknadno mjeriti nakon tuširanja i bila je povišena tako da izgleda da je toplomjer ok, ali moji ciklusi hiberniraju. To je ok još mjesec dana pa ću se onda počet brinuti. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 622
20.6.2013 10:42:38   
daxy
pinky stoka me ne plaća dovoljno da ne bih iskoristila svaku priliku za ubit oko malo. user posted image user posted image
Izmjerit ću tako s posla i ako budem spavat ujutro kad se probudim,pa ću upisat nižu.
Thanks. Kad budem na laptopu stavit ću link pa da vidite kako to meni ide.

Nek hibernira kako si rekla do nalaza,bolje je. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 623
20.6.2013 11:25:38   
svrcica
Cure hvala vam svima na čestitkama user posted image .
Želim vam svima da i vi uskoro ugledate svoje user posted image i da uživate u svojim mrvicama u bušicama user posted image user posted image user posted image .

20.09.2011. - Mateo - mamina mala ljubav

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 624
20.6.2013 11:46:21   
glagla
draga perlice tako mi je žao zbog tvog svekra...nadam se da je na vrime otkriveno i da će se to moć rješit. Teško je to,koliko za njega toliko i za sve vas,samo da sve to uspjete izdržat. Ja sam bila 6 mj trudna kad je moja pok.mama otkrila da ima rak dojke,ali njoj je bija velik 5cm x 3 cm,metastaze svugdi...stvarno kasno otkriven. Šta je najžalosnije ona je radila mamografiju 2009 i bilo je sve ok,a 2010 negdi u 3 mj je napipala kvrgetinu...doktori su rekli da je bila dobro sakrivena ta kvrga i da ju je naglo nešta izvuklo na površinu user posted image user posted image user posted image . Joj oprostite,tužna tema...drži se perlice...

Svu ljubav svoju
tebi sam dao dok srce diše
a ti me učiš
da ljubav znači još mnogo više..Oliver

(Odgovor članu svrcica)
Neposredna veza do poruke: 625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  23 24 [25] 26 27   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pobačaj
njanja

da li ste ga imali?

da-spontani (23%)

da-namjerni (7%)

ne (70%)

Broj svih glasova: 111

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!