|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje lipanj 2013.
6.6.2013 20:18:50   
Jasmina19
Ajme 36 sati,mogu si mislit kak ti je bilo,ja sam 12 pa sam se citavo vrijeme pitala sta mi je ovo trebalouser posted image Al stvarni kad bude gotovo u sekundi sve zaboravis.user posted image Pa kak opet test negativan,bas mi je zao i sta ces sad?Jesi planirala ic kod ginekologa il ces jos cekat?user posted image

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 251
6.6.2013 21:32:51   
malena 35
drage moje hvala vam svima.
ne znam ni sama što ću dalje,mislim da ću sačekat još nekih tjedan dana pa ako ne dođe otići ću do ginekologa.
jasmina ja sam imala jako teške i trudnoće i porode.
meni je s mlađim malim pukao vodenjak zadnji dan 8. mj. pa sam čekala do jutra kad su me stavili na gel, al njega sam prilično brzo rodila za nekih 8 sati.
javim vam čim tetkino dijete stigne user posted image user posted image user posted image
i ja iskreno navijam da što prije rodi i da sve bude uredu

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

život je prekratak da bismo se okretali i pitali zašto

(Odgovor članu Jasmina19)
Neposredna veza do poruke: 252
6.6.2013 21:53:44   
perlica55
Malena ipak kažu treća sreća user posted image user posted image
držim ti fige!!!
Jao nadam se da je Andel dobro!!
Njoj je
pukao vodenjak, ne? Nije valjda da
od popodne ima trudove, a još nije rodilauser posted image
Klanjam se svim MAMAMA user posted image user posted image jer ja
ne podnosim nikakvu bol!!
Curke ujutro budem piškila testić! Znam
da je rano, al sam nestrpljiva user posted image
ak bude - tješiti ću se da je ipak prerano!!

< Poruku je uredio perlica55 -- 6.6.2013 21:54:58 >

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu malena 35)
Neposredna veza do poruke: 253
6.6.2013 22:14:48   
Jasmina19
Uh,bome si se ti malena posteno namucila.No bitno je da je sve na kraju zavrsilo dobro.user posted image Pa da,jos malo pricekaj ak ne dode m.uskoro onda ginekologu.Perlice,ma uspjet ces ti rodit nije to nista strasno,jest da boli za poludit i muzu ces taj tren kresat sve po spisku al vec u drugoj sceni cete se svi fino grlit,ljubit i veselit ko da nista nije bilo!user posted image Sretno ti sutra sa testom,ma mora bitiuser posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 254
6.6.2013 22:27:12   
elle1
perlice sretno sutra user posted image i svim ostalim curama sto cekaju da bude user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 255
   [Brisano sporočilo]
6.6.2013 23:14:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(Odgovor članu elle1)
  Neposredna veza do poruke: 256
6.6.2013 23:49:52   
tina02034
Hvala na odgovoru
svima držim fige za punouser posted image user posted image user posted image user posted image
ja ne znam meni navodno drugi dan user posted image a ona evo gotovo stala user posted image user posted image
nije mi jasno što se događa samnom, ovo nisu moji ciklusi user posted image niti su normalni :(
i da bilo je komadića, ali niššta me nije bolilo, aime ja više niš ne znam user posted image

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 257
6.6.2013 23:56:19   
tina02034
user posted image sad još jednom pročitala, a što ako inače mi u mengi ima komadića?
hmmm mislim nije normalno da traje dva dana i sve mi se čini samo da se ponavljam, ali ništa me nije bolilo, a saznat ću, bit će da ću ponvo čekat iduću mengu user posted image
Još jednom hvala na odgovoru

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 258
7.6.2013 7:19:18   
perlica55
Curke moje, testić negativan user posted image
Budem u ponedjeljak ponovila, ak
user posted image  ne dođe.....
Malena, što je s andel???

< Poruku je uredio perlica55 -- 7.6.2013 7:20:02 >

(Odgovor članu tina02034)
Neposredna veza do poruke: 259
7.6.2013 7:25:06   
malena 35
evo da vam javim da je angel@ sinoć u 2 ure iza ponoći rodila zdravog dječaka dug 49.cm a težak 3 kg.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image oboje imaju malo fibre a njega su odveli u topli krevetić, više ću znat danas kad se čujem s njom.

komadići u mjesečnici vam mogu biti radi blagog hormonskog poremećaja, bar je meni ginić tako objasnio.
valjda nakon ovulacije dođe do naglog pada nekog hormona ne mogu se sitit kojeg i zato su ti komadići u mj.
bar je meni tako. ugl. nije ništa strašno.

moje user posted image još nema.
sve se nešto mislim kako ja zbilja nisam za te testove, tako mi je i sa mlađim bilo, 4 pokazala da nisam trudna otišla u ginića nakon nepunih misec dana kašnjenja i on potvrdio da jesam.

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

(Odgovor članu tina02034)
Neposredna veza do poruke: 260
7.6.2013 7:45:17   
daze
čestitke angeli i ostatku obitelji!user posted image user posted image
dobro je uranila s obzirom da joj je termin 7.7.!

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

Neposredna veza do poruke: 261
7.6.2013 7:46:16   
perlica55
user posted image user posted image user posted image  čestitam našoj andel na user posted image , dobro došao user posted image
Želim im što brži oporavak user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 262
7.6.2013 7:53:07   
tintin
Cestitke Angel@ user posted image user posted image
Perlice draga jako mi je zao ali jos cekamo dok nema menge dobro je
Ja sam jucer bila na pregledu, doktorica kaze da je sve u svemu dobro, misli da vidi dva mala polipa u maternici ali kaze da to nebi trebalo smetati da ako dobijem mengu da ćemo zadnji dan menge najbolje viditi, i imam cistu na jajniku ali to je nastalo od pustih hormona šta sam primila pa kaže da će to otici s mengom, eto uglavnom sve je ok, i zvala sam MPO doktora i kako sad stvari stoje već sljedeci ciklus idem na FET ali jos ćemo se cuti za osam dana i sve dogovoriti., eto drage moje.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 263
7.6.2013 8:16:53   
Jasmina19
Cestitam angeli,tati,ostatku obitelji i tebi teta malenauser posted image Vazno da je sve proslo dobrouser posted image Moram se pohvalit da cu i ja prvi put postat teta za 3.mj,bas se veselimuser posted image Malena,znam i ja za slucajeve kad su testovi bili negativni a zena trudna tako da nista nije gotovouser posted image perlice,zao mi je zbog testa,ma mozda je samo bilo jos rano,stigne se jedna crta pretvorit u dvijeuser posted image tintin,nadam se da si ti malo bolje nakon svega,ovo su dobre vijesti.Zelim ti svu srecu za dalje.user posted image Mislim da je kod mene ipak O bila jucer,jutros narasla temperatura,vidjet cemo za dva dana,iskreno vec se osjecam ko na olimpijskim igrama.user posted image

(Odgovor članu tintin)
Neposredna veza do poruke: 264
7.6.2013 9:01:55   
malena 35
hvala vam svima na lijepim čestitkama u ime angel@,
evo moja user posted image upravo došla user posted image user posted image
al nema veze biće keksa zato više user posted image user posted image user posted image user posted image
glavu gore i idemo u nove napade user posted image user posted image user posted image user posted image

23.06.2008.
28.05.2010. moji anđeli

Neposredna veza do poruke: 265
7.6.2013 9:08:13   
Jasmina19
Zao mi je malenauser posted image Zelim ti srecu iduci mj.user posted image

Neposredna veza do poruke: 266
7.6.2013 9:53:55   
tintin
Hvala ti Jasmina user posted image
Malena zao mi je sretno u iducem ciklusu

Neposredna veza do poruke: 267
7.6.2013 10:20:06   
PinkyFunkyBirdy
Najprije da čestitam našoj dragoj angel@i: draga čestitam ti od user posted image na rođenju malog frajera i želim ti brz oporavak! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Draga Riza, dobrodošla natrag na RR! user posted image user posted image user posted image Kako si ti nama? Evo, svega nas je par starih trudilica ostalo tu na odbrojavanju, a neke su se već i vratile (poput naše Andydee). user posted image Dal imaš kakav datum za našu listu? user posted image

Draga moja pišalice Perlice žao mi je zbog minusa, ali još nema vještice pa postoji i šansa da se pojavi neki plusić za koji dan. user posted image Znaš da ti to ja najiskrenije želim! user posted image user posted image user posted image

Tintin mila, drago mi je da nastavljate dalje. user posted image Znaš tko će ti biti najvatrenija navijačica? user posted image Hint: ime počinje sa P i završava sa y. user posted image

Draga Malena, žao mi je zbog user posted image . user posted image Drži mi se draga i hrabro u nove akcije. user posted image user posted image user posted image

Ja sam bila jutros kod ginićke i dala mi je antibiotike koje moram piti 12 dana. user posted image Čitala sam malo i ova ureaplasma isto napada ako je imunitet oslabljen pa sam se odlučila obračunati s tim famoznim imunitetom jer očito popušta pod svim tim beštijama. user posted image Kupila sam si neki probiotik (da mi se candida ne vrati od antibiotika), matičnu mliječ, još ću uzeti Citrofit (za piti) i ulje lavande (da kapam na gačice što sam vidla da pomaže protiv gljivica). Pa neka se onda probaju probiti te beštije ... mamicu im poljubim. user posted image user posted image user posted image Imam ponavljanje brisa dogovoreno 11.07. pa ima da do tada pucam od zdravlja. user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 268
7.6.2013 10:42:44   
Safobi
Pinky, pomaze i ulje od gospine trave i to jako dobro protiv candide alb... Kako vec

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 269
7.6.2013 10:47:15   
Jasmina19
Pinky probaj imunosal kapsule sa beta 1,3/1,6-D-glukanom sadrze i koenzim Q 10,cink,vitami E,C,B1,B2,B6,folnu kiselinuB9,B12,pantotensku kiselinuB5,biotinB7 i niacinB3.odlicna stvar za imunitet,toplo preporucam 60kapsula 149kuna.Beta glukan je super za imunitet i svi ga jako hvale,samo kaj dosta kosta 90kapsula oko 600kuna,ove kapsule su dosta jeftinije od cistog beta glukana i imaju dodatne vitamine,ima i sirup za djecu ja ga dajem malom posto je alergican na sve zive peludi,korove i trave i mogu rec da mu je puno bolje od kad ga pije ne mora koristiti nikakve sprejeve i sirupe za alergiju.user posted image

Neposredna veza do poruke: 270
7.6.2013 10:53:50   
PinkyFunkyBirdy
Draga Safobi, nisam zaboravila na kantarionovo ulje ... imam ga na stanu i zadnji put kad sam pila antibiotike sam ga koristila (ono na tampon pa preko noći) i evo sad nisam imala candidu tako vjerujem da pomaže. user posted image Hvala!

Jasmina draga, hvala i tebi na infu. Budem potražila i te tablete. Ako ne postanem hiperaktivna od tog svega onda stvarno ne znam. user posted image user posted image user posted image Dal znate kako uopće provjeriti imunitet? user posted image Grozno mi je što me stalno napadaju te neke unutarnje bakterije/gljivice, a izvana izgleda sve ok ... kako odrediti da je imunitet nisko? user posted image Znam glupo pitanje, ali neću se doživotno kljukati tabletama samo da imunitet ostane na nivou. user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 271
7.6.2013 11:03:13   
sarah_zg
Drage moje trudilice, lijepo vas pozdravljam, sve i svima želim puuuuno sreće i da vam sljedeća menga ne dođe!
Pinky, za imunitet ti je dobra i matična mliječ i propolis. Ja kupujem na Dolcu (za svoju svekvrvu), pčelarstvo Radošević. Malo si proguglaj.

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 272
7.6.2013 11:05:33   
Safobi
Pinky, koliko znam, svi preporucaju umjerenu tjelovjezbu i pravilnu prehranu. Eventualno homeopatski pripravci.

My Ovulation Chart

Ja ne odustajem, dignem glavu i ispocetka sve, doci ce i moja srecica...

Neposredna veza do poruke: 273
7.6.2013 11:10:05   
Jasmina19
A neznam dal se to moze provjerit al vidi se najvise kad te pocnu cesto napadat razno razni virusi,bakterije i ostalo onda znas da ti je slab imunitet da se organizam ne moze branit.Mozda da promjenis nacin prehrane,uvedes troduple doze nekog voca,povrca il necega sta bi moglo pomoc.Naj jaca stvar za imunitet koju ja znam je taj beta glukan al kosta ko suho zlato al vrijedi i svi ga hvale.user posted image

Neposredna veza do poruke: 274
7.6.2013 11:15:13   
sarah_zg
i kod candide, obavezna anticandida dijeta
no sugar, bejb user posted image

Baci brigu na veselje!

Neposredna veza do poruke: 275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  9 10 [11] 12 13   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Aurora za princezicu
pisonjica

Da (50%)

Ne (50%)

Broj svih glasova: 107

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!