|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 20:18:50
|
|
|
|
Jasmina19
|
Ajme 36 sati,mogu si mislit kak ti je bilo,ja sam 12 pa sam se citavo vrijeme pitala sta mi je ovo trebalo Al stvarni kad bude gotovo u sekundi sve zaboravis. Pa kak opet test negativan,bas mi je zao i sta ces sad?Jesi planirala ic kod ginekologa il ces jos cekat?
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 21:32:51
|
|
|
|
malena 35
|
drage moje hvala vam svima. ne znam ni sama što ću dalje,mislim da ću sačekat još nekih tjedan dana pa ako ne dođe otići ću do ginekologa. jasmina ja sam imala jako teške i trudnoće i porode. meni je s mlađim malim pukao vodenjak zadnji dan 8. mj. pa sam čekala do jutra kad su me stavili na gel, al njega sam prilično brzo rodila za nekih 8 sati. javim vam čim tetkino dijete stigne i ja iskreno navijam da što prije rodi i da sve bude uredu
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 21:53:44
|
|
|
|
perlica55
|
Malena ipak kažu treća sreća držim ti fige!!! Jao nadam se da je Andel dobro!! Njoj je pukao vodenjak, ne? Nije valjda da od popodne ima trudove, a još nije rodila Klanjam se svim MAMAMA jer ja ne podnosim nikakvu bol!! Curke ujutro budem piškila testić! Znam da je rano, al sam nestrpljiva ak bude - tješiti ću se da je ipak prerano!!
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.6.2013 21:54:58 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 22:14:48
|
|
|
|
Jasmina19
|
Uh,bome si se ti malena posteno namucila.No bitno je da je sve na kraju zavrsilo dobro. Pa da,jos malo pricekaj ak ne dode m.uskoro onda ginekologu.Perlice,ma uspjet ces ti rodit nije to nista strasno,jest da boli za poludit i muzu ces taj tren kresat sve po spisku al vec u drugoj sceni cete se svi fino grlit,ljubit i veselit ko da nista nije bilo! Sretno ti sutra sa testom,ma mora biti
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 22:27:12
|
|
|
|
elle1
|
perlice sretno sutra i svim ostalim curama sto cekaju da bude
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.6.2013 23:14:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 23:49:52
|
|
|
|
tina02034
|
Hvala na odgovoru svima držim fige za puno ja ne znam meni navodno drugi dan a ona evo gotovo stala nije mi jasno što se događa samnom, ovo nisu moji ciklusi niti su normalni :( i da bilo je komadića, ali niššta me nije bolilo, aime ja više niš ne znam
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 6.6.2013 23:56:19
|
|
|
|
tina02034
|
sad još jednom pročitala, a što ako inače mi u mengi ima komadića? hmmm mislim nije normalno da traje dva dana i sve mi se čini samo da se ponavljam, ali ništa me nije bolilo, a saznat ću, bit će da ću ponvo čekat iduću mengu Još jednom hvala na odgovoru
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 7:19:18
|
|
|
|
perlica55
|
Curke moje, testić negativan Budem u ponedjeljak ponovila, ak ne dođe..... Malena, što je s andel???
< Poruku je uredio perlica55 -- 7.6.2013 7:20:02 >
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 7:25:06
|
|
|
|
malena 35
|
evo da vam javim da je angel@ sinoć u 2 ure iza ponoći rodila zdravog dječaka dug 49.cm a težak 3 kg. oboje imaju malo fibre a njega su odveli u topli krevetić, više ću znat danas kad se čujem s njom. komadići u mjesečnici vam mogu biti radi blagog hormonskog poremećaja, bar je meni ginić tako objasnio. valjda nakon ovulacije dođe do naglog pada nekog hormona ne mogu se sitit kojeg i zato su ti komadići u mj. bar je meni tako. ugl. nije ništa strašno. moje još nema. sve se nešto mislim kako ja zbilja nisam za te testove, tako mi je i sa mlađim bilo, 4 pokazala da nisam trudna otišla u ginića nakon nepunih misec dana kašnjenja i on potvrdio da jesam.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 7:45:17
|
|
|
|
daze
|
čestitke angeli i ostatku obitelji! dobro je uranila s obzirom da joj je termin 7.7.!
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 7:46:16
|
|
|
|
perlica55
|
čestitam našoj andel na , dobro došao Želim im što brži oporavak
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 7:53:07
|
|
|
|
tintin
|
Cestitke Angel@ Perlice draga jako mi je zao ali jos cekamo dok nema menge dobro je Ja sam jucer bila na pregledu, doktorica kaze da je sve u svemu dobro, misli da vidi dva mala polipa u maternici ali kaze da to nebi trebalo smetati da ako dobijem mengu da ćemo zadnji dan menge najbolje viditi, i imam cistu na jajniku ali to je nastalo od pustih hormona šta sam primila pa kaže da će to otici s mengom, eto uglavnom sve je ok, i zvala sam MPO doktora i kako sad stvari stoje već sljedeci ciklus idem na FET ali jos ćemo se cuti za osam dana i sve dogovoriti., eto drage moje.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 8:16:53
|
|
|
|
Jasmina19
|
Cestitam angeli,tati,ostatku obitelji i tebi teta malena Vazno da je sve proslo dobro Moram se pohvalit da cu i ja prvi put postat teta za 3.mj,bas se veselim Malena,znam i ja za slucajeve kad su testovi bili negativni a zena trudna tako da nista nije gotovo perlice,zao mi je zbog testa,ma mozda je samo bilo jos rano,stigne se jedna crta pretvorit u dvije tintin,nadam se da si ti malo bolje nakon svega,ovo su dobre vijesti.Zelim ti svu srecu za dalje. Mislim da je kod mene ipak O bila jucer,jutros narasla temperatura,vidjet cemo za dva dana,iskreno vec se osjecam ko na olimpijskim igrama.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 9:01:55
|
|
|
|
malena 35
|
hvala vam svima na lijepim čestitkama u ime angel@, evo moja upravo došla al nema veze biće keksa zato više glavu gore i idemo u nove napade
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 9:08:13
|
|
|
|
Jasmina19
|
Zao mi je malena Zelim ti srecu iduci mj.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 9:53:55
|
|
|
|
tintin
|
Hvala ti Jasmina Malena zao mi je sretno u iducem ciklusu
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 10:20:06
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Najprije da čestitam našoj dragoj angel@i: draga čestitam ti od na rođenju malog frajera i želim ti brz oporavak! Draga Riza, dobrodošla natrag na RR! Kako si ti nama? Evo, svega nas je par starih trudilica ostalo tu na odbrojavanju, a neke su se već i vratile (poput naše Andydee). Dal imaš kakav datum za našu listu? Draga moja pišalice Perlice žao mi je zbog minusa, ali još nema vještice pa postoji i šansa da se pojavi neki plusić za koji dan. Znaš da ti to ja najiskrenije želim! Tintin mila, drago mi je da nastavljate dalje. Znaš tko će ti biti najvatrenija navijačica? Hint: ime počinje sa P i završava sa y. Draga Malena, žao mi je zbog . Drži mi se draga i hrabro u nove akcije. Ja sam bila jutros kod ginićke i dala mi je antibiotike koje moram piti 12 dana. Čitala sam malo i ova ureaplasma isto napada ako je imunitet oslabljen pa sam se odlučila obračunati s tim famoznim imunitetom jer očito popušta pod svim tim beštijama. Kupila sam si neki probiotik (da mi se candida ne vrati od antibiotika), matičnu mliječ, još ću uzeti Citrofit (za piti) i ulje lavande (da kapam na gačice što sam vidla da pomaže protiv gljivica). Pa neka se onda probaju probiti te beštije ... mamicu im poljubim. Imam ponavljanje brisa dogovoreno 11.07. pa ima da do tada pucam od zdravlja.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 10:42:44
|
|
|
|
Safobi
|
Pinky, pomaze i ulje od gospine trave i to jako dobro protiv candide alb... Kako vec
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 10:47:15
|
|
|
|
Jasmina19
|
Pinky probaj imunosal kapsule sa beta 1,3/1,6-D-glukanom sadrze i koenzim Q 10,cink,vitami E,C,B1,B2,B6,folnu kiselinuB9,B12,pantotensku kiselinuB5,biotinB7 i niacinB3.odlicna stvar za imunitet,toplo preporucam 60kapsula 149kuna.Beta glukan je super za imunitet i svi ga jako hvale,samo kaj dosta kosta 90kapsula oko 600kuna,ove kapsule su dosta jeftinije od cistog beta glukana i imaju dodatne vitamine,ima i sirup za djecu ja ga dajem malom posto je alergican na sve zive peludi,korove i trave i mogu rec da mu je puno bolje od kad ga pije ne mora koristiti nikakve sprejeve i sirupe za alergiju.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 10:53:50
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Draga Safobi, nisam zaboravila na kantarionovo ulje ... imam ga na stanu i zadnji put kad sam pila antibiotike sam ga koristila (ono na tampon pa preko noći) i evo sad nisam imala candidu tako vjerujem da pomaže. Hvala! Jasmina draga, hvala i tebi na infu. Budem potražila i te tablete. Ako ne postanem hiperaktivna od tog svega onda stvarno ne znam. Dal znate kako uopće provjeriti imunitet? Grozno mi je što me stalno napadaju te neke unutarnje bakterije/gljivice, a izvana izgleda sve ok ... kako odrediti da je imunitet nisko? Znam glupo pitanje, ali neću se doživotno kljukati tabletama samo da imunitet ostane na nivou.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:03:13
|
|
|
|
sarah_zg
|
Drage moje trudilice, lijepo vas pozdravljam, sve i svima želim puuuuno sreće i da vam sljedeća menga ne dođe! Pinky, za imunitet ti je dobra i matična mliječ i propolis. Ja kupujem na Dolcu (za svoju svekvrvu), pčelarstvo Radošević. Malo si proguglaj.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:05:33
|
|
|
|
Safobi
|
Pinky, koliko znam, svi preporucaju umjerenu tjelovjezbu i pravilnu prehranu. Eventualno homeopatski pripravci.
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:10:05
|
|
|
|
Jasmina19
|
A neznam dal se to moze provjerit al vidi se najvise kad te pocnu cesto napadat razno razni virusi,bakterije i ostalo onda znas da ti je slab imunitet da se organizam ne moze branit.Mozda da promjenis nacin prehrane,uvedes troduple doze nekog voca,povrca il necega sta bi moglo pomoc.Naj jaca stvar za imunitet koju ja znam je taj beta glukan al kosta ko suho zlato al vrijedi i svi ga hvale.
|
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje lipanj 2013. 7.6.2013 11:15:13
|
|
|
|
sarah_zg
|
i kod candide, obavezna anticandida dijeta no sugar, bejb
|
|
Anketa
Aurora za princezicupisonjicaDa (
50%)

Ne (
50%)
Broj svih glasova: 107Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!