|      
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: [1]
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   Smeđi iscjedak-molim pomoc
6.3.2012 9:40:14   
angysb
Drage moje,molim vas savjet ili ako je koja bila u slicnoj situaciji da mi kaze.Evo ovako:rodila sam prije 6 mjeseci,malu sam dojila samo prvi mjesec dana onda mi je mlijeko nestalo.Prvu mengu sam dobila tek kad je mala napunila 4 mj,trajala mi je samo 3 dana i bila je jako slaba,i onda mi se pojavio smedi iscjedak,sad mi opet kasne preko mjesec i pol nikako da dobijem,a taj smedi iscjedak mi se stalno javlja.Imam ga skoro pa svaki dan,pecka me i svrbi.Uzela sam si VIVAG tablete ali ni one nisu pomogle.Ne znam od kud to sad,zvala sam gin i objasnila joj a ona kaze da nastavim sa terapijom i dodjem u 8 mj,da je najvjerovatnije samo upala,pa ona je pukla.Sta vi mislite???pozz

Mamina sreca (Josipa-25.08.2011.)
Neposredna veza do poruke: 1
   RE: Smeđi iscjedak-molim pomoc
6.3.2012 10:17:58   
ruwenzor
nađi drugu gin

Nika 26.05.2011.

(Odgovor članu angysb)
Neposredna veza do poruke: 2
6.3.2012 10:50:57   
adryosijek
prije da su gljivice neke ,bas nadi drugog ginica ...user posted image

moja mala cura je moje sve...

(Odgovor članu ruwenzor)
Neposredna veza do poruke: 3
6.3.2012 13:25:37   
angysb
Ma ne znam ni sama vise sta da mislim.Uzasno me pecka kad mokrim,a pri odnosu da ni ne pricam pa se sad rijetko mazimo user posted image ,rodila sam na carski pa mozda me nisu dobro ocistili tko zna,jer umjesto menge meni ide taj smedi iscjedak svaki drugi dan i bas je obilan,ma morat cu otic kod privatnika,platim lijrpo i nalazi budu brzo gotovi a ova moja gin nece nista da napravi

Mamina sreca (Josipa-25.08.2011.)

(Odgovor članu adryosijek)
Neposredna veza do poruke: 4
Stranica:   [1]
Stranica: [1]
Idi na:

Anketa

Atina za curicu
pisonjica

da (24%)

ne (76%)

Broj svih glasova: 115

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!