Tvrda stolica (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

lime -> Tvrda stolica (6.3.2012 16:20:18)

bok cure,,,pomozite... još od poroda (3mj) imam tvrdu stolicu..kako je se riješiti? Kupio mi muž suhe šljive i apotekarka mi dala neke karamele od šljiva,i ne pomaže... ma svašta sam več probala i ništa ne pomaže...[image]http://www.ringeraja.hr/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

pincirotvajler -> RE: Tvrda stolica (6.3.2012 21:48:38)

jel piješ vode..jabuke.kruške..ništa ne pomaže???

mišica 666 -> RE: Tvrda stolica (6.3.2012 22:21:16)

izbaci sve slatko pij dosta vode bar 2 litre i dosta zelenila i maslinova ulja. zobene pahuljice su isto dobre za probavu.

modesty blaise -> RE: Tvrda stolica (6.3.2012 23:06:13)

A ja ću ti savjetovati da jedan cijeli dan izbaciš iz prehrane sve osim bjelančevina...dakle smiješ jesti samo jaja, meso , ribu, sir mlijeko i mliječne proizvode..uz naravno dosta vode
pokušaj...mogla bi se fino "iščistiti"

mišica 666 -> RE: Tvrda stolica (7.3.2012 8:07:05)

MB slažem se dok sam bila na dukanu tih prvih dana dok se tijelo naviklo fino sam se izčistila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

modesty blaise -> RE: Tvrda stolica (7.3.2012 9:00:42)

IZVORNA PORUKA: mišica 666

MB slažem se dok sam bila na dukanu tih prvih dana dok se tijelo naviklo fino sam se izčistila [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

haha...pa to ti i ja velim...a i dobro dođe 2-3 dana Dukana..[sm=smiley2.gif]

Bablica -> RE: Tvrda stolica (8.3.2012 14:06:54)

probaj jogurt sa lanenim sjemenkama

luiza1 -> RE: Tvrda stolica (19.5.2012 22:52:04)

kupi u apoteci senino lišće!! 12 kn ti je jedan paket!! i onda samelješ 20 dag suhih šljiva i isto toliko suhih smokva!!!dodaš to lišće ali isto ga samelji u multipraktiku i kilu meda!! svako jutro pojedi žličicu te paste i popi čašu tople vode!!!!pomaže sto posto!!!!

Stranica: [1]