Test? Da ili ne? (Puna verzija)

Forum >> [Zatrudnjivanje] >> Nadamo se zajedno

Poruka

Larisa37 -> Test? Da ili ne? (3.4.2012 15:18:39)

Drage moje, vratila se ja vama nakon par mjeseci :))
Nije me dugo bilo jer sam rekla sama sebi da prestajem sa trazenjem simptoma, testovima i ostalim jer sam bila na rubu od silnoj razocaranja!

Sad stvarno trebam iskreno mišljenje i od koga cu ga dobiti nego od vas koje ste u istom filmu ;)
Evo ovako:
Ciklusi su mi zadnjih par mj uredni 25 dana i evo vještice.
Dragi i ja smo se dogovorili da prestajemo gledat plodne dane, neplodne dane, temperature.... Ono, keksamo se kad i kako nam dođe!

Mengu sam dobila 24.03. Trajala je mrvu kraće nego inace, nije bila ni približno obilna kao inace, zadnja dva dana krv- smeda i vrlo malo.
To vam sve pišem jer smo prosli mj zbog posla bili dosta razdvojeni i u biti smo se keksnuli nekoliko puta "za prav" ;)) 23.3. I 24.3.( da taj dan navecer sam procurila) a ostali keksici su bili svega 2 puta u stvarno glupe dane i tad nije s u mene.
Sad nakon te malo drugačije menge, od dana kad je zavrsila mene pere iscjedak ( bijeli, bez nekog mirisa) a jajnici i dole me sve probada za poludit.
Cicke nis, iste ko uvijek, glavobolja, nesanica i nenormalni umor- konstantno!
Da li mislite da ima potrebe radit test?
Uzmite u obzir mengu ( kakva god bila al sam curila)!?

Mooolim vas za savjetic a ja sad odo citati sve sta sam propustila!

ucitelj -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 15:33:53)

savjet
stalno i puuuuuuuuuno se keksajte i nema rikverca ne pekidajte odnos ko zna kad se moze uloviti i sacekaj jos malo za test

Lol@ -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 15:49:39)

Ja ti iz iskustva govorim da ne letis...bolje sacekaj jos malo sa testicem...da se ne razocaras...a zelim ti da ipak bude u pitanju [sm=duda.gif]

keksić -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 16:24:38)

je pa kak se to "keksate"??? ako hočeš zatrudnit mora s. u tebe [sm=smiley36.gif]

šalim se, moguće je da si trudna i meni je tak bilo sa drugom trudnoćom, nešto i je i nije menga, nakraju evo bebačice[sm=smiley1.gif]

Larisa37 -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 16:46:53)

Drage moje, hvala vam na odgovorima...
Ma ne mogu vjerovat da bi se moglo uloviti dan prije menge!?
Ma jel to moguce?

mala pcelica -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 19:15:36)

IZVORNA PORUKA: Larisa37

Drage moje, hvala vam na odgovorima...
Ma ne mogu vjerovat da bi se moglo uloviti dan prije menge!?
Ma jel to moguce?

čuj draga moja ja sam cula za slučajeve da se ulovilu i u sred menge tako da je sve moguce [sm=smiley36.gif]
drzim palčeve da bude plusić,sačekaj još koji dan ako budes mogla izdrzati [sm=smiley1.gif]

svrcica -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 20:51:04)

Baš mi jučer priča sestrična kako je imala mengu 6 dana, ali jako slabu, onako kao zadnji dan kad se čistiš i napravila test, kad ono test pozitivan, kod ginića se još nije vidio plod, ali krvni test je potvrdio trudnoću, tako da... moguće je [sm=bravo.gif]. Držim fige da i tebi bude [sm=rozacrtici.gif].

Larisa37 -> RE: Test? Da ili ne? (3.4.2012 20:58:13)

Hvala!!
Ma ne znam... Evo i sad gledam po kalendaru i ispada da bi ovo probadanje i "kruljenje"(Boze, kao da umirem od gladi) mogla biti ovulacija!
Iskreno, ne poznam nikoga niti sam od mojih poznatih cula da se bebac ulovio dan prije M!
Evo sad me opet sa upitnikom ostavila ova prica o tvojoj sestricni !

Ako se odlučim na test, onda bi bilo najbolje čekati do druge M, jel??
A joooj :(((

Larisa37 -> RE: Test? Da ili ne? (4.4.2012 2:09:43)

2 sata su u noci, probudilo me probadanje jajnika :( malo lijevo malo desno i k'o neki lagani grcevi negdje između.
Nikad u zivotu mi se to nije dogodilo!!
Bit će da je ipak bila lažna nada i da se radi o ovulaciji!?ili neka prehladica, upalica...mada ne znam gdje i kako bi to pokupila.
Po kalendaru ovulacije danas 4.4. Bi trebala bit najplodnija a dragi na drugom kontinentu:(
Mozda i bolje da nije tu jer bi sad opet prolazio samnom po me znam koji put istu fazu!
Ali bar me vi razumijete, i to mi toliko znaci da vam ne mogu opisati, hvalaaa!

MamaLuce -> RE: Test? Da ili ne? (11.4.2012 17:00:17)

Pozdrav svima!
Mama sam curice od 5 i pol godina.
Inače su mi ciklusi uredni 28-29 dana,i nikada mi se nije dogodilo da menstruacija kasni,osim taj 1x kad sam bila trudna,tada mi je 2 dana poslije o.m.Clearblue pokazao ogroman plus :)
E,sad...Z.M. je bila 13.03.,imali smo nezaštićene odnose u vrijeme ovulacije(oko 22.03).Imam osjećaj da sam trudna..povećane grudi i apetit,prištiće,povećanu želju za sexom,promjene raspoloženja...i s obzirom na simptome(prvi put nakon 5 god) napravila sam test(Mavy Intim Plus) na dan o.m.,i bio je -,tako da sam bila sigurna da će M doći.Pošto je nema vec 3. dan,jutros sam ponovila test,ovaj puta Gravignost,i opet -.
Zanima me da li se ikome dogodilo da čak 2 testa budu negativna a da trudnoća ipak postoji,jer ja se naime osjećam trudno[sm=zmeden.gif]
Znam da vjerjatno nisam[sm=smiley19.gif] ali nekako ne vjerujem dok ne dobijem M,jer ja nekako mislim da ipak jesam...Pričekati ću do kraja tjedna pa ako ne dobijem,ići ću vaditi Betu....ali bih voljela čuti vaša iskustva
Hvala...

mišica 666 -> RE: Test? Da ili ne? (11.4.2012 17:54:19)

mama luce jesi test radila s prvom jutarnjom mokračom ili ne. ne znaći da nisi trudna nego možda razina bhcg nije dovoljno velika još da bi reagirao test

MamaLuce -> RE: Test? Da ili ne? (11.4.2012 18:37:41)

Onaj prvi test na dan o.m. je bio popodnevni,a ovaj jutros jutarnji urin.
Ja se isto nadam da je niska razina bhcg-a razlog -.
Iako mi je u prvoj trudnoći očitao odmah plus....[sm=smiley19.gif]
Nada umire tek kad stigne [sm=hudicek1.gif]...nadam se da neće stići i da će nalaz krvi pokazati [sm=nosecka.gif]
[sm=smiley36.gif]
IZVORNA PORUKA: mišica 666

mama luce jesi test radila s prvom jutarnjom mokračom ili ne. ne znaći da nisi trudna nego možda razina bhcg nije dovoljno velika još da bi reagirao test

mamino zlateko -> RE: Test? Da ili ne? (11.4.2012 18:49:35)

meni su bila 2 testa negativna a ipak sam bila trudna,tako da..

MamaLuce -> RE: Test? Da ili ne? (11.4.2012 19:13:52)

IZVORNA PORUKA: mamino zlateko

meni su bila 2 testa negativna a ipak sam bila trudna,tako da..
[sm=bravo.gif] Hvala,mamino zlateko...nadam se da će takav slučaj biti i kod mene [sm=smiley1.gif]

Marela1505 -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 11:00:10)

Kako je nama žemskama zajebano sve to.
Samo želimo bebaće a tak je teško [sm=smiley13.gif]
Ja sam zadnji put imala mengu ( ako se to uopće može nazvat mengom) 1.3., trajala je 5 dana i nije bilo ni kapi krvi, već stalno nekakvi smeđi iscjedak.
Inače mi menge nisu redovite, al mi je onda ginićka dala tablete za otvaranje i 3 mjeseca sam ih dobivala redovito, onda 1.3 to nešto i do dana današnjeg ništa. Znači kasni mi već nekih 12 dana. Napravila sam jedan test i bio je negativan [sm=smiley19.gif]. Danas sam išla vadit Betu i sad čekam frendicu da mi javi kakav mi je nalaz.
Tako se nadam da sam [sm=nosecka.gif], mada nemam nikakav osjećaj [sm=smiley22.gif]
Više ne znam kaj da mislim i kaj da radim. Sve si nekako mislim da bi bilo puno lakše uopće se ne zamarat s tim, pa kad se desi super, a opet nemoguće je ne misli na sve to..... Jooooj

MamaLuce -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 13:33:02)

Marela,razumijem te potpuno [sm=smiley13.gif]
Ni ja,naravno, nisam izdržala "do kraja tjedna" da odem na betu,nego sam otišla danas,i ja čekam nalaz.
I naravno,sjedim doma,čekam i imam prvi put grčeve kao da stiže [sm=hudicek1.gif]..
tako da,najvjerojatnije ništa od moje [sm=nosecka.gif],bar ne ovaj put.
Ali pričekati ću betu,rekli su da mi nalaz šalju na mail oko 14.30......[sm=zmeden.gif]
IZVORNA PORUKA: Marela1505

Kako je nama žemskama zajebano sve to.
Samo želimo bebaće a tak je teško [sm=smiley13.gif]
Ja sam zadnji put imala mengu ( ako se to uopće može nazvat mengom) 1.3., trajala je 5 dana i nije bilo ni kapi krvi, već stalno nekakvi smeđi iscjedak.
Inače mi menge nisu redovite, al mi je onda ginićka dala tablete za otvaranje i 3 mjeseca sam ih dobivala redovito, onda 1.3 to nešto i do dana današnjeg ništa. Znači kasni mi već nekih 12 dana. Napravila sam jedan test i bio je negativan [sm=smiley19.gif]. Danas sam išla vadit Betu i sad čekam frendicu da mi javi kakav mi je nalaz.
Tako se nadam da sam [sm=nosecka.gif], mada nemam nikakav osjećaj [sm=smiley22.gif]
Više ne znam kaj da mislim i kaj da radim. Sve si nekako mislim da bi bilo puno lakše uopće se ne zamarat s tim, pa kad se desi super, a opet nemoguće je ne misli na sve to..... Jooooj

Marela1505 -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 13:45:52)

zvala me sad frendica veli da na nalazu piše 0.
Jel ko zna što to znači? Ona ne zna , al misli da nisam trudna [sm=smiley19.gif]

lidac0605 -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 13:53:23)

Nema trudnoće.Od 0-5 je negativan nalaz.

MamaLuce -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 14:01:05)

I moj nalaz kaže <0.107. Sve između 0-5 navodno nije trudnoća [sm=smiley19.gif]...Biti će [sm=modricrtici.gif] neki drugi put [sm=smiley36.gif]

Marela1505 -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 14:11:51)

Bum poludila. Dođe mi da se zaključam i [sm=smiley19.gif]
Sutra idem po tablete za otvaranje pa slijedeći tjedan u Merkur napravit te hormonske nalaze i muž na spermiograf

Stranica: [1]