Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 13:38:36
|
|
|
|
perlica55
|
Hvala Vam punooo cure drage Cijelo jutro sam na telefonu, potežem sve moguće i nemoguće veze i vezice (žalosno !!!!) i samo se mislim jadni ljudi koji si ne mogu priuštiti privatne poliklinike i ekspresne nalaze... Prve prognoze su jako loše, i pluća i limfe.... još samo čekamo 100% potvrdu... MM, jadničak, se još tješi da nije jako gadno , al ja sam teški pesimist kad je bolest u pitanju... Joj udavila sam Vas svojim problemom. Uopće nije vrijeme ni mjesto da ovo pišem!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 13:40:02
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Ajme glagla bas tuzno .Ali necemo o tim stvarima jer ipak je ovo tema koja treba nas blagosloviti i uveseliti.Ima li kod koga sto novo?Tea kako jajnik danas?Mene nije bolilo cilo jutro kad evo ima ura da mi je pocelo malo zigati dok hodam,doduse manje nego jucer.Ali zato me malo boli kao da cu dobiti,a ipak je malo prerano za to.Jedino da mi urani 5-6 dana .
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 13:44:18
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Perlice Trudilice: mimag - 12.06. - ponosna svrcica - ponosna winkica - 18.06. Jasmina19 - 22.06. tintin - 22.06. ninich - 22.06. Janet - 23.06. tea285 - 27.06. crvenkapica123 - 27.06. daxy - 29.06. andydea - 30.06. ? cecilija - 30.06. ?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 19:06:59
|
|
|
|
winkica
|
evo službeno se upisujem za 16.7. stigla moja najdraža suputnica ... drugim curama želim puno sreće...cure držite se...
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 20:09:27
|
|
|
|
Jasmina19
|
I moja isto stize vec je pocela lagano brljavit,glava me boli citav dan za poludit a sutra cekam ono pravo:))Ostale cure sretno vam do kraja mj.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 22:47:08
|
|
|
|
tea285
|
perlice draga zao mi je ma koje veze i vezice ajd ti meni reci u kojoj bolnici je...i sve cemo rijesit...znas da uvijek mozes racunat na nas draga evo ja ovu noc misla da cu zavrsit na hitnoj kako me bolilo al evo uspjela sam izdrzat do jutra danas sam cijeli dan radila pa skoknula do hitne da oni meni naprave ulttrazvuk i kaze meni dr...draga pa nema nista na vidiku ajde ti cim prije dodi k nama na drugi kat(inace drugi kat je rađaona) i sve cemo to rijesit...a evo ja se tjesim tako dugo dok ne dode i nadam se opet a m mi zeli poludit i samo govori da tako dugo dok se opterecivam s time jesam il nisam da tako dugo ni necu biti... ah al kad toliko tu zelim ...cure drzite mi se i imajmo sve ovaj mjesec
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 22:52:44
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Tea,nema nista na vidiku?Znaci ni menzis nije na vidiku a za trudnocu toliko je rano da se nebi jos ni vidilo.Ajme drzin fige da bude bebica!!!!!
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 23:13:24
|
|
|
|
tintin
|
Winkice draga baš mi je žao Jasmina nadam se da ti ipak neće iscuriti ja se nadam do zadnjeg trena, draga ako ipak i dodje samo hrabro naprid uspit cete. Zagrljaj svima
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 20.6.2013 23:24:29
|
|
|
|
perlica55
|
Winkice, jasmina žao mi je zbog glupače!!! Tea hvala draga, za sad je sve riješeno, ak zapne ubuduće, javim se za pomoć. Nadam se da se namještala pa te zbog toga bolilo. Javljaj nam novosti!! Tintin mila, kak si? Stiže li tvoja ? Glagla saljem ti veliki Ja još nemam pozitivnu trakicu, a niti skok BT iako mi je 13dc. Možda sutra budu ljepše vijesti
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 6:53:53
|
|
|
|
Jasmina19
|
tintin,perlice hvala vam curke <3 <3 <3 <3 perlice,bas mi je zao zbog situacije doma.Drz te se svi,nadamo se najboljem.Pokrivaj sve dane oko O za svaki slucaj Pinky,iduce odbrojavanje mene stavi 17.7.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 8:32:19
|
|
|
|
daxy
|
Cure winkice i jasmina žao mi je zbog tuke . perlice kako si ti danas? pinky,perlice i druge cure koje pratite BT evo prepisala sam onaj link sa FF u ticker,sad ćemo vidit jeli upalilo. S mobitela mi je malo zeznuto,ak nisam uspila probat ću opet kasnije. Inače jutros mi je BT bila 36.7,mjerim oralno sa toplomjerom na živu,obim običnim. Popila sam 3 gutljaja vode prije jer su mi usta bila suha. Jel to OK? Bacite oko ako vam se da jesam li ja napravila taj link dobro.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 8:48:08
|
|
|
|
daxy
|
Zašto ne radi?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 8:51:10
|
|
|
|
perlica55
|
Draga moja Daxy, dobro sam, hvala na pitanju Nisi dobro stavila link, pa ga ne mogu otvoriti pokušaj ponovno, izbriši ovih par znakova na početku <a herf = i </a> Mislim da će onda biti ok. Klikni na moj link pa vidi koji dio adrese je u mene kopiran Inače, kad normalno spavaš (ne radiš noćnu), trebala bi se držati pravilia i mjeriti oralno tempicu 3/4 min, al nemoj piti ništa, tj. nemoj uopće ustajati, neg otvori oči i odmah izmjer.....
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 8:58:35
|
|
|
|
perlica55
|
evo linkić!! odlično samo nastavi mjeriti, i stvarno kad normalno uspiješ odspavati noć, ujutro mjeri kak spada tj. navij sat, nemoj da se dogodi da imaš slobodno, pa izmjeriš u 2 popodne
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 8:59:35
|
|
|
|
daxy
|
Snašla sam se. morala sam si poslat link na mail,pa kopirat. Vidi je li radi sada? Oprostit ćete mi,nova sam u tome... Pokušat ću kasnije stavit da i meni piše ovo "my ovulation chart" umjesto samo linka. Perlice reci jeli vidiš ovaj simptom šta sam stavila i kad sam imala odnos i raspoloženje? Ne znam još kako se to namješta... Učim,učim....
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 9:24:34
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Winkice draga, žao mi je zbog . Nadam se da će vam ljeto donjeti najljepše vijesti! Draga Jasmina, dal je krenulo za ozbiljno? Perlice moja mila, vidim da je danas bila pozitivna LH trakica i da ste pokrili svaki drugi dan plodnog razdoblja. Danas opet u akciju i vjerujem da će biti za 2 tjedna! Daxy, bravo za grafić! Sad ćemo svako malo analizirati što se dešava kod tebe. Nadam se da neće biti prevelikih skokova pa da možemo odrediti prave dane za hopsanje.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 9:38:08
|
|
|
|
daxy
|
Samo vi analizirajte. Napravila sam i stavila ticker,valjda radi,ja s mobitela ne vidim. Jel mi se vidi ovaj simptom šta sam stavila i odnosi i to ili samo BT?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 9:47:14
|
|
|
|
Jasmina19
|
Daxy za FF i neka ti od prve donese srecu,kao sto je i meni A jesmo se sve navukle na FF Pinky,krenulo je danas za ozbiljno,mozes me slobodno brisat
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 9:55:51
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Daxy, vide se simptomi i akcija ... super si to napravila. Jasmina, draga, žao mi je. Ma, sljedeći mjesec je sigurno dobitni! Sinoć sam gledala Provjereno i bilo je o porodu, ali kako ga očevi proživljavaju ... i prikazali su rođenje bebice i ja sam taaaako plakala da je to za nepovjerovati. Ajme... ja niti ne trebam trudničke hormone jer sam već sad sva emocionalna.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 10:48:45
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, super si sve zabilježila i sve se vidi Opet ti pišem, kad budeš u mogućnosti izmjeri BT kak spada, nemoj biti lijena i varati, kao naša draga Pinky (šala mala) Jutros sam imala pozitivnu trakicu i testna crta jača od kontrolne . Nadam se da će MM biti raspoložen za akciju danas , bar malu, brzu akciju
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 11:37:32
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Perlice ko triba siluj ga!!!I rekla Pinky,guzu i noge u zrak. Mene danas i dalje boli jajnik doduse ful manje,malo me i boli na sekunde trbuh ko da cu dobiti menzis.A danas kad sam isla puskit imam iscjedak ali ne na gacicama nego kad se brisem kremasto sirkasto.Ali nevirujen da je upala jer niti cese niti boli dok piskim tj ne pece.Sorry na opisu ali bila sam detaljna ako je kojoj od vas to bilo.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 16:36:09
|
|
|
|
andydea
|
pozz curke..evo nas na moru..uzivamo i kupamo se..Di je danas napunio 10mj..i presretna sam kaj me iz dana u dan iznenadjuje sa nekim novim stvarima.. tintin draga mislim i ja na tebe..znam da je sutra tvoj dan D.. kod mene nije bilo nista novoga do jucer kad me sa lijeve strane tako bolilo i rezalo da nisam mogla stajati..ujutro sam se probudila i opet sve ok..ovulacija je po meni bila prosli tjedan..e sad cekam pa cemo vidjeti..iskreno test ne bi radila jos barem dva tjedna..jer su moji ciklusi 50dana.. Winkice..zao mi je radi glupace..ne gubi nadu draga.. perlice moja budi hrabra i misli pozitivno pinky mislim da bum te ipak vidjela na listi u 7mj.. puse saljem svima..i cestitam novim trudnicama
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 16:43:08
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Andy, fališ nam puuuno! Uživaj i bućkaj se u moru i malo za nas ostale s kopna.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 21.6.2013 23:55:43
|
|
|
|
perlica55
|
Andy draga, uživajte!!! za velikog dečka, pusa i njemu i tvojim curkama!!! Pazite se sunca, ja sam od prošlog tjedna još uvijek crvena Drage moje, nagovorila sam MM na akciju, tako da se jako nadam na idućem odbrojavanju
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 22.6.2013 2:05:38
|
|
|
|
tea285
|
daxy za FF zelim ti jasmina i winkic zao mi je...sljedeci mjesec ce sigurno biti dobitan.. andy uzivaj na moru i vrati se s u buši.. crvenkapice kakva je situacija kod tebe? kod mene za sad na svu srecu jajnik vise ne boli samo sto me sad bradavice rasturaju al ok i nesto mi je malo apetit slab nemogu uopce jesti samo mi nesto stoji u grlu..a sad dal je il na vidiku vidjet cemu..vec sam sva nestrpljiva ..sad ako ovaj mjesec nista odbrojavam tek u 8mj opet jer cu opet radit kompletno sve pretrage pa cemo vidjet di steka..
|
|
|
|
Anketa
Diraju li se vaši dečki tamo?
пеперутка16
Moj troipolgodišnji sin neprestano dodiruje svoj kurcic i ne prestaje. Pokušala sam razne načine da ga odvratim, ali ne djeluje. Voljela bih da mi netko tko je imao sličnu situaciju napiše kako ju je riješio. Hvala.
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!