|
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 10:38:56
|
|
|
|
sina
|
thanks! ja sad čekam prvu nakon spontanog,onda idem na pregled i nove briseve,pa ću vidjeti gdje sam,jer sam sad pila dva antib.,pa je možda nešto i otišlo.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 10:55:42
|
|
|
|
tikica_69
|
Vjerojatno je ureaplazma i bila razlog spontanog, zar ne? Zao mi je zbog toga
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 11:09:02
|
|
|
|
Kika83
|
sina baš mi je žao.ja hvala bogu do sada nisam imala problema s tim bakterijama. došle bi,napravila kuru vaginaletema i prošlo. tako da se nadam da neču imati ni sad problema s tom ureaplasmom i mycoplasmom
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 11:14:15
|
|
|
|
sina
|
je,te bakterije jesu bile razlog spontanog,zapravo je pravo čudo da sam ostala trudna kraj njih,bilo je to odmah poslije sumameda. ma,riješit ću se ja toga,sada znam i neke stvari kaj nisam prije znala.svi pričaju o vaginaletama,a meni ih moj gin. nije nikad dao.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 11:16:09
|
|
|
|
Kika83
|
pa kako je to moguće da ti nikad nije dao?hitno mjenjaj ginekologa.ako imaš bakterije daju se vaginalete ili antibiotici,koliko sam ja upućena u to
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 11:24:56
|
|
|
|
sina
|
ja sam dobila hrpu antibiotika koji nisu pomogli,pa smatram da mi je već odavno trebao dati vaginalete.ljuta sam i reći ću mu da mi ih da kad dođem kod njega. ne mogu ga mijenjati jer sam tek 10 mj. kod njega,ovaj prije njega je bio prava katastrofa,a i nema smisla stalno ih mijenjjati,svi su ti oni tu negdje
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 11:28:52
|
|
|
|
Kika83
|
imaš pravo mjenjat ako nisi zadovoljna bila ti 1mj kod njega ili 10. u pitanju je tvoje zdravlje i beba. ja bi odmah mjenjala
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 11:29:44
|
|
|
|
tikica_69
|
IZVORNA PORUKA: mala25 imaš pravo mjenjat ako nisi zadovoljna bila ti 1mj kod njega ili 10. u pitanju je tvoje zdravlje i beba. ja bi odmah mjenjala Potpisujem ovo, pa tvoje zdravlje i reproduktivni sustav su u pitanju.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 12:29:41
|
|
|
|
sina
|
ne znam,vidjet ću,možda ste u pravu.kak ste vi zadovoljne sa svojim ginićima? taman i da mijenjam tko zna na kakvog ću nabasati,i ovaj je bio hvaljen na sva usta,pa ispada da baš nije tako dobar
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 14:22:46
|
|
|
|
Kika83
|
ja sam sa svojom zadovoljna a sa gin iz ri čemo ješ vidjeti,zasad mi je ostavio jakooooo dobar dojam
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 21.1.2009 23:30:09
|
|
|
|
Florijan Jakov
|
od kud si sina..imamo jednu temu na kojoj preporučamo giniće...ja sa svojom prezadovoljna
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:04:48
|
|
|
|
tikica_69
|
Postupci u Mariboru odgodjeni do daljnjega. Ima jako puno njihovih parova koje moraju obraditi pa onda svi ostali na red. A jos im i glavni biolog odlazi. Kaj se to meni samo cini ili sam ipak grande pehista i donosim nesrecu
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:36:32
|
|
|
|
Kika83
|
žao mi je draga ali ostaju ti postupci kod nas,tako da neočajavaj,uspjet češ ja sam uvjerena u to a ideš u 2mj na konzultacije?
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:40:45
|
|
|
|
tikica_69
|
Ma ne znam vise ni kud bi ni kako ni sa cime. Idem klofati tepihe i urlati na susjede da izbacim sva ta negativna _ovna iz sebe. Pa ne mogu vjerovati, pa kud god krenem ZID!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:41:40
|
|
|
|
tikica_69
|
Da ostaju mi postupci kod nas u iznosu od 20.000kn po postupku. Jupi, bravo, hura!!!
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:42:41
|
|
|
|
Kika83
|
IZVORNA PORUKA: tikica_69 Da ostaju mi postupci kod nas u iznosu od 20.000kn po postupku. Jupi, bravo, hura!!! postupci u bolnici ili kod privatnika?
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:45:36
|
|
|
|
curice
|
Ne gubi nadu, svaki se zid pa i onaj najveći može srušiti.Doći će i tvojih pet minuta,sigurna sam.
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 14:49:51
|
|
|
|
mariola
|
Tikice biće bolje. Svaki put kad si mislila da nema više nade uvijek si našla neko rješenje. Opet ćeš!
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 15:06:21
|
|
|
|
Candy
|
Joj,draga Tikice,žao mi je ...Pa kako to sad?Znaš li barem otprilike kada bi te mogli zvati? A tako smo sve čekale s tobom taj Maribor ... Znam da si ljuta i razočarana po ne znam koji put,ali taj vaš trud i želja za Laurom MORA biti nagrađen...Ti si hrabra i jaka žena ! Sutra je draga,novi dan i iza kiše dolazi sunce ... Uz tebe smo i volimo te
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 15:35:43
|
|
|
|
sina
|
puno,puno ti hvala za ovo za ginića i žao mi je da ti je ovo odgođeno,ali strpi se,doći češ i ti na red.znam da ti se čini da se sve urotilo protiv tebe,ali tako ti je nama svima i inače u životu,uvijek mora nešto zajeb.. jer kako bi bilo da ide sve normalno?
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 22.1.2009 21:14:43
|
|
|
|
Ellenora
|
IZVORNA PORUKA: curice Ne gubi nadu, svaki se zid pa i onaj najveći može srušiti.Doći će i tvojih pet minuta,sigurna sam.
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.1.2009 13:29:28
|
|
|
|
Kika83
|
dobila sam nalaze briseva,hiva i hepatitisa b koji su hvala bogu negativni još uvijek čekam nalaz hepatitisa c jer im je ova glavna koja to radi odsutna i nadam se da če biti gotovi do četvrtka kad moram na ultrazvuk. sad čemo vidjeti dalje šta me čeka,nadam se dobrim rezultatima
|
|
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.1.2009 13:33:51
|
|
|
|
ZVRK
|
IZVORNA PORUKA: mala25 nadam se dobrim rezultatima i svi mi skupa sa tobom
|
|
|
RE: Kad ce se meni nakloniti.... 23.1.2009 13:36:33
|
|
|
|
mariola
|
Mala bit će sve dobro. Vidjet ćeš. Čekamo nestrpljivo skupa s tobom.
|
|
|
|
Anketa
zensko ime!pisonjicaPredlozite vi ako vam se nijedno ne dopada!Maša (
27%)

Lorena (
44%)

Aurora (
29%)
Broj svih glasova: 104Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!