|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 90 91 [92]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Zimske bebice 2012/2013
14.2.2014 17:50:02   
evanoi
cure, hvaaalaaa vam!!! jučer prvi dio rođendančića prošao, a u ned je prava feštica user posted image ne mogu vjerovati kako vrijeme leti! već godinu dana i za mjesec dana se vraćam na posao, a miškića ostavljam user posted image
nama bolje, danas bili u šetnji sat vremena - konačno nakon pet dana kućnog pritvora!!!
sminkret, kako je tvoj P poseban!!! baš lijepo ti spava.
bumbi, eto konačno u tebe. stavi slikice user posted image
jully, super da je dio posla obavljen! a vidimo i muž ti se uromantizirao user posted image
daze, kako m?
curke... mi pooooolaaaaaakoooo razmišljamo o braci/seki noici user posted image nije da nam se baš žuri, ali niti čeka dugo... ipak su godine tu user posted image možda tamo krajem godine... user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2276
   RE: Zimske bebice 2012/2013
15.2.2014 8:27:39   
daze
Jully ajde nek ti je konacno krenulo s ambulantomuser posted image i svaka cast za muza ja valentinovo nisam ni primjetilauser posted image a da vam pravo kaze nije me ni briga,jer mi je M bila grintava,opet nije nista jela.cijeli dan samo 2 bocice mlijeka s cokolinom.sve sta sam joj nudila na zlicu je odbila ukljucujuci i bocicu prije spavanjauser posted image
Evanoi nek vam je rodjendan dobro prosao,jos se sutra izgustajteuser posted image i super da razmisljate o jos jednoj bebi,i ja bi rado al razmisljam da moram sad godinu dana stazirat pa bi volila nac posao prije druge bebe.a kakvo je stanje sve mi se cini da cu se tesko zaposlit u struci tako da me sve to skupa deprimira.
Ugl navijam za vas da sta prije dobijete jos jedno malo zlato slatko ko sta je nas Noauser posted image
Bumbi ocemo slikeeeeuser posted image
Sminkret ma ne boj se necemo te ostavituser posted image

_____________________________

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2277
   RE: Zimske bebice 2012/2013
17.2.2014 8:50:38   
sminkret
Jutro!! Evanoi, prošla feštica? Sad ste i to prošli i stupili u drugu godinu! Bas lijepo da razmisljate o drugoj bebi. Noici ce super doci braco ili sekauser posted image tek kad sam rodila P sam vidjela koliko O znaci braco, a i ona njemu. Jucer su O ranije pokupili baka i deda dok je on spavao, i poslije spavanja kako je jeo u hranilici, pocne samo gledati okolo i zvati Nana, Nana. Bas slatkouser posted image
Zaboravila sam u proslom postu napisati da mali hoda! Napravi i do 10 koraka, ali jos uvijek kad se nekud žuri ide puzeći, tak da to meni nije ono pravo samostalno hodanje, mama komplicirauser posted image
Jully, lijepo za romantiku i vikend! Daze, bude M pocela lijepo jesti kad je vise ne bude mucilo!

_____________________________

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2278
   RE: Zimske bebice 2012/2013
17.2.2014 19:20:56   
evanoi
evo nas, dan nakon feštice user posted image baš je sve super prošlo, malac je bio uzbuđen, toliko ljudi, toliko dječice, a tek malih gumenih šarenih loptica....!!! user posted image user posted image plus što smo mu dali probati torte. dobio je malu knjigu sveznalicu i ključeve sveznalice. za sad smo raspakirali samo knjigu sveznalicu da se ne zasiti svega odjednom. i kišobran kolica dobio tako da ove perego vraćamo i konačno ćemo u hodniku imati više mjesta user posted image sve u svemu, lijepo profeštali i na kraju je i lijepo spavao - samo jedno buđenje u 3 i nastavak spavanja do 8!!! još sutra pijemo antb i onda se nadam da će na kontroli biti sve ok. iako mi čudno nešto: svako toliko si dira desno uho. to bi trebao biti znak za upalu, čitala sam? a nije mi jasno, jer prvo je imao upalu lijevog upala i sad pije antb. pa valjda bi antb djelovali na oba uha?!?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2279
   RE: Zimske bebice 2012/2013
17.2.2014 19:25:42   
evanoi
e, i da nastavim user posted image
sminkret, bravo za malog hodača - što i je!!! on će se usavršiti vrlo brzo! a baš mi je slatko to kako P zove ozanicu user posted image i ja kažem da treba dijete imati seku/bracu. tako da mi je drago da je i mm došao do te spoznaje. ipak ćemo sačekati malo, bar da ovaj micek počne malo bolje spavati. zato smo si i odredili tamo kraj godine. on će imati skoro 2 - mislim da će i razlika biti ok. user posted image
sax, vi? znam da si pisala da biste i vi još jedno...
daze, ti si mlada, imaš vremena još. kod nas su ipak i godinice u pitanju user posted image
daze, kako M? je li bolje?

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2280
   RE: Zimske bebice 2012/2013
17.2.2014 21:19:08   
daze
Sminkret user posted image za malog hodaca i evanoi user posted image za lijepe darove i festicuuser posted image
Mi sinoc isli na hitnu,ipak je upala grla tako da je i ona na antibiotiku.jos uvijek nece da jede,odbija skoro pa sve tako da po cijele dane idem za njom i pokusavam joj nesto uvalit u ustauser posted image noci su grozne,budi se svako malo i place,a jadna sva promukla i tesko je smirim.sreca bio vikend i danas nisam radila,a sutra cu izgleda opet ko zombi.
Inace je po danu ok volje sta me cudi s obzirom da ne jede i slabo spavauser posted image kupi danas onaj toplomjer digitalni za uho jer je izmjerit rektalno zivinim postala nemoguca misija.
Da vas pitam,vi koje nazalost imate iskustva s antibioticima,koliko otprilike prodje dok se dijete pocne osjecat bolje i te boljke pocnu prolazit.jer kaze meni ped danas da vidim ako se M danas nebi osjecala bolje od antb da ju sutra opet dovedem.a tek je sinoc pocela pit pa mi nije jasni da moze tako brzo djelovat?
E da,evanoi pa i meni je logicno da antb lijeci upalu i jednog i drugog uha ako je prisutN u oba naravno

_____________________________

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2281
   RE: Zimske bebice 2012/2013
17.2.2014 21:27:10   
cuba
Daze, antibiotik ti počne djelovati odmah, tipa već u prva 24h vidiš poboljšanje djetetovog stanja. Spadne temperatura ako je ima i općenito se počne bolje osjećati, čak izgleda da je potpuno zdravo ali ipak se cijela terapija mora popiti, obično bude 7 dana.
Baš mi je R prošli tjedan imao upalu uha i odmah nakon prve doze od 5ml mu je spala temp (39 je imao) i do sutra ujutro bio ko novi.
Atb liječi upalu oba uha ako se ima, vidim da je netko pitao.

Držim vam fige da što prije prođe i da curka bude bolje a i da se ti naspavašuser posted image

_____________________________

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2282
   RE: Zimske bebice 2012/2013
18.2.2014 11:38:31   
evanoi
daze, meni rečeno da antb počne djelovati tek ZA 24h, tako da bi malenu trebalo prestati boljeti grlo nakon dan pijenja antb.

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 2283
   RE: Zimske bebice 2012/2013
19.2.2014 11:19:09   
sminkret
Tak mi i treba kaj ga pohvalim za spavanje, odmah se pokvari user posted image ima perioda kad svakih sat vremena zaplače, zavrišti i spava dalje. A ja skočim i tak prekidm san nekoliko puta. I tak već tri noći.
Evanoi, antibiotik djeluje, ali nasa pedica kaže da iako koristis antibiotik mora se obilno kapati i cistiti nos. Ja se ipak nadam da je sve ok i da je zdrav.
Daze, nadam se da je i M bolje. Nemoj brinuti za hranu, sjeti se kako je tebi kad si bolesna, grlo te peče- isto sigurno ne mozes jesti (bar ja tak), a kad prođe, vratiš se na staro. Bitno da ti pije dosta tekućine.
Moj hoda, puno. Prođe cijeli stan. A sad su mu fetiš stolci. Svako malo prevrne nekog, a nekad i na sebe. Pa plače. Eto. Zabavno je.

_____________________________

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2284
   RE: Zimske bebice 2012/2013
19.2.2014 21:16:03   
evanoi
a danas bili na kontroli, mora još 5 dana lokati klavocin!user posted image kao - upala uha prošla, ali je još grlo malo nadraženo pa da se ne proširi opet. i dobili efedrin kapi za nos.
sminkretda ne utječe ovo kišno ludo vrijeme na P i spavanje? a vidim, jak je.... stolci lete na sve strane user posted image
joj, daze, kako tebi m s buđenjem noću? (otkako je prestala cicati) traži li još katkad cicu noću ili? ja sam si dala rok: još ovih 5 dana dok ozdravljamo, pustit ću ga cicati noću, a onda bih krenula na odvikavanje, do 15.3. moramo se odviknuti da idem mirno raditi. jooooooj, ježim se kad pomislim kako će mi jaaaaaaaako plakati!!!user posted image

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2285
   RE: Zimske bebice 2012/2013
23.2.2014 12:11:36   
daze
Di ste,nema nikoga...
Meni neki problemi s internetim,tako da se ne mogu javljat od kuce dok to ne rijesimo.
M je ozdravila,nos jos mali curi al to je ok.opet je pocela jest i spavat cijelu noc.
Evanoi,kod nas je odvikavanje proslo iznenadujuce dobro.plakala pa noci al bi joj dala caj umjesto sise.poslije vise nijr trazila i od onda spava noc u komadu.
Hoda samostalno po 6-7 koraka al nije to jos to.kad vidi da je veca udaljenost spusta se i puze.
Prica sve vise,pokusava ponavljat zamnomuser posted image
Kad nesto sakrije pita DI E? i onda kad nademo kaze EO GAuser posted image ljubi i grli sve plisance i bebe i kaze DAI,kao dragi.papuce su APAPEuser posted image i tako,svakim danom mi je sve zanimljivija jer svasta nauci.volimo slikovnice i stalno listamo i ponavljamo rijeci pa pretpostavljam da tako najvise i nauci.

_____________________________

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2286
   RE: Zimske bebice 2012/2013
23.2.2014 19:43:05   
evanoi
stvarno nema nikoga!!! nadam se da je to zato što uživate u ovom proljetnom vremenuuser posted image
sminkret, feštica uskoro? što planirate za rođendančić?
daze, super da je malena dobro. ma joj, ma šta od onda ti spava baš cijelu noć non-stop? to si ne mogu zamisliti!!! a reci mi, koliko dana, tj. noći si joj davala čaj umjesto cice? i kako ga je prihvatila? ja se bojim da će moj ful odbijati. još nismo počeli s odvikavanjem, sve nekako odgađam.... jjoooooojjj. a dojiš li još po danu? i vidi kako ti se ona razbrbljalauser posted image naš bubi priča, ali ono - eskimski i dalje: njanja, vava, adada... jasno kaže samo tata, ne i mama jednom mjesečnouser posted image

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2287
   RE: Zimske bebice 2012/2013
24.2.2014 10:59:49   
daze
Evanoi ne dojim,potpuno prestali s 11ipo mjeseci.al sudeci po tvom pisanju cini mi se da je tvoj noica puno veci "ovisnik" o cicu nego je M bilauser posted image
Ona nikad nije bila u fazi da me cupa za majicu ili pipa cicuuser posted image kad bi se probudila u noci ja bi joj dala malo caja i ona bi nastavila spavat.s tim da se jos uvijek zna probudit i ne smiri se dok se ne napije al to nije svaku noc.valjda je svatila da jok se ne isplati budit radi togauser posted image a dnevne smo poceli izbacivat s kad je krenila dohrana,sa 7 mj je izbacila jedan podoj,s 9 drugi i tad je dojila ujutro i prije svakog spavanja da se uspava.s 10 je dojila samo ujutro i navecer prije spavanja i po noci.s 11 je pocela pit ad ujutro i navecer tako da su nam ostali samo nocni podoji.eto...nekako postupno je to islo.
Nego,prosvijetlite me,kad mogu rec da je dijete prohodalo?ona meni vec par dana napravi po 6-7 koraka ono od mene do mm i obratno.jutros se pustila i prosetala od boravka do kuhinje neka cca 3m al onda se opet vratila svom puzanju.isla bi se hvalit bakama da je mala prohodala al nisam uopce sigurna moze li se to nazvat prohodavanjemuser posted image ili da cekam da se jos malo opusti i vise puta tako sama proseta pa onda?

_____________________________

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2288
   RE: Zimske bebice 2012/2013
24.2.2014 11:04:26   
daze
Evanoi M je zensko tako da ona mora od malena brbljat vise nego muskiuser posted image a tvoj malac se usredotocio na hodanje,on pici okolo vec dva mjeseca,vec je i stajao sam a M jos nije bila ni puzalauser posted image .da je ova moja mrvica manje brbljala prije bi prohodalauser posted image

_____________________________

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2289
   RE: Zimske bebice 2012/2013
24.2.2014 15:22:43   
evanoi
pa mrva ti je prohodala, daze! slobodno se možeš hvaliti user posted image sve dalje je samo usavršavanje hodanja user posted image user posted image user posted image
joj, baš je mali cicoovisnik moj. sad popodne vriska jer mu se spava,nikako ga umiriti, a rukicom traži cicu, a teško mu jer imam dolcevitu. na kraju sam digla majicu, micek čim je opipao cicu, zaklopio okice i vozi u snove user posted image o noćima da ne govorim. smo odlučili da ćemo se strpiti dok mu ne izađu te dvojke jer očito ga jako muče, a bijele se ko snježić. user posted image
danas bili u šetnji, prekrasan dan. gospon je najprije trčao po kvartiću, cičao od veselja, svi smo se smijali. a onda u kolica i još sat vremena.
više mu ne kuham posebno, što jedemo mi, jede i on. i paše mu. prvo juhica i onda gl.jelo, vidim da gušta u novim okusima. i više mu ne radim voćne kašice sa žitaricama, a vi cure? voće jede sam, a ujutro mu napravim AD s mueslima od hippa za djecu iznad 1 god.

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2290
   RE: Zimske bebice 2012/2013
25.2.2014 16:15:54   
sminkret
evo mene konačno. Drago mi je da su mala dječica (više nisu bebiceuser posted image ) ozdravili, da lijepo hodaju, pričaju i priređuju razne nestašluke!user posted image user posted image
Pavlu su definitino krivi zubi, gornje dvojkice, koje se jedva naziru a rade tolike probleme. Sad je dvje noći odspavao, ali inače vrišti u snu.
mi imali već u subotu jednu fešticu, a sljedeću subotu je drugi dio. nećaci su nam porasli, i bilo bi nam previše toliko ljudi jedan dan pa smo odlučili za dvije subote. iako je napornije za mene, moram peći i dvije torte i sve, opet bi mi bilo previše 25 ljudi odjednom. ah, baš nam se uža obitelj raširila user posted image
Počela sam ga puštat na igralištu kod zgrade, pa trčkara za sekom. nažalost, privlačne su opet najgore stvari, kamenčići i smeće.
idem sada, mali je posebno nervozan, valjda ga pritišću godine user posted image

_____________________________

Velika seka 12.1.2009.
Braco 25.2.2013.

(Odgovor članu evanoi)
Neposredna veza do poruke: 2291
   RE: Zimske bebice 2012/2013
26.2.2014 14:04:28   
daze
Sminkret nasem Pavlu sve najbolje i sretan prvi rodjendan s malim zakasnjenjemuser posted image user posted image .gif]
Dragi mi je da ste profestali i sta cete js slavitiuser posted image kako je mali slavljenik podnio guzvu s obzirom da kazes da je nervozan radi zubica?
Bas super da hoce sam trcati po parku,veliki deckouser posted image
M hoda po kuci kad joj se hoda,ako nije raspolozena i dalje puze.prekomicna je,pruzi ruke ispred sebe i hoda ko zombiuser posted image jucer smo bile u parku,htjela je hodat za ruku ali sama ne.ako bi je pustil ona bi puzala po parku,a ne mogu je pustit kad ima stakla i smeca

_____________________________

05.02.2013. - Manuela, dar s neba

(Odgovor članu sminkret)
Neposredna veza do poruke: 2292
   RE: Zimske bebice 2012/2013
27.2.2014 9:06:22   
BUMBI
Sretan rođendan P s malim zakašnjenjemuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Idem otvoriti temu za bebe pa tamo pišem

_____________________________

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu daze)
Neposredna veza do poruke: 2293
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 90 91 [92]
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 90 91 [92]
Idi na:







Anketa

Dudica.
пеперутка16

Do kada je vaše dijete imalo dudu?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!