MamaLuce
|
Marela,razumijem te potpuno Ni ja,naravno, nisam izdržala "do kraja tjedna" da odem na betu,nego sam otišla danas,i ja čekam nalaz. I naravno,sjedim doma,čekam i imam prvi put grčeve kao da stiže .. tako da,najvjerojatnije ništa od moje ,bar ne ovaj put. Ali pričekati ću betu,rekli su da mi nalaz šalju na mail oko 14.30...... IZVORNA PORUKA: Marela1505 Kako je nama žemskama zajebano sve to. Samo želimo bebaće a tak je teško Ja sam zadnji put imala mengu ( ako se to uopće može nazvat mengom) 1.3., trajala je 5 dana i nije bilo ni kapi krvi, već stalno nekakvi smeđi iscjedak. Inače mi menge nisu redovite, al mi je onda ginićka dala tablete za otvaranje i 3 mjeseca sam ih dobivala redovito, onda 1.3 to nešto i do dana današnjeg ništa. Znači kasni mi već nekih 12 dana. Napravila sam jedan test i bio je negativan . Danas sam išla vadit Betu i sad čekam frendicu da mi javi kakav mi je nalaz. Tako se nadam da sam , mada nemam nikakav osjećaj Više ne znam kaj da mislim i kaj da radim. Sve si nekako mislim da bi bilo puno lakše uopće se ne zamarat s tim, pa kad se desi super, a opet nemoguće je ne misli na sve to..... Jooooj
|