|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:26:10
|
|
|
|
perlica55
|
Tintin draga, ima na RR još jedna tvoja veeelllikkka navijačica, ime joj počinje sa P Pinky draga, toplo preporučam za pojačanje imuniteta, Beta Glucans 1,3 - Solgar, oko 220 kn dvije tablete dnevno. Odlična stvar !! Uz te tablete nema potrebe uzimati ništa drugo
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:36:36
|
|
|
|
tintin
|
Pinky mila znam da oces Šta se tiče imuniteta mislim da su ti cure dale dosta savjeta, meni su npr. proizvodi od Solgara najbolji ima i beta glukan mozes vidit cijene na internetu ja pijem njihov prenatal i povećalo mi se željezo a uvik sam imala nisko., draga moja ja sam sigurna da ces se ti toga svega brzo rjesit, grlim.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:39:04
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga moja znam da jesi, grlim
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:40:25
|
|
|
|
tintin
|
Pinky slažem se s Perlicom Solgar i stvarno nista uz to ti ne treba
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:46:06
|
|
|
|
Jasmina19
|
Bas taj od solgara je dosta hvaljen i onaj od transfer pointa.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:57:21
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Puno vam hvala drage moje! Trudilice: perlica55 - 11.06. *Katarina* - 12.06. Safobi - 12.06. ikaaa - 14.06. hkajo - 17.06. winkica - 18.06. Jasmina19 - 19.06. tintin - 22.06. ninich - 22.06. tea285 - 27.06. crvenkapica123 - 27.06. daxy - 29.06. andydea - 30.06. ? cecilija - 30.06. ?
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 12:09:58
|
|
|
|
tea285
|
Malena žao mi je zbog bit ce bolje sljedeci mjesec.. ja navijam za Pinky draga drzi se sve ces ti to prevladat i jednog dana primit u ruke svoju .. a sto se tice imuniteta mozes provjerit na KBC Rebru al neznam tocno sta moras imat kakvu uputnicu i to al znam da oni to rade.. A kod mene vam stanje normalno nista posebno gotova keksica ko u prici samo se ceka O i ako bude..
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 13:56:57
|
|
|
|
perlica55
|
Malena, si zval Anndel? Kak je ona, kak D??? Javi
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 14:23:15
|
|
|
|
crvenkapica123
|
Evo cure i mene da vam se javim.Perlice bas mi je zao ,citala sam stare postove i samo trazila kad ces pisniti test.Pinky,nasmijala si me,odbrojavanje tek u prosincu?Ma sve ce se to rijesiti i prije kraja ljeta,dok budes pila antibiotik pij puno jogurta fortia,peri se s kupkom canesten pa mozda candida ne dode.Nemoj biti pesimista,ti bi nama tako savjetovala .Bucika,zao mi je zbog ,ali evo sad je proslo vjencanje i sav taj stres koji ono nosi sobom pa ces opustenija biti za ponovni pokusaj ovaj mjesec.Andeli cestitam na malome braci .Cure ako sam koga zaboravila sorry,zelim svima ovaj mjesec a tko je dobio to vrijedi za sljedeci.Meni evo prosla,sad cu za 2-3 dana poceti opet sa trakicama pa sto bude.
< Poruku je uredio crvenkapica123 -- 7.6.2013 14:24:16 >
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 14:41:51
|
|
|
|
perlica55
|
Crvenkapica, držim fige za LH , pa onda ovaj drugi .... Ja sam možda malo požurila s testiće, danas mi je 11dpo, al imam jako kratke cikluse 23-26 dana, pa sam mislila da će možda bit nešto danas Nema veze, čekam ponedjeljak, ak ne dođe , budem ponovno piškila....
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 17:01:18
|
|
|
|
Tedy bear
|
pinky, sarah_zg ima pravo, mani se kemije, uzmi pravu matičnu mliječ i to ti je najbolja stvar za imunitet... liječi sve... meni je pomogla. otkad uzimam, nemam ni gripe, ni alergija, ni upale sinusa, pa tako ni bakterija. po jedna žlica ujutro prije doručka i popodne prije ručka, i to je to.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 17:40:13
|
|
|
|
daxy
|
Pinky nemoj sad pretjerat sa svim tim dodacima. Zato se i zovu dodaci,ne mogu nikako nadimjestit zdravu prehranu. Vjeruj mi ja sam imala gadan problem s imunitetom prije par godina. Imala sam 2 upale pluća u 3 mjeseca,pa onda mi izbacia herpes,pa se proširia po cjelim usnama,a onda sam dobila kroničnu alergijsku reakciju na sve i svašta. Sve to zbog imuniteta Uglavnom bila san zatvorena u kući nekih 5 mjesecu zbog svega toga. A ti toliko bolesna nisi,stoga laganini i bez te silne kemije. Najvažnije ti je jesti dosta voća iz prirodnog uzgoja naravno,a matična mliječ je bogomdan proizvod i ja sam ju uzimala zbog ovih upala i alergija i pomogla mi je više nego išta šta sam probala. Od tad ne mogu bez nje i vjeruj mi kroz ovih par godina sve bolesti bježe od mene,osim pokoje prehladice,al antibiotik ne pamtim kad sam pila. Još mi je susjed (na selu) pčelar pa dobijem popusta i specjalno za mene je smiksa neke trave,propolis sa matičnom (to mi nije naplatia jer sam veliki potrošač meda i stalno mu šaljem nove kupce) i reka mi da probam bar 10ak dana s tim i mogu vam reći da je to gadno ko otrov i moram začepit nos dok to progutam,ali nikad se bolje i zdravije nisam osjećala. Nisam ni protiv tih dodataka iz kutije i sama ih ponekad koristim,recimo magnezij,ali ako postoji prirodna alternativa radije to biram.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 18:02:25
|
|
|
|
daxy
|
Cure,oprostite mi na greškama ako ih bude i ako vas ne spominjem u postovima jer mi je riknia laptop,pa vam pišem e mobitela do daljnjeg... Mislim na vas i čitam vas stalno,ali ne stignem pisati,na mobitelu to traje i traje i traje.... Šaljem tonu zagrljaja svima! Neke cure ipak moram spomenit: bucika doć će tvoja bebica uskoro,sigurna san. tintin jedva čekamo tvoj drugi,ovaj put uspješan pokušaj! Perlice pa tako rano test,naravno da je negativan,ali doć će i druga crtica za koji dan! navijam! angel@ čestitam od srca!!!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 20:49:22
|
|
|
|
tintin
|
Daxy draga hvala, veliki zagrljaj.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 22:49:16
|
|
|
|
malena 35
|
dragemoje angel@ je dobro, kaže da se dobro osjeća a David je u toplom krevetiću jer se rodio ranije i oboje su imali malo fibrice pa mu sad daju antibiotike pa kad završi s terapijom što mislim da će biti za nekih tjedan dana otprilike ide doma da ga tetka njegova može izljubit i izgnjavit. to je tetkin život
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 8.6.2013 19:41:04
|
|
|
|
Bucika001
|
daxy draga hvala ti od srca!!! tintin, ood srca ti drzim fige!!!molit cu se za tebe i nasu dragu hrabru pinky!!!zelim vam od srca!!! ja sam mile moje toliko vec bila luda da sam zvala tarot.. uglavnom,prognoze su da cu do kraja godine ostati trudna...vide oko polovice 9-10 mjeseca da bi to moglo biti...ja se od srca nadam da ce i prije,ali ako to stvarno bude tako,neka bude i tada...eeee i rekle su mi da ce mi se produziti ugovor u 8.mjesecu... znam da sam blesva,ali eto...mm ne smijem ni spomenuti da sam zvala...heheh
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 8.6.2013 23:24:15
|
|
|
|
perlica55
|
Curke drage, moja stigla popodne A baš me jutros obradovala BT 36,6, ali uzalud visoka tempica, kad opet ništa od Držim fige svima sa liste, nek bude punooo a ja čekam iduće odbrojavanje
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 8.6.2013 23:46:04
|
|
|
|
perlica55
|
BT je bila 36,5... U prošlom postu mi pobjegao krivi broj
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 12:00:23
|
|
|
|
hkajo
|
bucika tako sam i ja bila slala email i kao imat cu 2 djece ,a trudnocu mi vidi do svibnja,znaci sad nesmijem dobiti da bi to bilo istinito ili je mozda vidio trudnocu kad sam imala bikemijsku , a imam osjecaj da bi mogla na 9 mj mi izostati
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 13:05:18
|
|
|
|
ikaaa
|
perlice mila žao mi je jako što je došla ..nemoj mi biti tužna.... znam kako se osjećaš... pinky mila za imunite ti je dobra matična mliječ ali ne iz lijekarne već od nekog ko baš se bavi sa pčelama...ja si naručujem od radoševića, evo stranice valjda sam dobro http://www.pcelarstvo-radosevic.hr/?gclid=COyHwvLp1rcCFYJb3godt0cAfA..pogledaj si...ima i odličnih čajeva....meni su pomogli...a nisu pretjerano skupi...
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 13:05:55
|
|
|
|
daxy
|
perlice draga žao mi je. bucika iako ne vjerujem u horoskope i tarote želim ti od srca da ti se ostvari. hkajo i tebi isto. Cure, mene danas probada u desnom jajniku. Inače me ne boli niti osjetim ovulaciju na bilo koji način. Večeras kad dođem doma pišnit ću jednu trakicu da vidim hoće li biti . Iako je rano,11ti dan ciklusa mi je.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 13:07:53
|
|
|
|
Safobi
|
Ja isto imam osjecaj da cu dobit... :( ledja me rasturaju, jajnici isto, jedino cice nista, jos nisu narasle kao inace pred mengu. Ne znam, cekat cu jos par dana pa cu vidjet, ako ne dobijem do utorka u srijedu radim testic. Perlice, zao mi je, nadam se da ce bit bolje sljedeci mjesec. Katarina, kakvo je stanje kod tebe? Ti si nam najblize na popisu
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 13:52:18
|
|
|
|
Bucika001
|
hkajo draga od srca ti zelim da se to i obistini!!! daxy mila,samo se vi punooo keksajte za svaki slucaj!!drzim fige!! ja sam zvala vec tako tarot kada sam ostala bez posla...rekli su mi da cu se vratiti u istu firmu i tocno kada,i tako je i bilo..rekli su mi da vide pripreme za svatove...isto tako je i bilo.. nadam se da ce i sada biti..
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 14:03:17
|
|
|
|
tintin
|
Bucika draga hvala ti Perlice draga moja svaki put kad kazes da si dobila vjesticu meni bude neopisivo zao znas da si mi puno draga i bas me rastuzi tvoja menga, znam da ti nije lako i znam kako ti je mi smo tu uz tebe ja ti od srca zelim da što prije ugledas pozitivan testic, saljem ti bezbroj zagrljaja.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 9.6.2013 14:08:23
|
|
|
|
tintin
|
Cure moje drage ajmo ne zelim cuti da je menga stigla, ja bi se veselila s vama, menga iš iš, plusice na sunce Saljem vam svima puno puno zagrljaja
|
|
|
|
Anketa
ime za dečkavivianMarin (
58%)

Daniel (
34%)

Roman (
8%)
Broj svih glasova: 114Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!