|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Tvrda stolica
6.3.2012 16:20:18   
lime
bok cure,,,pomozite... još od poroda (3mj) imam tvrdu stolicu..kako je se riješiti? Kupio mi muž suhe šljive i apotekarka mi dala neke karamele od šljiva,i ne pomaže... ma svašta sam več probala i ništa ne pomaže...user posted image

<3 Čuvat ću te od zla,mjesto tebe budem plakala, da mi nebo dva života da,za tebe bi ih čuvala!!! <3
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Tvrda stolica
6.3.2012 21:48:38   
pincirotvajler
jel piješ vode..jabuke.kruške..ništa ne pomaže???

"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."

(Odgovor članu lime)
Neposredna veza do poruke: 2
6.3.2012 22:21:16   
mišica 666
izbaci sve slatko pij dosta vode bar 2 litre i dosta zelenila i maslinova ulja. zobene pahuljice su isto dobre za probavu.

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu pincirotvajler)
Neposredna veza do poruke: 3
6.3.2012 23:06:13   
modesty blaise
A ja ću ti savjetovati da jedan cijeli dan izbaciš iz prehrane sve osim bjelančevina...dakle smiješ jesti samo jaja, meso , ribu, sir mlijeko i mliječne proizvode..uz naravno dosta vode
pokušaj...mogla bi se fino "iščistiti"

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 4
7.3.2012 8:07:05   
mišica 666
MB slažem se dok sam bila na dukanu tih prvih dana dok se tijelo naviklo fino sam se izčistila user posted image user posted image user posted image

16.06.2004.

28.06.2010. !!!!

Prije nego što prijeđeš ulicu uhvati me za ruku. Život je ono što ti se dešava dok ti razmišljaš o drugim stvarima.

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 5
7.3.2012 9:00:42   
modesty blaise

IZVORNA PORUKA: mišica 666

MB slažem se dok sam bila na dukanu tih prvih dana dok se tijelo naviklo fino sam se izčistila user posted image user posted image user posted image

haha...pa to ti i ja velim...a i dobro dođe 2-3 dana Dukana..user posted image

Sebastian, 01.09.2010

...I believe in pink... I believe in being strong when everything seems to be wrong...I believe in kissing, kissing a lot...I believe that tomorrow is another day...and...I believe in miracles...

(Odgovor članu mišica 666)
Neposredna veza do poruke: 6
8.3.2012 14:06:54   
Bablica
probaj jogurt sa lanenim sjemenkama

Korina 28.10.2010 naš najljepši anđelić

"Život nagrađuje one koji ustraju"

Karlo 10.04.2012

(Odgovor članu modesty blaise)
Neposredna veza do poruke: 7
19.5.2012 22:52:04   
luiza1
kupi u apoteci senino lišće!! 12 kn ti je jedan paket!! i onda samelješ 20 dag suhih šljiva i isto toliko suhih smokva!!!dodaš to lišće ali isto ga samelji u multipraktiku i kilu meda!! svako jutro pojedi žličicu te paste i popi čašu tople vode!!!!pomaže sto posto!!!!

(Odgovor članu Bablica)
Neposredna veza do poruke: 8
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Koje je najboje ime za dečka?
ab12

Koje vam se ime najviše sviđa?

Kai (33%)

Maks (33%)

Ian (33%)

Broj svih glasova: 33

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!