Smeđi iscjedak-molim pomoc (Puna verzija)

Forum >> [Beba] >> Poslije porođaja

Poruka

angysb -> Smeđi iscjedak-molim pomoc (6.3.2012 9:40:14)

Drage moje,molim vas savjet ili ako je koja bila u slicnoj situaciji da mi kaze.Evo ovako:rodila sam prije 6 mjeseci,malu sam dojila samo prvi mjesec dana onda mi je mlijeko nestalo.Prvu mengu sam dobila tek kad je mala napunila 4 mj,trajala mi je samo 3 dana i bila je jako slaba,i onda mi se pojavio smedi iscjedak,sad mi opet kasne preko mjesec i pol nikako da dobijem,a taj smedi iscjedak mi se stalno javlja.Imam ga skoro pa svaki dan,pecka me i svrbi.Uzela sam si VIVAG tablete ali ni one nisu pomogle.Ne znam od kud to sad,zvala sam gin i objasnila joj a ona kaze da nastavim sa terapijom i dodjem u 8 mj,da je najvjerovatnije samo upala,pa ona je pukla.Sta vi mislite???pozz

ruwenzor -> RE: Smeđi iscjedak-molim pomoc (6.3.2012 10:17:58)

nađi drugu gin

adryosijek -> RE: Smeđi iscjedak-molim pomoc (6.3.2012 10:50:57)

prije da su gljivice neke ,bas nadi drugog ginica ...[sm=smiley1.gif]

angysb -> RE: Smeđi iscjedak-molim pomoc (6.3.2012 13:25:37)

Ma ne znam ni sama vise sta da mislim.Uzasno me pecka kad mokrim,a pri odnosu da ni ne pricam pa se sad rijetko mazimo [sm=jezicek.gif],rodila sam na carski pa mozda me nisu dobro ocistili tko zna,jer umjesto menge meni ide taj smedi iscjedak svaki drugi dan i bas je obilan,ma morat cu otic kod privatnika,platim lijrpo i nalazi budu brzo gotovi a ova moja gin nece nista da napravi

Stranica: [1]