|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 17:43:51
|
|
|
|
Jasmina19
|
Hvala ti crvenkapice <3 <3 <3
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 17:52:32
|
|
|
|
tea285
|
crvenkapica ja kad citam ovo tvoje kao da ja pisem...hahah kod mene sve isto kao i kod tebe cice ne bole samo malo bradavice,cesto osjetim probadanje u lijevom jajniku,a sta se tice iscjetka jucer m i ja legnemo i tako bacamo se opet u akciju a kaze on meni malo si mi kremasta ...hahahha a sad neznam bojim se da bi mogla biti mozda neka infekcija il nesto,al tko ce znati,jos malo odbrojavamo pa cemo vidit..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 18:23:21
|
|
|
|
tintin
|
Perlica draga žao mi je zbog svekra nadam se da će biti sve u redu. Pinky mila držim fige da brisevi budu uredni ma bit će moraju biti. Ja osjecam da cu dobiti mengu što prije dodje prije idem u Zg Pusa
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 19:28:01
|
|
|
|
Janet
|
pinky draga,nadam se da sve bude ok, i da onda možeš u akciju za koju držim fige da bude sa pozitivnim ishodom Jasmina19 oprosti,možda mi je promaklo,al koji god datum da je,neka bude + ovaj mjesec velik ko kuca,od srca ti želim! Perlice,stvarno mi je žao zbog svekra,nadam se da ce biti dobro,da ce sve proci u redu..probaj se opustit koliko možeš! Svrcica,pa čestitaaaaaaaaam!!! drago mi je jako!!uživaj,i pazi se :)))) Crvenkapico123 ne znam šta bi ti rekla..do popodne ne curi uopce,predvecer curi,iako mi ne nalikuje na mengu,pomirila sam se da se prebacujem u odbrojavanje za lipanj..iako mi se nikad nije desilo da je uranila,i da mi u različita doba dana curi tj da mi pola dana uopce neide.. saljem svakoj
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 20:25:51
|
|
|
|
tea285
|
tintin ma doci ce...i onda ajde cim prije po janet a da ti probas napravit test?pa koliko ti to vec curi cini mi se da vec dosta dana cure jel bilo kome slicno mene onako malo probadalo u lijevom jajniku a sad me toliko boli da hodati ne mogu,kad legnem se smiri al osjecam probadanje,neznam sta bi to moglo biti mozda cista neznam nisam nikad imala ciste tako da neznam dal se osjeca to kaj i kak,samo znam da me uzasno boli
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 20:49:52
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Tea kod mene ti je nesto tako slicno samo cini mi se blaze.Ja kad sjedim ili kad lezim neboli nista nego samo kad hodam tj kad stanem na desnu nogu dobro je a kad stanem na livu ko da me malo strecne.E sad neznam sto je,mozda kakva upala???
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 20:54:16
|
|
|
|
tea285
|
tako ti je meni bilo do sada i sad sam auto prala i primilo me uzasno i ne popusta osim kad legnem il sjednem da nesto je a neznam sta prvo sam pomislila da mi nije neka upala il cista mozda
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 21:04:34
|
|
|
|
Janet
|
sutra ću...
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 21:12:08
|
|
|
|
tea285
|
ajde pišni pa nam javi...mi smo nestrpljive i navijamo za
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 21:19:51
|
|
|
|
crvenkapica123
|
A ja cu pricekati pa kad mi prode otici kod gin a ako je ne dobijem onda cu svakako kod gin. .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 21:31:15
|
|
|
|
tea285
|
i ja cu svakako dode il ne moram...spremam se vec 2tjedna tako da ju posjetim malo a nikako al sad cu stvarno morati,a di je nasa carica pinky ona ce nam mozda znati odgovoriti,jer po netu trazim al svasta pise tako da to opce vise ni ne citam..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 21:37:29
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Ne citam ni ja vise po netu.A racunam da mi nije cista jar sam zadnji put bila kod gin 02.04 kad sam imala biokemijsku i radio mi je uzv pa je reka da je sve super,a 30.03 su mi u bolnici radili uzv(kad sam pocela krvariti)pa nista nisu rekli.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 22:12:45
|
|
|
|
tea285
|
ja vjerujem da je tebi i drzim fige da ugledas
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 22:14:55
|
|
|
|
crvenkapica123
|
I ja virujen da je tebi!!!Pa isti su nam simptomi.Daj Boze da obe ugledamo .Naravno,ovaj misec
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 19.6.2013 22:37:35
|
|
|
|
Janet
|
i ja vam objema držim fige da je
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 8:00:46
|
|
|
|
perlica55
|
Drage moje hvala na podršci Svekar, na žalost nije dobro , sad me zvao dr. Čeka još nalaz biopsije da potvrdi koju vrstu nesretne bolesti ima . Jako nam je teško, vjerojatno ćemo morati odgoditi odbrojavanja. Nisam još ništa s MM dogovorila, javim vam šta smo odlučili. Svejedno ću bit s vama svaki dan Ajmo sada na finije stvari Ima li koja piškilica jutros?? Sretno curke
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 8:29:27
|
|
|
|
Janet
|
Perlice,žao mi je jako,baš stvarno žao..!!želim svekru što brže ozdravljenje!!! ja sam jutros piškila,ali kao šta rekoh,ja se prebacujem za sljedeći mjesec.. očito je to bila nikad uranjena,čudnovata i glupa
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 9:09:29
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga moja Perlice, jako mi je žao zbog svekra. Iskreno se nadam da je nešto što se može liječiti i da će uspjeti pobijediti bolest. Hvala vam drage moje na lijepim željama. Vidjet ćemo za mjesec dana. Janet, žao mi je zbog minusa. Sljedeći mjesec je sigurno dobitni tako da se nemoj ništa žalostiti. Drage tea i crvenkapica, uh ... ja vam nisam baš stručnjak za bolove jer kod mene stalno neki bolovi i većinom su vezani uz crijeva. Jedino znam prepoznati ovulacijsku bol ako mi je ginić prije toga rekao da slijedi O. Ali, evo, što sam znala čitati o tome: bol bi mogla biti ili ovulacijska bol (što je kod vas prekasno), ili je cista (ako nije bilo O pa je ostao veliki folikul) ili je to trudnički simptom (jer neke žene kad zatrudne zna boliti taj jajnik iz kojeg su ovulirale taj mjesec). Ja vjerujem da je ovo zadnje.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 9:33:10
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Ajme Pinky i na se nadam da je ovo zadnje i da kraj mog i Teinog datuma bude
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 9:48:16
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga baš mi je žao, ja se nadam da će na kraju biti sve u redu i da će se izliječiti. Janet žao mi je zbog minusa, ali samo hrabro naprid sljedeći mjesec je tvoj.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 10:12:34
|
|
|
|
daxy
|
perlice draga jako mi je žao. Budi jaka. pinky ja sam skinila FF aplikaciju,evo lagano učim koristit ju. Sutra ću izmjerit BT prvi put,pa ćemo vidit na šta će ličit. Da te pitam ako ti nije teško i meni pomoći oko ovog. Kad izađem iz noćne da mjerim BT ili nakon što odspavam malo? Nemojte nikom reći,al digod i na poslu otkunjam po ure,uru...
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 10:19:24
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Daxy carice! Probaj izmjeriti i nakon što odkunjaš na poslu i nakon što odspavaš pa upiši onu nižu tempicu. Možda bi i mogla više puta dnevno mjeriti pa upisivati najnižu za taj dan. Moja tempica je krepala definitivno ... ravna crta. Već sam mislila da mi možda toplomjer ne valja pa sam probala naknadno mjeriti nakon tuširanja i bila je povišena tako da izgleda da je toplomjer ok, ali moji ciklusi hiberniraju. To je ok još mjesec dana pa ću se onda počet brinuti.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 10:42:38
|
|
|
|
daxy
|
pinky stoka me ne plaća dovoljno da ne bih iskoristila svaku priliku za ubit oko malo. Izmjerit ću tako s posla i ako budem spavat ujutro kad se probudim,pa ću upisat nižu. Thanks. Kad budem na laptopu stavit ću link pa da vidite kako to meni ide. Nek hibernira kako si rekla do nalaza,bolje je.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 11:25:38
|
|
|
|
svrcica
|
Cure hvala vam svima na čestitkama . Želim vam svima da i vi uskoro ugledate svoje i da uživate u svojim mrvicama u bušicama .
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 11:46:21
|
|
|
|
glagla
|
draga perlice tako mi je žao zbog tvog svekra...nadam se da je na vrime otkriveno i da će se to moć rješit. Teško je to,koliko za njega toliko i za sve vas,samo da sve to uspjete izdržat. Ja sam bila 6 mj trudna kad je moja pok.mama otkrila da ima rak dojke,ali njoj je bija velik 5cm x 3 cm,metastaze svugdi...stvarno kasno otkriven. Šta je najžalosnije ona je radila mamografiju 2009 i bilo je sve ok,a 2010 negdi u 3 mj je napipala kvrgetinu...doktori su rekli da je bila dobro sakrivena ta kvrga i da ju je naglo nešta izvuklo na površinu . Joj oprostite,tužna tema...drži se perlice...
|
|
Anketa
Pobačajnjanjada li ste ga imali?da-spontani (
23%)

da-namjerni (
7%)

ne (
70%)
Broj svih glasova: 111Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!