|
MamaLuce -> RE: Test? Da ili ne? (12.4.2012 13:33:02)
|
Marela,razumijem te potpuno [sm=smiley13.gif] Ni ja,naravno, nisam izdržala "do kraja tjedna" da odem na betu,nego sam otišla danas,i ja čekam nalaz. I naravno,sjedim doma,čekam i imam prvi put grčeve kao da stiže [sm=hudicek1.gif].. tako da,najvjerojatnije ništa od moje [sm=nosecka.gif],bar ne ovaj put. Ali pričekati ću betu,rekli su da mi nalaz šalju na mail oko 14.30......[sm=zmeden.gif] IZVORNA PORUKA: Marela1505 Kako je nama žemskama zajebano sve to. Samo želimo bebaće a tak je teško [sm=smiley13.gif] Ja sam zadnji put imala mengu ( ako se to uopće može nazvat mengom) 1.3., trajala je 5 dana i nije bilo ni kapi krvi, već stalno nekakvi smeđi iscjedak. Inače mi menge nisu redovite, al mi je onda ginićka dala tablete za otvaranje i 3 mjeseca sam ih dobivala redovito, onda 1.3 to nešto i do dana današnjeg ništa. Znači kasni mi već nekih 12 dana. Napravila sam jedan test i bio je negativan [sm=smiley19.gif]. Danas sam išla vadit Betu i sad čekam frendicu da mi javi kakav mi je nalaz. Tako se nadam da sam [sm=nosecka.gif], mada nemam nikakav osjećaj [sm=smiley22.gif] Više ne znam kaj da mislim i kaj da radim. Sve si nekako mislim da bi bilo puno lakše uopće se ne zamarat s tim, pa kad se desi super, a opet nemoguće je ne misli na sve to..... Jooooj
|
|
|
|